Kall å blöt..

I måndags efter bröllopet så åkte vi hem till min farmor som bor i närheten. Vi var bara där en snabbis, men hon vart super glad att vi kom förbi! Är ju inte var dag man är i sumpan.. Theo va ju snabb på att börja klättra och undersöka nya utrymmen. Under bordet, hålla sig i bordet, upp på bokhyllan. Det är ju inte så att äldra har det barnsäkert precis med alla saker som dem har. Så det var ju fullt upp. =)

 

Idag är jag seg! Förstår inte varför. Jag väckte ungen kl 10. JAG! Han va vaken en stund på morgonen med pappa, så då fick jag sova ut. Så skönt. Vi åt och fixade till oss. Sen ner i tvättstugan. Blev två maskiner. Men det är ju lugnt. Problemet va ju bara sen efteråt.

 

Vi tog nämligen med hunden, så vi gick ut på en promenad. När jag var halvvägs så började det ju självfallet och regna. Å inte lite heller. Fy farao. Någon öppnade ju luckan där uppe. På det så försökte jag prata i telefonen med Jonas. Måste ju enbart låtit som kaos! Theo vägrade ju nämligen sitta inne i själva vagnen. Det är ju så skoj med regn, så ut skulle han med huvudet. Dra av mössan. slicka på regnskyddet, dra ner det. Ja ni hör. Fick stanna var femte sekund! Sen började det blixtra ovanför oss och åskan small ju till på en gång. Jag som avskyr att vara ute då det åskar. Å hunden är ju så rädd och Theo vart ju inte glad direkt. Fick springa hem! Jag, springa??? Med noll kondition i spöregn.

Va så slut, blöt å kall då ja kom in!

 

Nu sover skrutten här. Han somnade efter sin välling. Dvs ja kan inte direkt gå ner i tvättstugan och fixa tvätten. Har ju den till 16, men det vore ju trevligt om kläderna hann torka. Så när han vaknar ska vi ner dit. Sen ska vi gå å handla. Är planen iaf. Behöver lite frukt och mjölk. Men vilken timme det där va. haha! Verkar inte som om de svarta molnen vill ge med sig här heller. Hoppas ändå att regnet kan hålla sig borta. Skulle ju underlätta en massa..

 

Hmm nej undra om ja ska försöka lyfta över Theo till vagnen...


Mina fina kommentarer
Postat av: Elin (Edvinsmamma)

Hihi, så söt han är när han sitter under bordet :)Inte roligt att vara ute på promenad när det börjar regna...Hoppas att tvätten hinner torka innan klockan 16

Kramar

Postat av: Annelie

Ojojoj... Vilken promenad!!! Stackare!! :) Här regnade det en sväng imorse, men sen klarnade det upp och har vart skapligt fint. Gick ut en sväng förut och då somnade båda två i vagnen! Så snart maskinen är klar nere i tvättstugan ska jag gå ner och hänga tvätten. Passa på...Kramen

2009-09-24 @ 16:15:22
URL: http://lallisbrallis.blogspot.com
Postat av: Annika

asg Varför blir det ofta kaos när man pratar i telefon med dig? Du e så rolig gumman. Jag kan verkligen tänka mig vad Jonas hörde. S

2009-09-24 @ 16:45:11
Postat av: Martina

jobbigt när de kommer såna störtskurrar! Urch du är inte ensam om att vara rädd för åskan huvva hatar de verkluigen.Ha en bra kväll:)

2009-09-24 @ 19:40:47
URL: http://beautywolf.blogg.se/
Postat av: Anonym

söt han är under bordet

2009-09-25 @ 00:07:42
Postat av: Anonym

söt han är under bordet

2009-09-25 @ 00:07:44
Postat av: Anonym

söt han är under bordet

2009-09-25 @ 00:07:48

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: