Funny day..

Idag så åkte vi ju och bada i Högdalen. Dem har gjort om där en del sen jag var där sist. Till det bättre. Fortfarande iskallt i luften däremot. Stackars Theo skakade då vi hade badat klart. Tur att det fanns en varm dusch som väntade på oss. Vattnet va ljummet i poolen och det var ju en bit djup - dvs de kunde inte sitta själva då vattnet gick över mun.

Men det sket dem i! Dem bada och hade sig i över en timme! Tror att Theo lätt skulle kunnat fortsätta. han verkade fortfarande ganska så pigg då vi gick därifrån. =)

Theo invigde sin badponcho som han hade fått. Va faktiskt kanon. Höll honom ganska så varm iaf. Där satt dem två. Theo och Meja och festade på majskrokar. Hahh.

Dock så va Theo så sölig. Så Meja hann ju käka upp sina egna majskrokar plus Theo´s. Å han lät henne bara ta dem. hahha. Ja då får man skylla sig själv =) Busfröna hade allas uppmärkelse inne i omklädningsrummet *s* tossiga! Efteråt så käkade vi lunch på ett kebabställe. Kan ju önska att dem skulle ha lite mera utbud där i högdalen.

Fanns ju inte mkt att välja på..

 

Därefter styrde vi vagnen mot globen. Kollade lite där, men hitta inge. Mötte upp brorsan min som slutade jobba. Så Theo skojjade med honom (fortfarande inte trött). Men när vi sen va på väg hem så märkte jag på honom att han vart seg. Hann åka banan en station och sen sov han. Fällde ner ryggen så att han kunde sova. Men då skulle han promt sätta sig upp. Problemet va då att han hann bara sätta sig upp å så åkte han ihop och somnade på "handtaget". hah. lillskrutten. Lutade tillbaka honom och då gick det bra att fortsätta sova..

 

NU ska vi laga nån mat här. Mannen kom hem sent och ja har inte varit hungrig sen portionen med kebab. Hann ut med hunden en gång till dessutom och Theo vart nöjd. Nu är han däremot gnällig och en liten klängapa på mig. Så nu ska ja ta och ta hand om honom.. PÖSS!

 

images/2009/bloglovin1_33327399.jpg

#1 - - Helen:

Låter som att ni haft en kanonmysig dag :D



Hoppas att du kommer på varför du har så mycket ont i huvudet, så du kan göra nåt åt det :)

#2 - - Kirsi:

Men jisses såå söta dom är =)

Kramar

#3 - - Veronica - mamma till Denver:

#4 - - Veronica - mamma till Denver:

verkar varit en lyckad dag=) jag borde också ta med min plutt och bada nån dag...

#5 - - emma - mamma till meja:

Tack för en superdag :) Meja somnade på två sekunder när vi satte oss i bilen...



Kram!

#6 - - Hanna:

åhhh, va mysigt!! ^^

#7 - - Veronica - mamma till Denver:

ja, jag har haft ont i huvudet så gott som varje dag i två månader nu! Ingen aning om vad det beror på... Kul är det iallafall inte!



Ja, det är kul när man verkligen fångar det på bild också =)

#8 - - Liw:

Åh, det där såg ju just inge härligt ut :)

Jätte fina bilder också.



Läste lite fel tyckte det stod att ni bara åkte banan en station, alltså åkte frukten en station.. Är nog lite trött efter en lång dag.Sov så gott!

kram

#9 - - Annelie:

Vilken härlig dag i badhuset ni verkar haft!! Underbart!! ;) Funderar på att börja gå på babysim med Tilde och Molly nu när det startar i oktober!! Tror de skulle gilla det massor!!



Ha en fortsatt mysig torsdag!!

Kramen

#10 - - Liw:

Jag ska å få till det ibland :)



Är allt bra?

Och är du duktig på det där med att pinga inlägg, jag fattar noll:( Har läst typ 100 olika sidor kring ämnet och är fortfarande på ruta noll...



kram

#11 - - Annelie:

Hahaha... Ja, det är en drog detta!! Innan jag började min blogg nu i augusti så har jag aldrig bloggat förr!! Men nu så är man verkligen fast måste jag säga!! :) Såå himla roligt!! Så är det ju så kul att läsa andras bloggar oxå!! ;)



Vad tar dom för att gå på babysim i Sthlm? Är inte riktigt säker på vad dom tar här i vår lilla håla, så låter det va osagt!! ;) Men tror inte det är så hutlöst mycke iaf... Hoppas jag... Men som sagt, går ju lika bra att gå och bada med de små närsom, behöver ju inte va just när det är babysim!! :)



Myspys på dej!!

Krame

#12 - - Veronica - mamma till Denver:

ja, helknasigt=/ nog för att jag ofta har haft ont i huvudet förut, men sen jag fick denver och fram till för 2,5 månad sen hade jag aldrig huvudvärk. jo, man kanske skulle kolla det...



ska ni hitta på nåt kul i helgen?=)

#13 - - Liw:

Jo det var inte så kul, men men, tre månader till sen är den lill* ute och då kan jag förhoppningsvis kontrollera mina kroppsöppningar. Men man ska väl aldrig vara säker ^^ Usch det där med att spricka ger mig dåliga vibbar, fast det är väl värt det antar jag...



Det står ju pingback inne på kontrollpanelen, därav pinga. som jag förstår det så har man nån slags adress som man lägger i slutet av inlägget( eller pingback fälten snarare) och sen så syns det att man lagt till ett nytt inlägg, typ som lovin´ fast mycket mycket krångligare, men det ger mer PR :) Börjar bli lite beroende, ja :D



kram

#14 - - Veronica - mamma till Denver:

ja, det låter ju rätt lika... Ibland säger det bara poff så står man där med världens migrän (som idag när vi gick till affären, jag kunde knappt se!). Ingen aning om vad det kan vara, men att det på nåt sätt skulle hänga ihop med hormoner låter ju inte helt omöjligt. jag trodde först att det var vädret, men då borde det ju gett med sig nån gång kan man tycka!



låter som trevliga planer=) här ska det städas klart här hemma imorgon, vi har kört på en tre dagars städning, sen på lördag ska denver sova borta för första gången! han ska sova hos min mamma så joel får plugga i lugn och ro och jag ska åka till min syster och få sova ut riktigt ordentligt. känns inte helt hundra att lämna bort honom, men jag behöver verkligen sömnen, så mamma erbjöd sig=) får hoppas det går bra! de gånger J har varit ensam hemma med denver har det inte blivit mycet sömn för nån av dem eftersom lillplutten bara skrikit hela natten. Blir iallafall spännande att se hur det går!

#15 - - Annelie:

Ahaa...Ok... Här tror jag inte de tar betalt för flera gånger direkt, utan man betalar för var gång man går om man säger.



Hehe... Ja, hade man inte barnen så skulle man nog aldrig gå och lägga sej... Men åt andra sidan... Hade man inte dom så skulle man kanske inte ha så mycket att skriva om...;) Skulle ALDRIG kunna tänka mej ett liv utan mina 4 troll!! Underbart!!



Kramen

#16 - - Helen:

Sv: ja så kanske det är att hon går genom någon slags utveckigsfas just nu :). Hon har blivit så himla "klumpig", kan bara ramla omkull raklång fast hon sitter på golvet och leker..... Trist när dom drömmer mardrömmar så där, man är ju helt hjälplös då :S



Tommy har ju hat högt blodtryck och då hade han en fruktansvärd huvudvär som inga värktabletter rådde på, så det kan nog vara värt att kolla trycket :)



Ha en bra dag :D

#17 - - Eva:

Vad mysigt det ser ut på badet. Jag har lite dåligt samvete över att vi inte varit iväg med Oskar på något sånt men jag kan ju inte =( då jag inte tål klor.

#18 - - ♥Linda med familj och Lillan i magen♥:

Det gör himla ont, men idag har jag en bra dag så idag ska det städas och fixas inför Ellas kalas :)



Nä visst en graviditet är ingen sjukdom, det är ett tillfälligt tillstånd som kan orsaka smärta osv. Ingen graviditet är lik den andre och därför kan dom inte neka i heller. Alla människor är ju olika och reagerar olika.



Som jag själv då. Med Ella så sjukskrev läkaren mig för att jag skulle varva ner, jag va så aktiv att det blev farligt för mig själv då kroppen inte hann med. Men med denna så har det vatt och är en pina sen vecka 12. Dom smärtorna jag har skulle jag vilja ge till dom som inte förstår hur ont det kan göra. Man ligger ju inte inlagd på sjukhus bara för att det ska vara så...



Tyvärr så är det många inkompetenta människor som jobbar på fk i mina ögon, visst man ska inte som många faktiskt gör och utnyttja fk för det finns vi som verkligen behöver hjälpen.



Men som min sambo säger, en myndighet är en myndighet. Dom tar sig rätten att sätta sig över andras människors värde och anser sig kunna styra hur vi tycker och känner. Vad vet dom om oss egentligen???

Ingenting...

Att dom sen har en läkare som inte träffar patienten kallar jag inte för läkare, det är en diktator som styr över andras människors liv...



Oj nu blev det en massa här... Sorry...



Hoppas att allt är bra med er.

kram

#19 - - Liw:

God morgon!



Usch, låter som du hade maximal otur! Tur vi har duktiga läkare och förstående förlossningspersonal :)



Ska se om jag kan lära mig pinga så kanske jag kan dela med mig med lite kunskap till dig för en gångs skull :)



Vad ska du och lilleman hitta på idag då?



kram

#20 - - Monkey:

åhh jag hade också velat åka till ett vattenland.. fast för vuxna hihi :)

#21 - - Liw:

Såg nu att du hittade kring pinga, jag ska läsa på och läsa på nu , eller när jag avslutat mitt plugg..



kram

#22 - - Angelica:

Vilken perfekt dag i badet.. Ser helt underbart ut önskade vi hade så fint och barnvänligt bad här i våran lilla stad.

Ha en fin helg