Snabb Kurering..


Usch ja har nog shoppat något varje dag denna vecka. Ibland är jag bara sååå hemskt att hålla i plånboken. Men jag kan inte låta bli. Hittade två haklappar och en större mössa som han fick på dopet.. Älskar dem! Sen hitta ja en till mössa på hm, mina groddräkter som jag älskar =) I kort ärm, perfa för sommaren.. Nya strumpor, för dem andra hade han helt plötsligt växt ur. Blev även några nya kortärmade bodys, ett par nya shorts. Och sen en sittdyna till stokke stolen.

Igår så var vi på förskolan. Riktigt skoj faktiskt. Var över förväntan. De hade mkt där. Som sång och dans, mulle å två andra grupper vad dem nu hette *S* De hade även barnyoga och mycket skogsutflykter. Plus att hon som visade oss runt och informerade var mkt trevlig. Theo gillade henne en massa =) Fick med oss papper så det blir iaf en förskola som vi ska välja.. Men det löser sig..

Sen åkte jag in och luncha med Annika. Tog sen en liten shoppingrunda. Åkte hem och gick en promenad med hunden. Theo var inte glad igår alls under dagen. Vet inte vad det var. alls. Men på kvällen var han sig själv igen. Vi käkade iaf middag och sen skjutsade mannen över mig till mamma. Vi gick en kort promenad i regnet.. ha. Lite blöt vart man allt. Jäkligt dumt. Hade ju redan ont i halsen på morgonen igår.


Kom upp till brorsan som satt där med ryggskott. Kul, inte! Han kunde inte göra mkt med andra ord.. Vi käkade lite gott och kollade på fotboll. Va en ganska så tråkig match måste ja säga. Å inte blev det bättre av att vi förlorade igen. Tur att Theo va pigg å glad å roade sig med å skojja ända fram till 22 igår!!!!!!! Galna lilla unge :D Men sen så vände han sig in mot mitt bröst å tokdäcka på nån sekund. Vi åkte hem. Blev ingen uppdatering igår kväll eftersom jag kände mig inge vidare och valde att gå å lägga mig istället..

Idag känner jag mig inte så mkt bättre faktiskt. Fick ont i halsen redan i ons. Har käkat alla vitaminer som man kan tänka sig, käkar alvedon och halstabletter. suck. Imorse vaknade jag ont med huvudvärk, ont i kroppen, mer ont i halsen, å ont i höger örat! Jag har ingen feber dock. så skönt. Men jag hoppas jag blir bättre nu under dagen. I morgon är det vi med barn träffen och jag vill gå! Plus att vädret ska ju bli så bra i helgen! Vill inte ligga inne å vara sjuk.

Nej nu ska jag ta och lägga mej bredvid Theo och sova lite jag med..
#1 - - Anonym:

hoppas det inte var meja som smittade dej. hoppas du mår bättre när du har vilat hela dagen :P det brukar man ju kunna göra med en 6 mån bebis eller hur?



galenbebis här hemma ställde sig upp själv från sittande idag, med spjälsängen som stöd...



kram kram

#2 - - Mindy:

God middag gumman..Här var det mycket nytt & sött...Hoppas att du får en skön fredag med familjen..Var kvällen i går trevlig hos din kära bror?....Nu får man massa tider till ul kontroller nu..så skönt att de är ute i god tid :) kram kram

#3 - - Kirsi:

Meeen jisses vad mycket fint du köpt till Theo. Jag blir ju riktigt avis =). Hoppas nu inte du blir sjuk, när det kommer vara fint väder vill man ju såklart vara ute så mycket som möjligt.

Helgen blir nog lugn för vår del... usch så tråkigt när det inte finns något att göra.. SUCK

Vad ska ni hitta på?

Kramar

#4 - - Marlene:

Jag är i vecka 30 :)

#5 - - M A L I N:

va söta saker :D



sv: jadu, svara på kommentarer men ska snart sätta mig och designa lite. du då?

#6 - - Dorothéa -Nybliven tvillingmamma till Noah & Jolie.:

hej vännen.

nu är jag klar med baket, fy fan vad skönt.

ska ta en promme i det fina vädret nu, komma bort från alla dopbestyr =)



hoppas ni kommer få n kanon helg. KRAM

#7 - - Carma ♥:

Hejsan hoppsan...

Hur är läget med dig?

Vilka gulliga saker du köpt, urgullig pyjamas ju ;-)



Själv är jag lite sur på mig själv för att jag fastnade vid datorn idag som vanligt när jag egentligen borde städat.

Har suttit och surfat runt bland tatueringar i nästan fyra timmar idag och det är inte okej såååå länge ;-)

Är jättesugen nu att gadda mig, måste passa på nu, för de lär dröja annars...

Vad ska du göra i helgen då?



Krya på dig!

Kramar <3

#8 - - Erika:

Fin shopping :) kul!



#9 - - Nina:

Åh va kul! :) Roligt när man kan träffas sådär och umgås.

Idag har det ju varit jättefint väder! Hos er med?

#10 - - Frida:

Men vad tråkigt att du är dålig igen.....

Massor av fint har du shoppat iaf..

Ha nu en mysig kväll & krya på dig stump!!

Kramar<3

#11 - - Therese och Henry:

Mycket fint du har shoppat! =)



Hoppas du blir bättre snart och att du får det trevligt på träffen imorgon, hälsa alla goa mammor från mig och Henry! =)



Svarar på ditt inlägg i helgen när jag får tid över!



Många kramar

#12 - - mia:

Nej så söt bild! :)

#13 - - Hanna:

åh, vilka fina grejjer! :) najs med enfärgade bodysar... det blir alltid att jag köper med tryck på! hmm... synd!



hoppas ni får en trevlig helg!



kram kram

#14 - - Helena:

Godmorgon! Ja ibland blir det bara för mycket. Men det är väl bara att ladda batterierna och komma igen. Skall bara ha det skönt och sola idag.Hoppas att allt är bra med dig och att du också får en jättefin lördag, kramar!

#15 - - Helena:

Nej vad tråkigt. Krya på dig, kram!

#16 - - maria:

frågestund på bloggen! fråga hur mkt frågor som helst då är du verkligen jätte snäll! mriiias.blogg.se

#17 - - Martina:

Trist att ha ont i halsen coh må dåligt hoppas de blir bättre snart!



Förstår va du menar med att de är jobbigt att hålla i plånboken ibland:S älskar ju själv att shoppa och ibland är de svårt att motstå frestelserna!



Hoppas er helg blir bra

#18 - - Nina:

Usch va tråkigt! :( Hoppas det kommer fler gånger så du kan följa med!



Jag tog på henne kortärmat och skrev ett inlägg om det nyss ;) Jag själv hade kortärmat och svettades massor, tänk om hon då skulle ha suttit med långärmat :/

#19 - - Nina:

Jag hade solkräm på Eya idag.

Gick till apoteket igår och frågade dem vilken styrka man skulle ha. Då sa de att barn i den åldern inte ska vara i solen men man kan använda solskydd faktor 50 för säkerhetsskull om man känner så. Den var rätt dyr (135kr) men det är värt det för att de ska kunna få njuta lite av solen iaf ;) Jag tror att du kan ta på honom det men kanske inte direkt på händerna då han har dem i munnen mycket. Men fråga apoteket om du känner dig säkrare med det! :)



Nej, ingen har sagt något, men man får lite blickar emellanåt och små kommentarer från folk typ "var är din mössa?" alltså de frågar Eya, som är 11 månader :/ men då svarar jag bara att "hon sitter ju i vagnen i skugga och svettas. Vad ska hon med mössa då?"

#20 - - Nina:

Ne, men är han så svettig så är det bäst att skippa mössan.. Imorgon är det ju lovat ännu finare väder än idag så då blir det dessutom varmare. Ja, köp en sån där kräm för det är bäst att skydda för säkerhetsskull.

Man kan ju ta upp dem ur vagnen och stå/sitta i skuggan och om det kommer lite sol på så tror jag inte att det är så farligt. Allt med måtta tycker jag ;)

Hoppas ni får en trevlig dag imorgon iaf!



Ja, visst är det kul!? Jag längtar att känna att denna morsdag är även för mig :) Så kul ju :)