Lördagen..


Igår åkte jag och Theo in till stan för att möta upp Théa, jolie och Noah. Va ju på tiden att vi sågs *s* Vi matade barnen, Käkade lite, gick runt i butiker (théa handlade lite till dopet nästa lör) och sen så avslutade vi allt med å sitta på Café Panorama, högst uppe i kulturhuset. Hade köpt med oss cocostoppar - as god! Kommer nog trilla dit på den en gång till. Bland den största jag sett. Haha. Va lite Trångt, iaf där vi satt oss *s* Mitt i vägen för alla. Shoppade ett par nya byxor till Theo och tröjan som han har på bilderna här nedanför. Theo hade på sig sin nya adidasdräkt, men den där jäkla tröjan va ju lite för stor. Så han såg väldans krallig ut. Uppe på cafét blev det dessutom så varmt så jag fick lov att byta kläder på honom. Tur att ja hade köpt en t shirt. Som tur var så fick han heller inga utslag av tröjan. Brukar ju annars tvätta dem innan, men ville ju inte att han skulle få värmeslag. Var iaf väldans trevligt. Ser fram emot nästa gång vi ses.


Åkte sen hem till brorsan. Där satt mannen och han och spelade guitarr hero. Han har ju hela kit:et brorsan. Men nu hade han ju köpt ett nytt spel, med metallica låtar. Så där satt dem hela dan medans jag roade mig. Theo fattade tycke för trummorna. Han kommer bli en bra trummis den mannen =) Han satt med mig i soffan. Men mest intressant tyckte han att det var då jag slog på tv:n och satte på sound of music som gick på en kanal. haha. Det var grejjer det. "so long farewell".. haha.. Kom hem runt 20,30 och då va ja inte pigg. Kollade på robinson - måste ha missat en jäklans massa avsnitt. Va ju inga deltagare kvar *S* Satt hela kvällen och pysslade med tackkort. Är inte nöjd än så länge, så jag får väl se om jag får lite tid över ikväll och fortsätta med det..

Fick en söt kommentar. Att jag blivit en av finalisterna i Julias blogg. Va ju urgulligt. Å det är snälla söta rara Malin som nominerat mig  =)  Rösta på mig kan man göra här. Röstningen  pågår till och med den 30 maj! Bara så himlans gulligt ju.. =)
#1 - - Olessia:

söt

#2 - - emma - mamma till meja:

funderade på onsdag.funkar det med 11.30 för er? har ju babysim kl 10, och om vi ses 11.30 så slipper vi åka hem emellan. ska bli jättetrevligt :)



hoppas ni har en bra söndag!



min nystartade bröllopsblogg;



http://weddinginjune.blogg.se



har inte tagit tag i att fixa designen och så men tids nog...

#3 - - M Y O L S S O N:

sv. heh ojdå det var längesedan. bara nu i maj har jag varit på 3 stycken, haha! :)



okej, det är lugnt! <3 ha det bra du också!

#4 - - Frida:

Vilken mysig dag ni hade du & Thea...

Så fina kort!!!!

Hoppa satt du haft en lika härlig dag idag.

Massor av kramar<3

#5 - - emma - mamma till meja:

på söder sa vi ju senast, finns kanske inte så många barnvagnsvänliga uteserveringar där dock? du kanske har nån bättre idé?



kram

#6 - - Dorothéa -Nybliven tvillingmamma till Noah & Jolie.:

Hihi vilka sötnosar =)

Ja var verkligen super kul att ses - det måste vi absolut göra om!!!!!

Även fast jag mådde som en påse skit, jädrans pollen.

Ursch.

Det är verkligen det värsta jag vart med om i näs-problem.

Lite bättre nu iaf!



Har du skickat om bilderna på mailen u skrev om imorse? =)

Hoppas ni ahft en bra söndag.

KRAM

#7 - - Frida:

Jag bor i Västerås!!

Min klänning är fin men ingen balklänning eller så, den är en kort klänning . Jag tror att man kan ha i princip vad som helst bara man trivs i den själv...

Kramar<3

#8 - - Dorothéa -Nybliven tvillingmamma till Noah & Jolie.:

eloooo..

ja du vad glad för de ;)

haha this is HELL

#9 - - Barnens Hjältar:

Åh så söt han är, han har vuxit sen jag var inne och tittade sist :-)

Hoppas allt är bra..

#10 - - Charlotte:

Vilken sötnos =)