Trött

Pannkaka är det godaste som finns =)

Idag har ja knappt varit inne på datorn. Blev en 30 min tidigare under dagen. Sen var det fullt upp. Mannen va på jobbet till 20. Jag hostade hela natten. La mig på soffan för att inte väcka killarna. Inte la det av heller. Fast än ja satt upp och hade öppet. Sen blev det en tavegyl för att lugna hostan. Jag klarar inte av den tabletten. Blir inte vid medvetande kan ja ju säga. Det va ju tur att mannen va hemma till 12 iaf. Jag sov till 11.30. Hela dagen har sen varit allmänt seg och lång. Bara försökt att härda ut denna dag. Ikväll åkte jag upp till vårdcentralen, så nu hoppas jag att jag kan få sova ok ikväll. Är såå trött och huvudet dunkar. Så nu är det nog för ikväll!
#1 - - Josefine:

Tack själv vill jag säga då! =)

#2 - - Veronica - mamma till Denver:

usch då, hoppas du blir bra snart! kramar

#3 - - Jennie:

Krya på dig vännen!

Tavegyl har vi också lekt med ikväll, dubbedos och epi pen spruta på lilleman som fick en allergishock ikväll :(



Hoppas du rä piggare imorgon!!



kram

#4 - - sara:

ja jag såg på andra bloggen att du hade börjat med hallen, så fint med väggtexten! Har hittat en som jag vill ha i köket. Vi flyttar måndagen den 16 november, så det är snart! =) Kan dock fortfarande inte riktigt känna fullt ut hur kul det ska bli, eftersom vi inte skrivit kontrakt än, och min handläggare är inte den bästa på att höra av sig, hon tycker att vi har sååå gott om tid. Det enda jag vill är ju att allt pappersarbete ska vara färdigt, så att man kan kolla på lägenheten igen, mäta så man vet exakt vilka möbler som funkar. Och så att man verkligen känner; vi SKA flytta, även om jag redan vet att jag har fått lägenheten så vågar man inte ta den för givet. Beror väl på att det fortfarande känns så overkligt att jag till slut fick en, kändes ju som om vi aldrig skulle få bo ihop.

Hoppas att du mår bättre imorgon, stor kram!

#5 - - ♥Linda med Familj♥:

Men gumman, krya på dig!!!

Slöa och lata dig så mycket du bara vill. Passa på och mys en massa med er prins. Allt annat kan vänta tills du är frisk.



Varma kramar

#6 - - Annelie:

Krya på dej vännen!!!



Kramen

#7 - - Maria:

Inget roligt alls med hosta. Hoppas att du har fått sova bättre i natt.

Här är det också skit med halsen...



Kram Kram

#8 - - simone:

Hej Nina! Hur känner du dig idag?

#9 - - Frida:

Kramar & kryapådig<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

#10 - - Eva:

Hoppas att du mår bättre nu.

#11 - - Hanna:

ang fiskdammspåsen så la jag i en liten "kindermaxi", en clementin, ett paket russin, en liiiiten leksak (vi hade samlar kalle anka leksaker), en "party tuta" -som flärpar upp sig när man blåser, en balong, ett tack kort, och jag tror vi hade i en sån där chiquita minibanan oxå.

det beror ju på åldrarna^och hur mycket pengar man vill lägga ner på dom. en liten pixibok är ju kul att lägga i...



lycka till! kram kram