Hemlisen..

Christian och jag går tillbaka väldans långt i tiden. Min mamma och hans mamma gick i samma klass. Å på den vägen är det. Vi tog upp kontakten för ca fem år sen, min storebror! Under samma veva så träffade jag Hanna. Nu det senaste året så har ju Hanna och jag haft en massa massa massa gemensamt. Så det är kanon skoj! Verkligen! Två riktigt goa människor!  Två riktigt goa vänner!

 

För någon månad sen så frågade Hanna mig om jag ville vara med då de gifte sig. Som vittne. Jag och min man! Hur glad blev man inte då. Att dem två ville att just vi skulle vara med på deras speciella dag! Så himlans gulligt! Jag sa ju absolut ja!!!!!!! =) Däremot så fick ja ju då hålla det hemligt! Så det känns skönt idag att kunna säga det öppet. Jag antar att dem känner likadant!

 


Dem hade ordnat så fina ringar. Titan ringar!

Vigseln var kort med effektiv juuu. NU är dem gifta! Första gången som jag varit på en borglig vigsel.

Mysigt att det bara var vi plus att det är sååå skoj att dem äntligen har gift sig! Vet att dem gått i giftastankar nu ett tag..

 

 

Jag lyckades komma med på en bild eller två =) Vi var ju där! Det måste ju visas! =) Efter vigseln gick vi ut för att ta lite kort. Vädret blev ju kanon bra. Så det blev en hel del mysiga bilder i solskenet! Ska gå igenom alla så fort ja har tid.

 

Theo var ju självfallet tvungen att se lite fin ut, dagen till ära menar jag. Blev hans jeans och slip overn som jag köpte för ett bra jäkla tag sen! Han va såå fin i sina kläder. Gillade verkligen den slip overn. Så mysig! Håret va fixat. Däremot så va gnällhumöret på. Men å andra sidan sov han ju inte toppen i natt. Han somnade som en stock tidigt ikväll.

Vi fick ju även lunch hemma hos de nygifta. Såååå god lunch! Herregud! Tror att jag förät mig, för inte var ja hungrig nu i kväll heller.. =) Nej hela dan va bara så perfekt och otroligt mysig och rolig!

Theo lekte med Wille. Wille visa hans rum. Han har ju massa leksaker. Gick och kolla till dem och då hade Theo tagit sopbortsten? Av allt som fanns där valde han den. haha!

Nej så glad att jag fick dela deras speciella dag med dem!