Helg..

Igår jobbade mannen som vanligt hemma. Men bad om att få lite tid för sig själv för att få lite jobb gjort. Jag kände mig ganska så ok så jag tog bussen in till skanstull. Gick och strosa. Sen gick vi till mammas jobb. Är ju rena rama uppvisningen där då vi kommer på besök. hah. Skrutten ville så gärna hjälpa till inne på hennes kontor och rev ut allt i papperslådan. Där satt han och hade det skoj ett bra tag.

 

Kolla lite fler affärer. Gick till globen Då vart ja ju heeeelt slut! Fy fan. Man känner ju att man inte är riktigt frisk då man måste stanna och vila. Mamma fick sen dra vagnen för jag orkade verkligen inte köra den. Men till slut så kom vi iaf till globen. Där mötte mannen oss. Theo fick en present av mormor. Kläder. Så fin! Den ville mamma ha :P Å Theo oxå såklart. hahha! Köpte storlek 86, just för att han skulle ha å växa i. Men den satt lite tajt ändå. Så vi ska gå tillbaka och kolla en större storlek. Se om vi byter. Theo sov igår, så då var det inte så lätt och prova. Vi handlade och åkte hem. Lugn stund med fotboll och tacos. Så skönt!

Jag har ju provat den här saken förut, men då ville han inte ha. Nu så sträcker han sig efter den då jag kommer. Brukar lägga lite frukt i den. Han är såå duktig på att sätta i halsen. Oavsett storlek eller konsistens. Så vi kör det säkra före det osäkra. Även om det ser ut som om han inte gillar det på ena bilden *S* så gör han det!

 

Verkar som om jag smittat grabbarna nu med. Theo vart snorig i natt. Är ju sååå jobbigt då han blir det. Han kan ju inte andas och vaknar stup i kvarten. I natt vaknade han varje timme. Sen var han vaken helt mellan 1-2 och mellan 5-6. Sen hackigt där i mellan. Han fick sova bredvid oss till slut för att jag skulle få liiite sömn.

 

I natt började hostan för min del med. Så jag har verkligen haft en super natt. Inte. Känner mig inte alls utvilad eller så. Borde satt på mig kläder för länge sen då vi ska till min pappa strax. Men ja.. så långt har man ju inte kommit heller. Måste verkligen sätta fart nu. Killarna sover bägge två. Jag hoppas båda blir bättre på nolltid. Illa nog med att man inte är hundra själv.Men ska man ta hand om två sjuklingar och hund på det, så kommer jag smälla av tror jag. Trodde verkligen att jag hade kommit undan med å smitta dem. Man ska inte ta ut något i förskott. Den saken är sann iaf.


Mina fina kommentarer
Postat av: Hanna

haha, va duktig han är på att hjälpa till!! :D kan tänka mig att han är efterlängtad på mormors jobb, sötnosen!vi åt oxå tacos igår men fotbollen va inget å ha... =(hoppas ni snart blir friska! kram kram

Postat av: Linda

Usch, hoppas ni kryar på er hela familjen snart..2009-09-05 @ 12:03:16
URL: http://crazybeautifulworld.blogg.se/
Postat av: Amanda

Vad jobbigt att lilleman verkar bli snuvig han med. :o/ Det är väl typiskt!

Hopas ni får en fin helg iaf.

Kramar

2009-09-05 @ 14:37:33
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: Mindy

God eftermiddag söta..Hoppas att allt är bra med dig denna lördag.får snart pratas vid på msn ..har så mycket att berätta.krma kram

2009-09-05 @ 15:30:08
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Knutte

Det står i inlägget var vi var nånstans, i Bled i Slovenien. Jag fotar med Nikon D80 och dessa bilderna är tagna med mitt kitobjektiv 18-70 mm. Jag fotar alltid i RAW så då måste bilderna redigeras, lägga till mättnad och kontrast och sånt, så ja lite redigerade är dem, fast, jag föredrar att kalla dem förstärka :P

2009-09-05 @ 17:01:31
URL: http://knutte.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: