Designen..?

En vild och glad unge som älskar att attackera mig med en kram! =)

 

Planerna blev inte som tänkt. Så är det när man har barn. Faktiskt. Så synd. Hade sett fram emot att träffa Lillemor och snacka skit. Men jag ska ringa henne då jag är ute med hunden. Se om hon kan prata. Annars, ja jag ska ut med hunden. Vädret är väl sådär. Så vi ska klä på oss en massa och kila ut! Skönt med lite luft.

 


Annars så undrar jag fortfarande hur folk ser min design? Har ni fortfarande reklam i vägen framför det sista inlägget (dvs detta inlägg just nu)..? Ni får gärna skriva det i så fall. För jag försöker att ändra. Är inte så bra på design, så jag klickar mig runt och ser hur det blir här. För min del ser det bra ut. Men ingen idé att ha det så om ingen annan ser det! Så kom med kommentarer och kritik!

#1 - - Helen:

Din blogg är jättefin och inga reklaminslag som stör nu :D



Ha en bra dag

Kram

#2 - - Elin (Edvinsmamma):

Ja, jag har reklamen mitt i bilden...



Kram

#3 - - Anette:

Här ser det bra ut. Har Mozilla, men vet inte vilken version...

#4 - - Veronica - mamma till Denver:

här hamnar reklamen mitt i inlägget...

#5 - - Vivi:

Hej Nina. Ja den reklam ligger precis kant i kant med bilden hos mig.



Ha det gott

#6 - - Annelie:

Tjenixen!!



För mej ser din blogg kanon ut!! Jätte fint!!



Bilden på Theo är som vanligt kanon fin!! Han är en riktig modell!! ;) Attack kramar är väl ändå det underbaraste som finns... Om man inte i samma veva blir skallad såklart... hehe...



Jag gillar oxå böcker!! Håller nu på att ta mej igenom Camilla Läckbergs böcker! Har kommit till "Olycksfågeln", och än så länge är varje bok kanon bra!! Har allihop utom den nyaste, "Fyrvaktaren", men den har jag beställt via jultidningarna!! Så då finns alla 7 i min bokhylla, men lär nog bli fler antar jag!! :)



Ja du, detta med skor är en hel djungel... Hua... Men i vinter så får det bli tossar för mina små, tror inte att de börjar knalla så tidigt att det fortfarande är snö ute!! ;) Så får bli ett par snygga vårskor till dom sen istället!!



Ja, att säkra skåp och lådor lär man nog göra!! Dröjer väl inte förrän vi får tänka på det oxå. Så måste vi köpa grindar på Ikea till trappen upp och ner till källaren. Obehagligt detta med trappor!! Usch...



Hahaha... Jag är nog likadan som din make... Så fort jag lägger huvve på kudden somnar jag!! Tycker det är kanon, men inte alla gånger som gubben tycker det är så kul! ;) :p



Tråkigt att det inte blev nå "skitsnack" med din vän idag. Det är ju alltid så kul!! Hoppas för er att det blir en annan dag!! Jag och min vän Monia ska träffas en dag i nästa vecka och fika på nya konditoriet. Vart där innan och det är så mysigt! Nackdelen är väl att man inte tar sej in med tvillingvagnen!! Men det går ändå!!



Nu ska jag fixa en omelett till Moa på hennes begäran! ;) Va fiskbullar i skolan och det är ingen favvomat direkt!! Så då ska hon få det!!



Ha en trevlig tordag!! Ha´re bra girl...



Kramen

#7 - - Louise:

Aha, inte konstigt att du glömde tvätt tiden då. Här får man vara ute i bra tid för att få bra tvätttider innan pensionärerna snor alla.



Fick tag på en massa saker på babyland, solskydd till bilen, sked till d-droppar, diskställ och diskborste till nappflaskor och skydd till nacken när han sitter i blstolen, inte billigt men vad gör man inte för sin lille ängel.



Har hela veckan förutom idag inplanerad. Skönt att inte alltid har ng inplanerat. Idag ska vi bara ta det lungt =)



Vilken härlig bild på din Theo, sån charmör han är.



Nu ska jag gå och se om jag kan få lite lunch i mig medan den lille sover.



hoppas du får ett skönt slut på veckan.

Ng inplanerat för helgen?

Kram kram

#8 - - Angelica:

Reklamen ligger nu över bilderna du sätter in :)

#9 - - Johanna:

nej inga vantar ännu, men nu känns dte som det blivit ännu kallare, så snart får jag kanske inviga dom =)



haha, ja han var lite störig haha, jag ville bara skaratta som tusan, men man får ju lägga band på sig haha

#10 - - Hanna:

Vilken härlig bild!

#11 - - Willes mamma:

Reklamen ligger precis vi bilden så att man bildens vita ram inte syns. kram

#12 - - Nina:

Nu ligger reklamen precis bredvid bilden.. Flytta reklamen lite till åt höger :)

#13 - - K:

Designen ser superfin ut! =) vet inte vad du menar med "I vägen" men det ligger reklam på höger sida, dock verkade den inte störa texten eller bilden - man ser det ändå - men den ligger tätt inpå. Ohh nu rimmade jag också ;P

#14 - - naddie - mamma till finaste prinsessan!:

men vilken sötnos =)