Fika..

Var dålig på att uppdatera igår. Va bara så himlans trött. Hanna och Wille kom hit på en fika. Vi gick en promenad med hunden och sen knata vi in. Fixa te och Hanna hade köpt kanon goda fikabröd.. Så vi satt där och mumsa. Wille och Theo lekte. Tror att hunden var med där på ett hörn och lekte med sig själv. Hhah. Medans Hanna och jag satt och snacka lite. Inte nog med att hon tog med sig fikabrödet, så fick ja ju en blomma med. Så snällt! Va kanon skoj att dem kom förbi! =)

#1 - - Annelie:

Roligt med besök!! :) Alltid lika trevligt!! På fredag ska jag och tvillingarna och fika med min vän Linda på kondiset!! Det ska oxå bli trevligt, men får nog hålla mej borta från alla godsaker där och nöja mej med en vaniljlatte!! ;) Måste försöka gå ner nått kilo innan den 23/10!! Har du nå BRA tips??? Iallafall så far vi då till Stockholm för att sen på lördan gå på Walking With Dinosaurs i Globen!! Det ska bli såå kul!! Tvillingarna ska då va hos farmor, så ska bara gå med de stora tjejerna!! Ska bli så kul!! Blir kvar hela veckan efter då kidsen har höstlov och gubben har tagit semester!! Skönt med lite miljöombyte!!



Ha en mysig onsdag!!



Kramen

#2 - - M A L I N:

det där såg ju inte helt fel ut :)

#3 - - Martina:

Hej!



Mysiga bilder och va gott med fika bröd och te:)



SV: de är riktigt skönt att vara ledig dock jobbar ajg fredag nu men fick vara ledig lördag då ajg igentligen hade mitt långa pass .30-22 men de behövde en som kunde köra bil på fredag så ajg hoppa in där då får amn mer tid med familjen också:)



händer en dag som denna?

kram

#4 - - Amanda:

Oj, fikat såg verkligen farligt gott ut! Kul med besök! ^^



Tack för hjälpen igår. Jag kunde iaf sova gott efter att jag fått din hjälp att spara det som sparas skulle.



Hoppas ni får en fin dag idag.

Kramar

#5 - - Mindy:

Godmorgon gumman.Du är så söt som vill berätta det för mig en av de första..jag blir så glad :) Så mysigt med fika med sin vän & son.Ska med på fika hos Lollo denna eftermiddag & mysa med hennes söta son..ska bli skoj...Kakorna såg jätte goda ut :)

JA det är så skoj att pyssla med presenterna innan man ger bort dem..blir mer personligare..Ha en skön onsdag.kram kram

#6 - - Hanna:

Hihi, ja eller hur? :) ha en bra dag!

#7 - - Elin (Edvinsmamma):

Låter som att du hade en mysig dag igår...och man kan inte ha samma ork till blogg varje dag :)



Vilken jätte fin blomma du fick med :)



Kramar

#8 - - Johanna:

mysig fika...: )



jag brukar inte reagera på myggbett annars... är väl höstmyggen då tydligen :(