Nya inköp..

Jag vann ju ett presentkort inne hos Hanna för några månader sen. Valde att beställa en Åkpåse i röd färg. Tyckte det skulle matcha så bra till resten av vagnen - då den är svart. Åkpåsen har inte funnits på lager, men nu äntligen hade den kommit in och såååå nöjd jag blev. Den är tog fin och tog skön. Vi invigde den idag och Theo satt där bekväm och varm! Så himlans glad! Tack Hanna.

 

Beställde sen även en overall från Nelly. Tanken va ju att jag skulle beställa en röd. Men den kom aldrig in i rätt storlek igen. Så nu beställde jag den svart/bruna. Men den va lika fin den med! Kanon verkligen. Super nöjd med den med. Dessutom så försvann den sen, så det va ju tur att ja köpte den! Annars så hade jag ångrat det! Nu kan Theo va varm och fin i vinter! *happie*

#1 - - Amanda:

Åkpåsen blev kanonsnygg i vagnen. Där kommer han ha det gott! ^^

#2 - - Nina:

Hon har varit gnällig hela dagen idag.. HAr tillomed haft svårt att få henne att somna. Hon har inte fått alla tänder än, några längst bak som fattas. Kan vara det också men hon brukar få feber då vilket hon inte haft idag :/ Nu sover hon ju iaf och det känns skönt! :D



Vilken fin åkpåse!! Tänk om jag kunde vinna nåt så man har råd att köpa sånt hehe

#3 - - Nina:

Jo, det är ju superjobbigt för dem. Nånting måste det ju vara som är fel, men ingen fattar. Måste kännas väldigt frustrerande för dem.

#4 - - M A L I N:

svart och rött är ju supersnyggt ihop!

#5 - - Veronica - mamma till Denver:

sv; ja, nu slocknade han precis här! men som vanligt absolut inte i sin egen säng, utan i sin gunga -suck- ja, tandsprickning är verkligen inte att leka med! hoppas det går snabbt för den här tanden... men jag tror ju att det är fler kindtänder på G, och de tar ju lite längre tid på sig vad jag har förstått...

#6 - - Annelie:

Shit va snygg åkpåsen är!! Va avis jag blir!! Jätte snygg till vagnen!!



Förstår det är svårare att fota prinsen nu när han är mer rörlig, men du lyckas bra inimellan måste jag säga!! ;)



Har ni haft en trevlig dag med svärmor? Hon kanske är kvar än...



Ja, de har ju det... De äldre, att de har allt!! Har fortfarande inte köpt nått, så blir sista minuten som vanligt... Får se vad man kan hitta i denna lilla håla... ;)



Ja, jag hoppas oxå att jag hittar vantar, mössor & tossar på söndag. Har sett på Lindex websida både mössa och vantar som jag vill ha, så hoppas de finns ute i butik oxå... Annars får jag ta och beställa från nätet... Om jag inte hittar nått annat jag tycker är snyggt till dom vill säga...;)



Underbar video på prinsen!!



Hur har ni det annars denna fredagskväll?

Vi ska snart se på... Hahaha... Gissa... Japp... Johan Falk - Leo Gaut

Hoppas den är MINST lika bra som de andra filmerna!! Kan säga att din man inte kommer bli besviken, och inte du heller, när ni sett dom!! Kanon BRA!!



Ha en fortsatt mysig lördag!!



Kram i massor

#7 - - K:

Yes ska bli en lugn kväll =) Åh perfekt för vagnen nu när det börjar bli lite kyligare! =)

#8 - - Helen:

Åkpåsen ser superskön ut :D



Ha en bra kväll :D

Kramis

#9 - - Hanna:

tack för dina fina ord vännen!! ^^ dom värmer ska du veta... =)



vad fin åkpåsen va! och overallen va jätte snygg... han kommer bli sjukt söt i den!



kram kram

#10 - - Mindy:

Ja man har en härlig tid framför sig..Så mysig åskpåsen ser ut.Ha en skön kväll.kram kram

#11 - - Hanna:

Idol är roligt :) fin overall :D och åkpåsen också sådär :) blir nog skönt för honom att ligga där i och gosa nu i vinter :)

#12 - - emma:

vad är det för sorts vagn som ni har till theo nu?

kram