Mysigt

Fuji har ju så himlans fina album. Är ju lite dyra, men helt klart värt det i slutändan. Nu hade jag lyxen att sitta på två koder som jag fick då jag gjorde reklam för dem. Det ena albumet blev från semestern. Mysigt värre! Den är helt underbar. Den andra ska jag avvakta med ett tag till. Ska bli ett album på Theo. Men tänkte vänta tills han iaf blev ett. Så att det blev hans första år. iiiii. Så kul att ha ju!

 

Sitter hemma och pysslar och klistar in bilder från gamla resor bland annat. Tar ju sån tid. Nu har dessutom klistret tagit slut (för ett tag sen) och jag har inte köpt nytt. Bara glömmer och glömmer. Men så fort det är inköpt ska jag börja igen. Så mysigt att ha bilderna organiserade. Ska sen börja på ytterligare en resa samt vårt bröllop! Önskar bara att jag kunde dela på mig själv - så att jag blev lite mer effektiv.


Mina fina kommentarer
Postat av: ♥Linda med familj och Lilla Roxie i magen♥

Dom sa att det va en solklar vatten avgång och iom att det rinner hela tiden så är det ett tecken på att de kommer igång av sig själv så det va bara till att vänta.

Kommer det inte igång så sätter dom igång mig i morgon eller senast på torsdag.

Får jag feber eller om vattnet ändrar färg så ska vi ringa in och sen ska vi bara köra.Så nu är det bara till att vänta, dock har jag ingen ro i kroppen så nu vill jag att det sätter igång.

Kram

Postat av: Nina

Jo, det är dem. Det ser jag nu :/

2009-09-29 @ 23:45:32
URL: http://ninac.blogg.se/
Postat av: Micke (:

okej, men har återställt alla kodmallar en gång och gjort om men ingen skillnad2009-09-30 @ 07:53:48
URL: http://cgmb.blogg.se/
Postat av: Mindy

Godmorgon gumman..Nu ser man din sida mycket bättre sedan man gjorde uppdateringen..Hoppas att du får en skön onsdag...Fina bilder..skoj med kolage eller vad det nu heter...Vad ska du göra denna dag? kram

2009-09-30 @ 08:51:53
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Amanda

Vilken jättefin bok ni gjort med bilderna från resan! Jag tycker verkligen att fotoboken är en jättefin idé. Ett roligt aätt att spara sina bilder på. Och man riskerar inte att bilderna ramlar ur för att klistret i albumet blir sämre som med vanliga bilder. :)2009-09-30 @ 09:21:12
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: Jennie

NÄmen, tål du inte fisk? Vilken grej! Vad tråkigt!! Tål du skaldjur då?Fin bilder, älskar också fotoböcker!kram

2009-09-30 @ 10:16:19
URL: http://grafiskformgivare.blogg.se/
Postat av: malin - mamma till sam

JO lite har vi planerat,mest att vi skall åka enr till föräldrarna och ha det där. Har ej kommit så långt i planerna annars:) Göra idag=?

2009-09-30 @ 10:49:51
URL: http://malinsmix.blogg.se/
Postat av: Fru Evelina

roligt med fotoalbum! smidigt att beställa färdiga, jag kan inte göra det på mac har jag för mig.Ser fortfarande de där räknarna i bilden, fast ganska långt ut åt höger :-)kram

2009-09-30 @ 10:53:28
URL: http://happilyeverafter.se
Postat av: sara

nope, tycker inte alls att bloggen ser konstig ut, gillar verkligen den nya headern =) Är det något speciellt du menar att det skulle se konstig ut?

2009-09-30 @ 11:23:36
URL: http://missmantyniemi.blogg.se/
Postat av: Dorothea - Tvillingmamma & Gravid

Vad fint =)

2009-09-30 @ 13:31:38
URL: http://theans.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: