Denna gåvagn..

Vagnen är ju så poppis! Han tycker det är skoj att gå med den för då kan man ju ta sig överallt. Han kommer på nya höjder och behöver inte hålla mamma eller pappa i handen. Han har tom börjat gå med ena handen på vagnen och den andra handen i min hand. hah. så sött. han stod där å sträckte ut sin hand. Så då tog ja tag i den och då gick det super bra att gå. Vi har även gått utan vagnen med en hand. Helt sjukt va han lär sig fort tycker ja.

 

Bilderna är ju tagna för några dagar sen. Tv:n stod på och vart han än var så va tv:n jätte spännande. Han gick med vagnen och kolla. Han stod med vagnen och kolla. hahha..

 

Han tom ställde sig i hörnet på köket coh stod och kolla?! Han stod där en kvart. hahha. Annars så gillar han ju att gå med vagnen in i köket. för då kan han ju klättra upp på luckorna mkt lättare. Håller balansen med händerna. Jätte duktigt faktiskt. Men dessto jobbigare för oss =) Nu är han verkligen överallt.. Vår stora pojke!

#1 - - Angelica:

Vad kul med gåvagnen. Kim har inte börjat gå ännu men han står och håller sig i själv och hasar sig fram på golvet med raket fart :)

#2 - - Johanna ♥:

hihi gåvagnen verkar rolig... :)hoppas du hittar en present idag och att kalaset blir trevligt imorgon =)själv har jag inte planerat nått, hyrde lite film så dte blir säkert det.... :)

#3 - - Frida:

Mne gud vad han växer, han är jätteduktig.

Så fin där han går, man ser hur stolt han är lillgubben.

Hoppa satt du haft en bra dag gumman.

Kramar<3

#4 - - Tims mamma:

Vad duktig han är! Nu går de nog fort innan han knallar själv gissar jag på! Tim började gå med en hand i början av juni, 2 veckor senare tog han sina första steg och knappt 3 veckor efter det gick han på heltid.Ja, jag har börjat jobba igen! Har jobbat i 3 veckor nu. Det går faktiskt över förväntan men det är inte jätte roligt att träffa Tim så lite. Har tokiga arb. tider så jag är hemma 18.30 på kvällarna. As trist att bara se honom ett par timmar per dag. Men vad göra?! Han har det jätte bra hemma med pappa iaf.Trevlig helg!

#5 - - Liw:

Så söt han är!

Gå vagnar är nog kanon, vad med frihet de får fort och du med, som "slipper" hänga med i varje skrymsle och vrå :)Trevlig kväll!

kram

#6 - - Helen:

Tindra älskar också sin gåvagn :D.Ha en mysig kväll :)

#7 - - emelie o elliott:

va gullig han är när han går där me gåvagnen, sådan har elliott me =)