Treeeeevligt..

Hade det kanon trevligt igår kväll. Va super skoj att komma ut en stund och vara lite social. Drack cider och snacka en massa skit. Hamnade på två ställen. Först högbergs och sen ett ställe. Som det tydligen heter. haha. Kom hem runt 12 i natt så det vart en bra tid. Hade sån huvudvärk, jag antar att det var vädret. Kom inte i säng förrän 1. Sen vakna man hela natten av att huvudet dunka. Men när Theo vaknade 5,30 imorse så var den puts väck. Jag klev upp för att ja kände mig ganska så pigg ändå. Så ja lät mannen sova. Typiskt att Theo inte ville sova till 8 idag. Men sen dess har ja iaf varit vaken..

Nu ska vi åka iväg och storhandla. Sen hem och städa lite. Kommer en vän som ska käka middag hos oss och hjälpa mig med lite fix. Så snällt. Men nu måste jag sätta fart här, så att vi kommer hem idag iaf..
#1 - - Malin:

Nää det är inte kul alla gånger.. Men hon är i alla fall lire bättre idag :)



Låter som att du hade en trevlig kväll igår :)

#2 - - Annelie:

Åhh... va kul!!! Vill oxå... Ni verkar ha haft det väldans trevligt!! Va ni många tjejer? Skönt komma iväg ibland och bara vara... Bara bry om sej själv!!



Så nu är vi i Vårby Gård hos svärmor. Ska snart äta och sen vid 17:30 bär det av till Globen!! Barnen längtar massor!! Ska bli riktigt kul!!



Japp, Halloween är nästa helg!! Inget vi firar så, men ska iaf till graven i Filipstad, på väg hem, ch tända ljus!



Japp... Igår åkte han uuuuuut!!! Yihaa... Tyckte han va värdelös rent ut sagt!! Tur Eddie fick va kvar!!



Hoppas det ordnar sej för dej sen när mammaledigheten är slut!! Hur länge ska du va hemma?



Ha en mysig lördag



Kramen

#3 - - Anna:

Låter som en trevlig fredgaskväll =)

HA en lika trevlig lördag!

#4 - - sara:

Haha, ja jag läste det där i veckan, men det är väl typiskt att de ska öppna ute på Arlanda! Jag älskar verkligen Starbuck's, sjukt goda grejer och god latte. Men så småningom kommer det väl till stan också och då lär jag hänga där massor =)

#5 - - K:

Yes det är plugg =) Har gått bra men nu har jag tröttnat =)



Men shit, upp 5.45 när du la dig 1! Stackare!!! :P

#6 - - louise:

Vad kul att du hade det så trevligt igår.



Ja jag tycker verkligen det e taskigt. MIn sambo har redan dem som bank, jag har ett konto där.

Vi har ju redan ett lägenhetslån hos dem. Då kände sambons pappa vår handläggare, som sa att han ville gärna att jag skulle ha konto och så där men nämnde sen aldrig det igen. ´Nu jobbar han ju inte där längre utan vi fick en ny handläggare och hon ville inte ge oss lån om jag inte flyttade över det.

Vi får helt enkelt ta det via en annan bank. Säkert inga problem med handelsbanken då jag jobbar där.

Men vi får se vad som händer.

Vi får skjuta på det helt enkelt. Lättare att få bra lån om jag jobbar också om än bara deltid.



Hoppas att du får en trevlig helg.



KRamar

#7 - - Martina:

Hej. Låter som du hade de riktigt kul igår synd för huvudvärken bara. Hoppas ni får en trevlig middag. Kram

#8 - - M A L I N:

Va härligt att det var roligt igår! :)



Sv: Tack så mycket vännen!

Mamma åkte hem idag så ikväll blir det lördagsmys med sambon med massa gottgott och förmodligen Körslaget eller Singing Bee. Själv?



Kram

#9 - - L:

Hellue. Hur orka du gå upp såå tidigt! Jeez.hehe.

Har inte hunnit för över bilderna från kameran än. Haft busy dag. Vi fick sovmorgon till halv 10! Lyx.

Dock vakna hon några gånger under natten/tidig morgon men somna snabbt om. Gissar på att mina bilder inte är mycket att hurra för skratt Men gud vad vi måste göra om detta snarast! Hehe. Vi höres mer imorgon. Kramisar

#10 - - Petra:

Vad roligt med en utekväll, det behöver man =)skönt att vakna utvilad vid 5.30, tillhör ju inte vanligeheterna hos oss haha. Och snart är det Theos månad! Shit vad tiden går. Har glott ifatt lite i bloggen och kollade på filmen där Theo går mellan er. Sen såg jag den med Luna och hon är ju så intresserad av andra små busbarn. Bebiiii sa hon sen gick hon och letade efter Eya. :D

Har återupplivat bloggen nu. Kramar på er!!

#11 - - Fru Evelina:

njae jag tycker nog inte att magen sjunkit så mkt... kanske är för att han inte är fixerad än?



hoppas du får en mysig söndag!



kramar!

#12 - - Helen:

Förstår att du var trött :D



Sv: Hur sover han middag då, sover han sent på eftermiddagen? För då kankse ni kan ta bort eller korta ner sista vilan på eftermiddagen :D. Tindra somnar ju runt 7- halv 8 och det är jätteskönt, sen äter hon 2 gånger fortfarande runt halv 1-1 och halv 5-5 för att sen göra dag mellan halv 7-7 :D.



Nu har hon oxå slutat gå lugnt och fint och springer mest hahahaa och ramlar en massa då naturligtvis, men det blir nog bättre det med :D



Ha en jätteskön söndag :D

Kramisar

#13 - - Annika:

Ett ställe är faktiskt helt ok. Jag o JOnas har vart där några gånger,och ävan jag o greggan. Jag gillar det, bra folk och bra musik. :) Skojjigt att ni hade kul! :) Snygga mammor ute och gör stan osäker. S