Pigg för en gångs skull :D

Är faktiskt ganska så pigg just nu. Måste vara att jag fått sova ut under morgonen igen. Det är ju så jäkla skönt. Lillskrutten har däremot sovit oroligt i natt. Varit uppe x antal ggr. Verkade som om han hade ont nånstans. Ja gissar på tanden igen. Dålig i magen va han imorse med. Så min man ropade på mig för att han behövde hjälp. Herrn tycker inte det är skoj att ligga på rygg ju. Men med bajs öööööööverallt så vore d ju kanon. Problemet va ju att han skulle ta sig mellan benen (där det oxå va bajs) å sen stoppa händerna i munnen! Fy fan. Så äckligt. Hände ju aldrig. Va väl tur det! Gnällig är han fortfarande och ja tyckte att han kändes varm. Inte feber varm, men varmare än vanligt. Så vi får väl se om någe bryter ut. Är ju tanden då som sagt. Han sussar så sött nu. Får se hur han känns då han vaknar..

 

Annars så dyker Emma och Meja upp här om en timme. Får skuttisarna leka av sig lite! Å vi mammor snacka av sig :P Ska ta å sätta fart här medans lillen sover. Då vet man ju att man får lite gjort iaf. hah.. Hoppas att alla får en super mysig måndag!

#1 - - mindy:

God middag gumman.inte skoj att vakna när lillen inte mår helt bra..Hoppas att han mår bättre nu & ni får en skön dag med vännerna..Söt bild..Ja det ska börjas i tid med datan :) Hihihi-.Jag har inte socker & det är så skönt..då kan man fotstätta som vanligen med sitt sötsacker..hihihi..har dock lågt blodvärde än & måste käka mera järntabletter & det gillar man inte,.Ja så länge det inte skadar barnet mer än jag är trötter så står jag ut.Ha en skön måndag.kram kram

#2 - - Johanna ♥:

Haha, ja man fastnar så lätt vid bloggen/datorn, det är lite(mycket) roligare än tvätten och andra saker.



förstår inte varför barn aldrig kan ligga still ner de har bajsat.... förtsår inte det.... när dte är kissblöjja ligger de hur still som hellst..

#3 - - ♥Linda med familj och Lillan i magen♥:

Hihi det ska börjas i tid :) Kommer säkert att bli ett datasnille :)



Det låter som att det är en tand på g eller två.



Ja det är obehagligt, vet inte om det är nerverna som kommer ikläm då det ilar i hela ryggen. Ont som fasiken gör det i alla fall.

Det kommer säkert att gå kanon idag, dock är jag lite orolig då jag drömde att igångsättningen blev inställd. Just nu så är det min livlina, jag håller fast vid den datumen med allt jag äger och har.



Hoppas att lillkillen repar sig.

Kram

#4 - - Rebecca:

Hahaha... vilken charmig bild!

Han är så fin, er prins.

Hoppas att denna natten blir bättre och att han sover ordentligt och vakna pigg utan att ha ont i morgon.

Kram

#5 - - L:

hmm skum blog.se är. Såg inte din kommentar från den 27de förräns jag klicka på kommentar knappen. Annars brukar dom ligga på första sidan när man loggar in du vet. Så jag höll på att missa den.

Ja jag tyckte också jag kunde unna mig lite frosseri. Tillbaka till påsarna idag=)

MAgonda var borta igår som tur var. Ja super farligt att ha kvar efter bak sådär. Så jag hoppas det inte blir så på lördag då kastar jag skiten eller så får någon ta med sig hem.

Ska inte äta något sånt i helgen!!

Nu vill jag ha bort sista kilona.

I veckan är prio ett att få tag på alla presenter till Rebecca.Sen har jag inte så mycket mer att göra.=)

Kramis

#6 - - Sara:

Tackar! Max är en riktig linslus så oftast smajlar han upp sig ordentligt när kameran kommer fram =)

#7 - - Frida:

Haha ja byta bajsblöja är inte ALLTID så roligt! Vissa har det bra, en egen laptop vid 10 månader;D

Hoppas att lillskrutten inte är sjuk & att lekstunden var mysig fr er.

>Kramar<3

#8 - - emma - mamma till meja:

Tack för en toppendag, som vanligt :) Ska vi till Andys på fredag förresten, eller ska vi ta det nån annan gång?



Krams

#9 - - emma - mamma till meja:

Ja jag åker gärna dit :)

#10 - - Malin:

Känner igen det där med pappa skräpar ner...och speciellt just den typen av skräp också ;P

#11 - - Maria:

Datorn är alltid lika rolig att pilla på, HiHi.

Bruka hitta Saga på kontoret här hemma där hon sitter & knappar på tagentbordet.



Hoppas att lill killen får sova gott i natt & att han slipper ha ont.



Kram Kram

#12 - - Liw:

önskar jag kunde säga samma sak :(



#13 - - Sofie:

Åh, va gullig du är! Det är ju inte heeela världen så gör det bara om du har tid:) Jag tänkte skriva mitt lösenord här men det är ju inte en så bra idé kanske..haha. Mailar dig då. Kram Kram!

#14 - - Annelie:

Hehe... Alltid lika söt bild på lille Theo!!!

Jobbigt detta när de ska va där och peta och kleta när de bajsat MÄNGDER!! Så typiskt!! Hoppas oxå att ni får sova gott inatt och att han inte har ont i munnen!!



Japp, har kommit 2 nya nu och sen kommer det 4 till. 2 i oktober och 2 i november!! ;) :) Helt kanon filmer tycker jag!!



Ja, tillslut la hon igen sina blå, men det tog sin lilla tid!! Men du ska inte tro man fick sovmorron för det... Nääråå... Straxt innan kl.6 slog hon upp de blå igen och ville då INTE sova mer!! Men, men... That´s life just nu!! ;)



Tråkigt du inte hitta nån jacka, men går väl kanske bra med den andra oxå, trotts att den är lite stor. Vann en overall till Molly nu på tradera, i strl.80, kan gissa den är lite stor, men tycker det är ganska bra om det är kallt ute och man ska ut. Får plats med en extra tröja under. Ska nu leta efter en overall till Tilde oxå, får bli tradera det oxå!! ;)



Ha en fortsatt mysig kväll!!



Kramar i massor

#15 - - Sara:

vi hade ett ganska enkelt kalas. Jag bakade morotsmuffins och min man gjorde tårtor av färdiga tårtbottnar. Blev klassiska tårtor; en med hallonsylt/grädde och banan/grädde och en med hallonsylt/grädde och vaniljkräm. Max fick äta av den med banan i. Det gillade han =) Sen bakade min mormor en kaksort också. Gästerna verkade bli nöjda och belåtna.



Jag hade gjort i ordning en mapp på datorn med bilder på Max under detta första år och så hade jag datorn framme och så rullade ett bildspel. Det var uppskattat bland gästerna så det rekommenderas =) Såg till att lägga in mycket bilder på de som var här tillsammans med Max.



Hoppas ni får en bra natt!

#16 - - Tant Ulrika:

Ny tävling hos Tant:



http://uj76.blogspot.com/2009/09/tant-lottar-ut-ett-presentkort-vart_28.html



..med chans att vinna 1 presentkort värt 400kr från en finfin barnbutik! Kika gärna in o ha en fortsatt braig kväll =) Kram

#17 - - maria:

Snygg matta!

#18 - - Martina:

hihi söt bild på han:) de ska börjas i tid att använda datorn hihi;P



allt bra med er?

kram

#19 - - Helen:

Ja visst är det underligt att så fort papporna ska byta bajsblöja så måste dom ha hjälp, det är lika här, han har oxå svårt att få henne att ligga still hahahaa :D



Hoppas Teo sov bättre åt er inatt :D

Ha en bra dag :D

Kramis

#20 - - Jennie:

Jasså sötkorven ska bli IT-geni va? hihi

#21 - - malin - mamma till elise:

tack så mycket :).

#22 - - Elisabet:

Åh vad gulligt!