Runda i stan..

Mötte Lillemor för en runda i stan. Vi skulle ju vara där i hyfsad tid, så att vi kunde åka hem innan alla andra skulle det med. Men så blev det inte. För vi var i stan x antal timmar. Vi käka lunch. Gick i en massa butiker. Fikade på wayne's. Fortsatte och kolla butiker. Handlade två nya tröjor till Theo. Ena som jag hade spanat på en längre tid. Och en som jag ville köpa i tisdags. Men då ja skulle köpa den, så hade nån snott den sista storleken - som passade honom. Men nu hittade ja den iaf. Köpte presenter till helgen. Resten får jag ta en annan dag..

 

Vart såå trött då jag kom hem och det var definitivt Theo med. Han slocknade 18.30!!!! Minns inte när han gjorde det sist. Han har sovit lite oroligt. Vaknat nån gång då och då. Men inte alls som det brukar. Får hoppas att det håller i sig. Att han sover hela natten lång. Jag slocknade i soffan. Så nu är jag "pigg". Inte dödstrött helt enkelt. Sitter å kollar på en film! Men ska lägga mig strax ändå.

 

I morgon är det nya tag. Det är kalas, vi måste handla. Ska städa och sy upp gardinerna. Sen kommer mamma hit och ska hjälpa till lite. På kvällen är det ju idol. Så skönt att det äntligen är fredag imorrn!

#1 - - Malin:

Ja jag vet inte vad som är fel :( blogg.se har antagligen något fel när dom ska skicka upp mina nya inlägg till servern och grejer. Så jag funderar starkt på att byta bloggportal men vi får se vad som händer :)

#2 - - Anna:

#3 - - Anna:

#4 - - Anna:

Ja visst är dom :-)

#5 - - ♥Linda med Familj♥:

Åhh vi har oxå en massa kalas denna helgen. En massa som ska göras osv...



Ja det är svårt men jag tror att jag löste det.

Har dock svårt för att prata med hennes pappa utan att de ska bli oenigheter.



Kram

#6 - - Martina:

oj härligt att va inne i stan:) vi ska in till Stockholm nästa helg, till Alvika rättare sakt hihi;P



Skönt att han slockna så tidigt:) men ni verkar haft en underbar dag.



SV: ska själv in till stan och titta idag hade jag tänkt:) ska vänta på min pappa som skulle komma hoit efter jobbet vid 11 skulle komma på en fika:)



kram

#7 - - Maria:

Visst är det underbart att det är FREDAG i dag:)

Hoppas att ni också har sol i dag!



Kram KRam

#8 - - Eva:

Du gillar att gå i affärer va =) jag förstår inte hur du orkar. Fast det är ju ganska kul måste jag medge.

Hoppas att kalaset blir lyckat.

#9 - - Annelie:

Heldag på stan... Så roligt!! Ska iväg och shoppa imorrn, i Karlstad!! Det ska bli kul!! Finns inte mycke å hurra för här i Hagfors inte, så kul att komma iväg ibland!!



Du vännen... Det gör inget alls det... Blir så glad var gång jag ser att jag fått inlägg av dej... Sen spelar det ingen roll NÄR...

Roligt att man kan glädja nån ibland!! ;) :D Uppmuntra!!



Ja, håller fullständigt med dej!! Som tvilling är man ju aldrig ensam, har alltid en lekkamrat!! Man märke ju nu oxå, ju äldre dom blir, att de "ser" varandra och kan leka tillsammans!! Roligt att se hur de utvecklas!!

Ja, tror oxå att det är mer en annan som reagerar och tycker "synd" om det "ensamna" barnet som sitter och leker för sej själv!! Men tror inte att de gör det alls... De är ju lixom vana!! :D ;)



Blev ingen vaccinering igår, och kan säga att det känns bra så faktiskt!! Ska prata med vår bvc-sköterska när vi ska dit härnäst, rådfråga med henne!!



Ja, får skaffa lilla snufflan ett par solbrillor innan hon får pupillvidgande!! Fast tror ju inte hon kommer vilja ha dom på, men man kan ju göra ett försök, för hennes egen skull!!



Ikväll är det IDOL!! Längtar!! Två av mina favvisar är fortfarande kvar... Tove och Erik... Hejja Hejja!! Hoppas de kommer till final!! Då spelar det ingen roll vem av dom som vinner!! Vilka människor!!



Ha nu en underbart, mysig fredag!!



Kramar i massor

#10 - - N I L M A:

alltid roligt med en liten shoppingrunda ju :D

#11 - - Mina:

Gumman jag fyllde inte år i går,men louice gjorde det..Du vet mycket väl att jag fyller år i Aprin..Allt bra med dig denna fredag? kram