Äntligen..

Borde väl hitta till sängen nu, men ja som vanligt så är ja uppe. Det har ju börjat en massa bra serier idag. Å nu fortsätter det hela veckan.. IIIIiii.. skoj! Äntligen är hösten här - bara för att man får se sina vanliga serier igen. Som om man inte var fast här redan.. hah. Nu sitter man ännu mer vid tv:n..

 

Ändrade lite här inne igen. Är ju höst, så nu blir det lite höstlöv.. Håller på med små ändringar här och där. Men det kommer.. Tar lite i taget.. =)

 

Jag är även så glad för jag fick mail och förfrågan att representera ett företag. Dvs så får ja även lotta ut en tävling! Så skoj ju! Ska pyssla med tävlingen och så. Sen ska jag självfallet lägga upp den. =) Dock kommer den inte att passa alla, så ni vet det redan nu..

 

Försöker att ta mig igenom alla kommentarer varje kväll, svara på allt. Men jag hinner inte. Jag får så mkt goa kommentatrer från er alla! Men som sagt, anledningen till att det tar tid, är för att alla får ett svar. Så det kommer! Hoppas ni har orken att vänta!

images/2009/bloglovin1_33327399.jpg


Mina fina kommentarer
Postat av: Johanna ♥

ja precis. men nu är jag nog rätt nöjd nu skall jag bara lägga in det med haha :)borde med oxå egentligen sova

Postat av: Jennie

Grattis vad roligt med tävlingen!

Å Theo är lika söt som vanligt! :)

Hoppas du haft en bra dag!Kram

2009-09-22 @ 23:08:21
URL: http://grafiskformgivare.blogg.se/
Postat av: Louise

Ja jag känner att det är rätt överdrivet jag med, men tyvärr är det inställt, kanske sätter igng igen om smittorisken minskar. ja de e nog rädda för de smås skull

ja man måste ju kunna få ha ett liv ja. Tvättar händerna ofta och tar inte ut honom på ställen med mkr folk bara små affärer.

Ja man ska ju alltid tvätta händerna ordentligt i smittotider.

Men man får se vad som händer.Härligt med bröllop =) kul att bli tillfrågade att vara vittne.

Härligt att Theo har börjat gå och klättra på saker =)Imorgon är det fika med mindy som gäller och om vi orkar en trip till babyland där vi har lite saker att fixa.

Ha en bra vecka kram

2009-09-22 @ 23:28:36
URL: http://lusses.blogg.se/
Postat av: Helen

Men vad roligt att du ska ha en tävling, den vill jag vara med i :D. Hur gör man för att få ha såna??? Beror det på hur många besökare man har per dag?visst är det roligt att serierna börjar igen, men vet verkligen inte när jag ska orka titta på dom.. hihihiSv: Ja, får nog lov att planera om lite till nästa vecka för Tindra är fortfarande jättesnorig och då tycker jag det är onödigt att åka ner på ÖF och kanske smitta ner dom andra barnen :).

Fick en kommentar på mitt inlägg som byfolket, om tangerar gränsen för att vara elak, bla så tyckte skribentten att jag skulle ta seden dit jag kommit och om dom inte hälsade så var det mig det var fel på osv osv, det som retade mig mest var att personen var så feg att den inte vågade sätta ut sitt eget namn..... men det är det enda jag fått, kände bara att jag ville sätta ner foten på en gång :D.Ha en bra dag :) och jag väntar med spänning på din tävling :D2009-09-23 @ 07:32:58
URL: http://tiemsa.blogg.se/
Postat av: mindy

Godmorgon gumman.Ja men vi måste fixa någon dag till vår/sommaren som kommer..Vi bara måste..hihihi...Så söt med löven på din sida..Söta bilder du bjuder på lillen..Hoppas att du får en skön onsdag.kram kram

2009-09-23 @ 08:00:28
URL: http://blobndis81.blogg.se/
Postat av: mindy

Här blir det massa nalle Phu,,tiger saker till min prins med..det är så sött..gäller att passa på att klä dem i det när de är så små sen kommer det vara tuffa kläder som gäller..annorlunda med tjejerna för de kan man klä sött fram till tonåren..hihihi..kram kram

2009-09-23 @ 08:01:32
URL: http://blobndis81.blogg.se/
Postat av: Martina

Kul med TV kväll:)Då ska ajg skrika till nästa gång vi åker ditt:) hihi!kram

2009-09-23 @ 08:51:13
URL: http://beautywolf.blogg.se/
Postat av: emelie o elliott

hihi..vilken sötnos han är. =) nu ska jag ta o lägga till dig på bloglovin' för har letat som en tok efter din blogg ett tag =)

2009-09-23 @ 11:14:11
URL: http://emlisch.blogg.se/
Postat av: Jennie

Vet du att jag fick den av dig förut, men jag skäms och säga det men jg har glömt bort en. Skulle kiak in där för någon dag sen och min dtor har släppt cookien och jag kom bara ihåg användarnamnet.. ha ha Skicka gärna det så publicerar jag det inte.Jo men skitsamma kul ändå ju!:)

Jag ska straxbege mig till Polarn och shoppa lite, måste h fleecen ingen annan fleece kan mäta sig med deras windstopper.Kramis

2009-09-23 @ 12:15:53
URL: http://grafiskformgivare.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: