Inte mkt gjort..

Jag undrar om han tröttnar på mig ibland?

Ja men då var det torsdag. Har inte gjort något vettigt på hela dagen. Ja förutom att busat runt med Theo. Men jag hade planer på att tex städa. Men den har bara inte kommit igång. Måste även handla några små saker till i morgon. Ska upp och hämta åkpåsen som äntligen har kommit. Det har ja inte heller gjort. Igår kom även den fina overallen som jag köpt till Theo. Ska lägga upp en bild sen! Kanon fin! Är super nöjd!

 

Nu ska jag väl försöka samla lite ork här. Hoppa in i duschen och sen kila ut med hunden och Theo. Hämta åkpåsen å handla. Ja det som jag skulle ha gjort helt enkelt. Får se hur mkt jag orkar. Annars så får ja skjuta på en del saker till i morgon. Inte så mkt med det.

#1 - - Martina:

hihi han ser rätt läs ut på fotot;P knäpper du mkt hihi!



skönt att bara tagit de lugnt idag:) de är bra med min mamma skulle på en röntgen bara:)



blir de singin bii ikväll?

kram

#2 - - emma - mamma till meja:

Rolig bild :) Blev det något godis...



Krams

#3 - - Jasmine:

Tack så mycket! :)

#4 - - M A L I N:

haha söt bild! klart han inte tröttnar ;)

#5 - - Jasmine:

Dem sa att det var ett virus, men kunde inte se VAD för virus men att hon så småningom kommer bli bättre..kramis

#6 - - Anna:

Mm får testa det nån dag! =)

#7 - - Annelie:

Åhh... Ännu en bild som är en fröjd för ögat!! Otroligt vilka bilder du lyckas få på lillprins Theo!! Wonderbar!!



Har heller inte gjort mycke idag mer än att ha busat med kidsen!! Har vikt lite tvätt oxh tumlat handdukar visserligen, men är inte så ansträngande!! Men imorrn ska det städas inför helgen!! Så skönt att göra det på fredagar så man har det lite fint till helgen!!



Har ni några planer inför helgen?

Vi ska på lördag till mina föräldrar och fira mamma som fyller 60 år på måndag. Men vet bara inte vad vi ska köpa till henne... Svårt då hon inte önskar sej nått... Har du några förslag??

På söndag ska vi till IKEA!!!! Tror du jag längtar?!?! Då ska Molly ÄNTLIGEN få sej en EGEN säng!! Sen blir det väl lte annat smått och gott om jag känner mej själv rätt. Ska även kolla efter vintermössor, vantar och tossor till Tilde och Molly... Dock ej på Ikea då... ;)



Må så gott!!

Kramen

#8 - - M A L I N:

hehe i vilket fall har han inte mycket val :P