Min stora Prins..

Theo fick syn på ps3 kontrollen. Den är väldans rolig (tydligen). Vi har ju lagt den uppe på soffan, det är ju så bra för då kommer han ju inte åt den.. Meeeeeeeeen så fick ja fel med detta med. hah. Lilla skiten hoppade upp och snodde dosan. Efter att ja slutat filma så satt han i soffan. tills han fick nog. Och då tog han sig ner helt själv med. Han börjar bli sååå stor min LILLA prins. Så stor.

 

Han fortsatte ju sen med. Så fort jag tog bort den. Vet inte hur många ggr han klättra. Bara så rädd att han ska ramla ner från soffan, just för att han hoppar och skuttar. Han är ju jätte duktig på att ta sig ner. Men han tänker ju sig inte för då han skuttar. Att han kan åka över kanten helt plötsligt..

 

Annars så är det väl sådär här hemma. Mannen har åkt på kräksjukan. Han har spytt en del i natt och imorse. Resten av dagen har han legat i sängen med feber. Jag själv hade ont i magen imorse, men det är inte så farligt nu. Så jag hoppas hoppas hoppas att jag och Theo slipper skiten. Kalaset imorrn blev då inställt såklart. Vill ju inmte riskera att smitta folk. Orkar inte heller stressa för att få allt klart inför i morgon då jag är själv här. Är ju inte bara Theo att ta hand om. Är ju hund med. Å nu kommer min skrutt här - just vaknat..

#1 - - Carolina:

Hahaha, ja de kan vara fruktansvärt envisa så de lyckas komma åt precis det de vill ha! ;) kram

#2 - - Johanna:

oh i morgon fyller er prins 1 :)



ah har b12 brist.... jag vill avakta se om dte släpper.. håller tröttheten i sig så får jag ringa vc och få lämna nya prov och se.... men jag hoppas dte kan räcka med tabletter...vill slippa spruta var 3:e månad... hatar sprutor!

#3 - - Anonym:

vilket busfrö

#4 - - Anonym:

vilket busfrö

#5 - - Anonym:

vilket busfrö

#6 - - Anonym:

vilket busfrö