BVC



Var idag på bvc för 10 mån kontrollen. Eller ja den ska ju vara mellan 10-12 månader. Antar att dem inte hade några senare tider. Så han fick komma tom innan han fyllde 10 månader. Men det är ju inte så långt kvar tills den dagen (Fredag). Det var läkarkontroll och allt var bara bra med skrutten.

Han väger hela TOLV kg!!!!!!!!!!!!!!!!! Shit! Jag som tycker att han blivit smalare? Däremot så känns det ju då man lyfter honom. Han är nu 76 cm lång. Va ju inte det lättaste å mäta honom då han fick psykbryt. Han har gått upp 1,5 kg å 5 cm längre sen vi mätte honom sist..

Får nog lov å kalla honom stora skrutten hädanefter...    =)



#1 - - Eva:

Stora killen =) Han är nog smalare fast han väger mer dom utvecklar ju en heldel muskler när dom börjar stå och gå. Det har jag märkt på Oskar med att han är smalare trots att han går upp i vikt.

#2 - - emma - mamma till meja:

Ska bli spännande att se vad Meja väger och hur lång hon är, men v får vänta tills den 10 okt tror jag det är.



Fick svar från min fd chef om chefen på förskolan som jag blivit tillfrågad om. Hon har tydligen väldigt bra rykte om sig att vara en bra ledare och omtyckt av sin personl. Låter ju lovande :)



Kram

#3 - - Knutte:

Ja man längtar verkligen tillbaka till värmen när man ser bilderna.

#4 - - Helen:

Stora starka karln :D

#5 - - Martina:

Dem växwer fort dem små;P



ja inge vidare att man går och mår dåligt hoppas jag kan jobba i helgen ialla fall men lär ju märkas.



Hoppas ni mår bra kram

#6 - - Martina:

Bor du i Liljeholmen?



Kan ju ropa till nästa gångn eller kan få din msn så akn vi prata där:)?



kram

#7 - - Erika:

stora söta killen!

#8 - - Eva:

Jag tror dock inte att min kommer att försvinna då den var lika stor då dom såg den första gången. Det var när jag väntade Oskar så den sitter nog där den sitter. Läkaren som kollade den nu för att bedömma om det skulle bli snitt tyckte dock att det var konstigt att jag inte hade ont av den.

#9 - - Maria:

Stora killen & söt är han också:-)



Är så skönt att de har lite att ta av om de blir sjuka de små liven.



Kram Kram

#10 - - Eva:

Jag får väl se vad dom bestämmer sig för att göra om 6 mån när de kommer att kontrollera den. Jag är dock lite skeptisk till operation om den inte ger problem då jag är rädd för att det ska bli någon skada på livmodern som påverkar eventuellt fler graviditetr. Eftersom jag vet att jag kan vara gravid utan problem och inte har jag mycket mens heller. Fast som sagt vi får se hur jag känner när det är dags för kontroll.



Det blev många inlägg om livmödrar idag =)

#11 - - Annelie:

Stora killen!! Härligt!! :)



Kramen

#12 - - Eva:

hihi

Jag vet precis var min sitter och jag har ju även fått se den med ul. Det är den som gör att jag inte kan föda vaginalt utan måste snittas.

Så den sitter strax ovanför livmoderhalsen och är så pass stor att den hindrar barnets huvud från att komma ner på ett säker sätt.

Det var förmdligen den som gjorde att jag blödde så mycket vid mitt andra mf samt när jag födde Oskar. Det konstiga vad att dom verkar inte har märkt den vid skrapningen efter mf.



Nu ska jag lägga mig!

Sov gott!!

#13 - - Annelie:

Jaaa!!! Showen va suvrän!! Skrattade och sjöng i 2 timmar!! Har inte haft så roligt på länge!! Så blir att åka iväg nästa år oxå!! Jätte kul!! Verkligen!! En kul grej!!



Nja... Badkar är inte min grej, föredrar dusch... Men visst kan man sakna det ibland om det är en kall vinterdag och man skulle vilja krypa ner i ett varmt, gosigt bad!! ;)



Kramen

#14 - - Annelie:

Jaaa... Fyyy... Är så himla boring att tvätta... Ett ont måste!!



Hehe... Aaa... Kan ju troligen va därför!! :D Tilde är oxå ganska tung... Sist vi va iväg, 2 september, vägde hon 8885g, så nu väger hon säkert 9kg!! Skuttan... Medans lilla Molly vägde 7400g... Så känns verkligen skillnad då man burit Tilde och sen tar upp Molly!! :D



Kramen

#15 - - jennifer:

vad söt =)