Depp..

Gick i korridoren på sös som sist, mot mottagningen. Hoppades att cystan skulle vara borta.. Kom in och det var en lååång undersökning denna gång. Ont gjorde det med. Han klämde på magen och kolla de ordentligt. Sen kom det. Cystan va kvar, samma storlek. Vätska runt omkring. Sen även flera mindre cystor. Suck! Nu ska ja tillbaka om ca 4 månader. Känns så drygt. Vill bara ha bort den. Ja har ju inte ont av den. Men å andra sidan så hade den ju inte minskat. Orka springa där hela tiden. Är ju inte så att en gynundersökning är det roligaste man kan vara med om.. Så man blir lite depp kan man ju säga..
#1 - - L* väntar bebis:

SV: tack söta du!

#2 - - Helen:

Å vad trist att den fortfarande är kvar, men den har väll inte blivit större? Det är ju bra det iallafall :). Men jag håller tummarna för att den/dom är bort tills nästa gång.



Sv: Hur gör du när du lägger honom idag då? Jag låg tillsammans med Tindra förut och som mellansteg så satt jag på golvet brevid spjälsängen. Vet inte om det hjälper dig men det hjälpte här :D



Många kramar

#3 - - sara:

Usch vad tråkigt med dåliga nyheter...=(

#4 - - Katja:

Uscha :( är det meningen att den ska försvinna av sig själv? Vad gör man om de inte gör det? tröstKram!

#5 - - Amanda:

Stackars! Jag förstår du blir less. Finns det något jag verkligen hatar så är det just ovisshet och gynundersökningar. :/

Jag vet inte om jag kan gör något som muntrar upp men om du vill skicka mig din adress i ett mail så ska jag göra mitt bästa för att pigga upp dig. :)

Kramar

#6 - - Johanna:

varför kan dom inte ta bort den? :(

mitt illa måend ekom tillbaka, så mår illa igen... riktigt trist är det.... :(



håller med dig...den orskaen som "gav" min ätstörningar är inte samma för dig. och de kan inte relateras till min mamma eller till min mormor...för ingen av dom har haft sånna här problem. hur länge har du haft din ätströning?

#7 - - Dorothea - Tvillingmamma & Gravid:

Å vännen, vad tråkigt att läsa.

Gör dem ingenting åt det om den inte gör ont? Kram

#8 - - Eva:

Usch vad tråkigt att höra att den inte försvunnit eller minskat och att det dessutom kommit flera små. Inte roligt alls och inte kul att springa på sjukhuset heller. Håller tummarna för att det ser bra ut om 4 mån.

Kram!

#9 - - emelie o elliott:

MEn gumman då, fy vad trist. Hur länge har du haft cystan nu? förstår att det är deprimerande att springa där titt som tätt o speciellt när du fick ett så trist besked! JAg hatar själv o gå till gyn massor, tycker det är såå obehagligt! Så de måste ju vara skitjobbigt för dig! MASSA STYRKEKRAMAR

#10 - - Maria:

Usch, din stackare. Inget roligt alls det där.

Kan dom inte bara ta bort den?? Varför ska du behöva vänta i 4månader till..



Tänker på dig.



Kram KRam

#11 - - Veronica - mamma till Denver:

fy vad jobbigt=( verkligen inte kul!

#12 - - Jennie:

Åh nej!:(

Jag lider med dig gumman!!

Jag tycker verkligen inte om gyn, så jag lider veeerkligen med dig!



Skönt att du inte har ont, och hoppas verkligen den går bort snart! Finns det ingen hjälp att få? P-piller eller nåt som tar bort den? Det får ju en del vet jag men det kanske är skillnad på cystor och cystor... ?



Åh kram verkligen!!

Håller alla tummar att det vänder snart!



kram

#13 - - Liw:

Ingen fara gumman, jag lever också lite av ett Zombieliv just nu, förhoppningsvis blir det bättre med sjukskrivningen :)



Men du, kan de inte plocka bort den en gång för alla? Vet att den var godartad men ändå, känns så onödigt med all "stress" den ändå framkallar.

Tänker på dig gumman, många kramar ( från en som gjort alldeles för många gynundersökningar sista två åren)



kram kram

#14 - - Hanna med magen:

HEj gumman!!!

Ajdå, hopppas du blir piggare!



Började nästan undra ifall du hade glömt lilla mig ^^



Uh stackre läste ditt inlägg här nu.

Ska du få operea bort cystan? Eller vad ska ni göra?

Hoppas du blir bättre och att allt är bra!



Jadå ta den tid du behöver och vila dig ordentligt! :)



HA det bäst! Kramar!

#15 - - Annika:

Usch gumman! Vad jobbigt! Och du som äntligen började känna att det började gå åt rätt håll! :( Jag hoppas verkligen att dem går bort snart. *kramar om*

#16 - - Martina:

Hej gumman!

nä va tråkigt förstår att du är ledsen:( men kan de inte göra något eller måste den gå ner av sig själv?



Kram på dig gumman!

#17 - - Helen:

Sv: Usch det låter som att ni har jättejobbiga kvällar :(, men har ni honom uppe hos er tills ni går och lägger er, eller? Vet en av mina kompisar som ammar sin son i soffan runt 8 framför tv och då somnar han där och så bär hon honom försiktigt till sängen och där sover han i ca 50 min sen är han vaken tills runt 11 innans han somnar för natten i deras dubbelsäng med mammas tutte i munnen.... JA jag är oxå glad över att vi hittat en lösning på nattningen, det blir ju så drygt när det där krånglar :(. Vad säger dom på BVC?



Ha en superskön fredag :D

Kramisar

#18 - - Annelie:

Åhh, va trist vännen!! Hoppas verkligen att den är borta till nästa gång och att även de mindre försvunnit!! Förstår det är jobbigt!! Går hellre till tandläkaren och lagar 10 tänder än att sätta sej i denna hemska gynstol och bli utelämnad till max i några minuter!! Bläsch... Hua...



Kul att du gillade bilderna!! :D Ja, Tilde älskar att bada medans Molly hellre duschar tillsammans med mej eller pappsen!! Tilde blir verkligen ett vilddjur i baljan!! Gäller att va med till 110%!! :D



Vad ska ni hitta på i helgen? Vi åker ju till Stockholm ikväll och blir borta till nästa. Barnen har höstlov till veckan och Matthias har tagit pappaledigt!! Ska bli skönt att komma iväg lite!!



Ta hand om dej!!

Kramen

#19 - - Kirsi:

Nej du har så rätt så. Klart man blir orolig, det hör ju till. Jag bytte till den andra vällingen och jag ångrar mig inte, han har nu i 2 nätter sovit heela natten och vaknat lite senare på morgonen. Så jag tycker verkligen att du ska prova detta =)

Alex har också haft sin perioder då han inte vill äta osv, men jag ger han inget annat heller. Vill han inte ha får han sitta hungrig. Det låter grymt, men efter en stund kommer han och då vill han ha.

Hoppas det kan vara till lite hjälp =)

Ha en fin fredag/ Kram

#20 - - Mina:

God middag gumman..inte skoj att höra att den sitter kvar..Hoppas att du inte har allt för ont när den sitter där..Vill passa på att önska dig en skön fredag med familjen.kram krma

#21 - - emelie o elliott:

det är lugnt, förstår dig! Hoppas ni får en trevlig fredag! kramis

#22 - - M A L I N:

Det låter mindre kul vännen! Jag lider med dig även fast det inte gör ont men jag förstår att det måste vara trist att göra undersökningar hela tiden.



Och det är absolut ingen fara att du inte är så aktiv på bloggen! Herregud :)



Ha en underbar helg!

kramis