#1 - - mina:

God eftermiddag söta...Tusen tack för paketet igen..blev så jätte glad :)

Allt är bra med mig..var hos mb i dag & han levde loppan så man fick stanna kvar så de fick lyssna så pulsen blev mindre & det blev den & det är jag glad för..inte skoj att behöva åka upp till bb igen...nu är jag jätte trött i kroppen & känner små samandragningar då & då..så kroppen förberder sig jätte mycket.KLart jag kommer skicka ett sms till dig & berätta...Ha en skön måndag..SÅ mysiga bilder..kram kram

#2 - - Malin:

Jo ibland kan det ju ta tid, men det händer nog något snart ska du se. ;) jo då jag mår bra.... Varannan dag ung :P hur mår du sj?

#3 - - ♥Linda med Familj♥:

Åhh ilken härlig adventsljusstake :) får man fråga vart du har köpt den?



Oj vilken helg du har haft, jag hade deckat efter en timme.



Jodå har en svaka i självförtroendet bara med det reder sig säkert.

Kram

#4 - - Johanna:

mysiigt dte ser ut hos er :)



dubbeltack :) ja nu när jag kommit på jag kan måla naglerna snyggt, så gör jag dte lite då och då..å så tar jag bort det när jag tröttnar :) och vantarna är min nya kärlek haha

#5 - - sara:

ååå jag villse massa kalasbilder =) Så irriterad över att jag inte hade min kamera med mig, har fortfarande inte hämtat den, man blir ju tokig när man inte kan fota allt!!! =)

#6 - - Maria:

Vad fint du har gjort! Mysigt med alla stjärnor & ljus.

Hoppas att ni har haft en bra kalas helg & att veckan har startat bra.



Kram Kram

#7 - - Annelie:

Såååå fint du gjort vännen!! :)

Tummen upp!!

Hur är det med er efter denna kalashelg?

Själva fick vi oväntat besök av Matthias syster Yasemine och hennes sambo Roy!! Det va kul!! Alltid lika trevligt när de kommer!!

Så igår va vi ute på julskyltningen och sen mellan 17-18 stod jag och några föräldrar till vid försäljningen av Julkärvar, fikabröd/matbröd och Loppisbordet!! Pengarna går till barnens skolresa nu i sommar!! De ska till Idre!! Väldans skoj!!

Va ni ute på nån julskyltning eller hade ni kalas hela dagen?



Ha en fortsatt mysig måndag!!



Kramen

#8 - - ♥Linda med Familj♥:

Vad duktig du är :)

Jag gör också mina ljusarrangemang själv :) Tycker att sånt är kul, men jag måste då säga det att du slog mig med hästlängder där.

Har fått en massa idetorka på sistone.



Jag vet hur det är och ändå behöver vi inte dela tvättstuga med någon. Dock har jag en 5 årig tjej som älskar att byta om 20 gånger på en dag. Tro mig jag håller på att bli galen, sätter snart hänglås på garderoberna.

Kram