Tandsingarna...

Vet att tänderna har spökat i några veckor nu. Tand 6 är på väg att spricka igenom nu med. Men jag tror inte att det är därför han är dålig. Han är fortfarande sååå snorig och det rinner ur ögonen på honom. Tycker så himlans synd om honom. Mammas lilla skrutt. Han sover nu äntligen. Han har varit super trött sen kl 19, men nu vid 21 somna han.

 

Jag själv är helt slut å har fortfarande huvudvärk. Mannen ligger däckad sen 17.30 i sängen. Så här sitter ja själv i soffan och kikar på idol. Vart så sugen på något, så jag ställde mig och gjorde äppelpaj här. Luktar riktigt gott nu.. Får se om ja kan muta upp mannen med en bit. OM han orkar. Nej nu ska ja och kolla igenom mina kommentarer, ta ut äppelpajen å ha en trevlig fredagskväll! =)

#1 - - l:

tack så jätte mycket :) <3

#2 - - Liw:

Mm, äppelpaj, gud vad gott :) Och vilka söta små tänder :)



Allt bra annars?

kram

#3 - - Veronica - mamma till Denver:

jag vet ;) (eller så säger man ju inte ;D haha) tack! (så säger man =))



vad många tänder han har fått! :D

#4 - - Anonym:

hehe, jadå ;D



ja, det verkar inte helt smärtfritt att få tänder =/ försöker kolla om det är fler på gång för denver, men jag blir inte riktigt tillåten ;D



ja, det blev sent idag av nån anledning! men jag tänkte också lägga mig nu=) godnatt! kramar

#5 - - Veronica - mamma till Denver:

jag kan ju skriva att det var jag också ;D

#6 - - Hanna:

Sv: Tack!

#7 - - Kirsi:

MUMS med äppälpaj =). På tandfronten går det långsamt hos Alex. Inga tänder syns till änu, men några bulor har det allt blivit. Kanske därför han är på dåligt humör haha

Kramar

#8 - - Liw:

Det är sådär här med. Är konstant trött och nu har jag blivit rejält förkyld också :( Men jag får sova nästan hela nätterna:D Var upp och kissade en gång inatt och det var på morgonen så det är ett framsteg :)

HOppas du mår bättre snart !

kram

#9 - - Johanna:

massor med tänder..... =)



haha ja det ahde säkert blivit skjukt kul om jag börjat skratta, ja där hade säkert blivit någon till haha.... =)



ja usch hösten är verkligen här nu. brrr. :(

hoppas äppelpajen var god

#10 - - Katja:

Små risgryn, hoppas han mår bättre snart!

#11 - - Therese och Henry:

Hej!

Tack så mycket! Det började bli dags för en ny bild, den andra var ju nästan ett halvår gammalt... =) Men denna är också tagen på Öland, när vi var för två veckor sedan. Den är så mysig den bilden! Hade den i tidningen när vi skickade in en grattis annons till H. =)



Vad mysig din blogg har blivit förresten! gillar den nya designen jättemycket. Men det är lite märkligt, ibland är reklamen ivägen men ibland inte. Är lite olika...



Jo, jag såg mailet så jag läste på den "privata" först om "blodbadet". Hoppas det gått över nu och att det var cystan som försvunnit! (eller kanske den typ "spruckit" så den är borta??) Tur att du har ätit lite järntabletter, man blir så jäkla yr av att förlora blod. Hoppas skiten är borta nu i alla fall! Så ni kan börja med bebisbaket. =) Du hade köpt ägglossningsstickor va?



Det är bara fint med oss! Har precis haft makens farbror på besök från Helsingborg, han har firat H idag för han kan inte komma nästa helg. Veckan kommer nog gå åt till att baka lite mer inför kalaset och sen göra tårtan... Så tiden lär väl rusa iväg bara för att man har lite att stå i, som den alltid gör då... =)



Hur är det med Theo nu då? Mår han bättre?

Kramar