Problemet löst..

Fick tråkiga nyheter ikväll att min väns farmor gått bort efter en tids sjukdom. Är ju inge skoj då man mister en familjemedlem. Oavsett om man vet om att personen är döende eller inte. Det är inte lätt att bara acceptera läget. Det tar ett tag innan det verkligen sjunker in. En jobbig stund för hela familjen, vänner - ja de närmsta. Verkligen ledsen för hennes skull, förstår hur hon känner. Finns inga ord som kan göra känslan mildare på något sätt. Jag är tom på ord. Kan bara säga att jag verkligen beklagar sorgen!

Fick ingen tid i morse hos vårdcentralen. Dem var fullbokade. Ringde kl 7 och tre va före. å sen var det fullt? Vet inte hur det går ihop men jaa..... Fick återkomma på kvällen då de hade akuttider. Dem är bra på det sättet att dem har öppet väldigt sent. Fick iaf en tid kl 18 och jag åkte dit. Va inne i två min. Men ja gillade hon som jag fick. Kände att hon tog mig på allvar direkt och kollade öronen och svalget. Ingen öroninflammation *yey* Men däremot så hade jag svällda slemhinnor. Låter helt sjukt. Men hon sa att det var som om jag hade flugit. Dem har expanderat och inte gått tillbaka. Mitt svar var, jag har flugit. För kanske tre veckor sen. Hon sa att det förklarar ju allt. Min yrsel som jag hade med och min huvudvärk som jag haft sen dess. Ja nu har jag en förklaring. Så skönt.

Nu ska jag bara bli kvitt denna elaka förkylning, käka min medicin jag fick. Sen så är det dax att börja ta tag i allt igen. Har så mkt att fixa. Smågrejjer. Men det löser sig. En dag i taget.

En ny rolig tävling att delta i! =)

"Jag tävlar om ett "Ride in Style" paket på barnshoppingbloggen, i samarbete med Elodie details! Tävla här du med :)"
#1 - - Annelie:

Va skönt att du fått medicin nu och att det lutar åt rätt håll... Tillfrisknande!!

Imorrn händer det inget speciellt här, inget planerat. Men på fredag ska jag och tvillingarna upp på "stan" och fika med en vän på nya, populära fiket! Det ska bli kul! Gott om inte annat med en vaniljlatte!!:p Så det ser vi fram emot just nu!!

Händer det nå kul hos er imorrn? Men du kanske tar det lilla lugna nu innan du blir helt frisk?

Ha det gôtt!!

Kramen

#2 - - emma - mamma till meja:

Skönt att hon hittade felet, nu kan du bli frisk så vi (ja, ungarna) kan busa nästa vecka :) Ska vi säga på torsdag igen?



Kram

#3 - - Annika:

Tycker verkligen det ser ut som att Theo har fått dina fina ögon. :) Det gillar vi. S

#4 - - Malin:

Haha ja det var u tur :P Jo visst är det fint med turkost och brunt? :P Jag gillar det!

#5 - - Eva:

Vad skönt att du fick bra hjälp när du väl träffade läkaren. Hoppas att du mår bättre nudå när du börjar äta din medicin.

#6 - - Angelica:

Knepigt vad dlygning kan ställa till med hoppas nu att de går tillbaka och att du blir frisk.

Vad trist med dödsfallet ja man kan inte riktigt förstå att det händer men det gör det tyvärr. Jag kan fortfarande tänka på mamma och att hon fortfarande finns kvar i livet trots att det har gått över ett år sedan hon dog :(



Ha en bra dag kram

#7 - - L:

Hehe naturdiet choklad äter jag.=)

Hoppas du mår lite bättre idag. kramis

#8 - - Fru Evelina:

beklagar att du förlorat din farmor :-( hoppas hon har det bättre nu!



så stor och vuxen theo ser ut på den bilden!



kram

#9 - - Martina:

Hej min vän!

Va skönt att de inte va nån öroninflamation eller nått. Härlig bild på sonen han ser så härlig ut:D



Allt bra med er annars?



Här är man trött efter första dagen på jobbet:) Går dubbelt men de är jobbigt med alla intryck och så man får hihi!



Kramar

#10 - - Liw:

Den där tävlingen måste nästan jag också tävla i :)



Kan jag be dig om en liiiiten tjänst? Om du går in på min blogg, alltså det som alla kan se, blir det helt mupp för dig då? FÖr både mig och sambon är det helt knas:( Samma är det inne hos "mig" om jag så säger..

Kan du kolla om felet med utåtsidan ligger i stil/kodmallen? jag fattar noll! Eller är det bara blogg.se som är störda.. suck!



Trevlig kväll,

kram!

#11 - - Mia ❤:

Vilken sötnos! :)

#12 - - Liw:

Nu funkar det ju, helt sjukt. Är som att den lägger ner helt ibland. Och jo jag brukar faktiskt spara mallarna innan jag pillar, är sorgligt medveten om min begränsade kunskap inom webbdesign/ kodning :)



kram kram

#13 - - Petra:

Vilken fin bild på Theo! Han ser riktigt vuxen ut =)

Hoppas du blir fri från den där förkylningen nu. Luna blev förkyld idag men inte mer än rinnande näsa.

Ha en bra kväll!!

#14 - - Liw:

Haha, skönt att höra :)

Det har du så rätt i så, att göra fel är oftast bästa sättet att lära sig.. Har jag lärt mig den hårda vägen så jag vet :)



kram

#15 - - Hanna:

söta lillkorven!! ^^



och va skönt att du fick ett svar hos läkaren! hoppas du snart blir bättre... kram kram