Inte som planerat..


Theo gillar inte vatten. Jag försöker att ge honom varje dag. Tänker att en dag kanske han gillar det. I måndags tror jag det var så drack han flera klunkar och trodde att du gillar han det. Men på tisdagen var det samma sak igen. Jag ger honom mat (nån varmrätt) och sen ger jag honom vattnet. Han vill bara leka med flaskan och ska hålla den själv. Men i torsdags så började han med något nytt. Om jag höll i flaskan och sprutade strålen in i hans mun, så var det superskoj. Han gapade! Han blev sur då jag sluta. Så jag fortsatte. Lite vatten svalde han, lite rann ur. Men glad blev han. Vet inte vad som är så roligt med det.. Ser lite kul ut iaf. Nu gapar han så fort jag håller i vattenflaskan. hah.

Idag blev inte alls som jag tänkt mig då jag vaknade dålig. Inte skoj. Är fortfarande något krasslig och ska bege mig i säng strax. Har pysslat med tackkorten nu på kvällen. Behövde göra det, så att dem blev klara någon gång. Har även kollat efter mannens mormors present - hon fyller nästa lördag. Nu kom jag av mig som vanligt. Skulle ju på en träff men några mammor från vimedbarn. Det fick jag ställa in. Även planen på att åka ut till långholmen och möta upp några vänner som satt där i gräset å grillade.. Så jäkla trist. Kanonväder har det varit med! Dålig tajming!

I morgon är det ju mors dag. Frågade brorsan vad vi skulle hitta på till min mamma. Har klurat hela veckan. IDAG slog det då mig att halllåååå jag är ju oxå mamma nu =) Min alla första mors dag och fler ska det bli. men allra första. Känns ju lite spännande sådär (?) Vet inte hur det kan göra det. Men tanken gjorde mig glad inombords och sken upp hela denna lördag. Bad Theo om en puss i morgon och frukost på sängen. Han skulle klirra det sa han ;)

Nu ska jag sova här. Vill vara på topp inför mors dag! =)
#1 - - Therese och Henry:

Tråkigt att du inte kom iväg till träffen, men blir ju fler gånger! =)



Hihi, ja visst är det mysigt med vår allra första mors dag! =) Ser verkligen fram emot morgondagen! H har tydligen varit och köpt present till mig, sa han idag... ;)



Hoppas du blir bättre snart, många krya på dig-kramar från Henry och mig!!

#2 - - Nina:

Sov gott! Och grattis på din allra första mors dag! ;)



Ps. haha så söt han är med flaskan ;)

#3 - - emma - mamma till meja:

hoppas du mår bättre idag, meja är fortfarande lite snorig men det är bättre. i natt har hon bara varit vaken två gången halv två och halv fem :)så himla skönt och vi hoppas hoppas att det fortsätter så.



fick frukost på sängen idag, två uteblommor i krukor och ett gulligt kort som meja hade ritat i. bra första mors dag :) :) vi hade tänt att segla en kort tur idag men det är ju vindstilla... vi får se vad det blir istället...



kramar

#4 - - Sara:

Det var ju sååå himla mysigt på Skansen, jag smälte totalt inombords när jag såg alla små getter =) Dock var det tokigt mycket folk igår, vädret var ju kanon så det var väl inte så konstigt.

Hoppas att du får en trevlig mors dag, mamma Nina =)

#5 - - Marlene:

Svar: Ja det tycker jag.. lite krämper har man ju och har haft.. men det tillhör! :) Ha en bra dag! :)

#6 - - Fru Evelina:

grattis på mors dag!!

#7 - - Therese och Henry:

Nej jag vet, känns lite konstigt faktiskt! Man är inte van vid att tänka just så än tror jag, tänkte också mest på mamma och vad jag skulle köpa till henne och att vi skulle fira mormor också.... =) Men jag med!!



Har precis ätit frukost, maken gjorde frukost och så fick jag ju en liten present av H, ett lottpaket, han tyckte nog jag skulle bli rik så jag kan köpa mer leksaker till honom =) Vann en ny lott i alla fall...



Snart ska jag hoppa in i duschen och sen åka till "landet" Alltså ännu mer landet än där jag bor... =)



Hoppas du mår bra idag och att du får en mysig dag på Skansen, måste vara mysigt där, har faktiskt aldrig varit där, får bli ändring på det! Kanske i sommar när vi åker upp, men när man väl är i Sthlm är det så mycket man vill göra och se och man hinner knappt hälften!



Tack - ja den blev bra, och den var goood också! mmm Ska äta tårta idag, men vanlig gräddtårta med jordgubbar på, det är sommar det! =)

Tårta är jag sugen på jämt tycker jag... ha ha, kan äta hur mycket som helst... men är ju inte så bra. Hade ni den fina tårtan kvar efter dopet eller hur var det? Knappt så man vill äta den, men samtidigt har man betalat dyra pengar för den så....



Det går ganska bra med tävlingen, senaste veckan har jag inte hunnit gå lika mycket som vanligt. Men med det menar jag att jag inte gått 20 000 steg utan kanske 10 000, och det känns som att så högt mål som 20 000 steg per dag kommer jag inte kunna ha nästa månad, man får knalla nåt grymt mycket, hinner knappt göra annat, puh! Tror jag låg 4 senast jag tittade... blir nog där jag hamnar för det är långt till täten...



Nu måste jag se vad H gör, låter märkligt i köket, haha! =)



Hoppas du får en toppendag! =)



Många kramar

#8 - - Helena:

Godmorgon! Hoppas att du känner dig bättre idag, inte kul att vara krasslig i det här vädret, kram!

#9 - - Sandie:

SKön känsla kan jag tänka mig att känna att man e mamma =)

#10 - - Erika:

Mira älskar vatten.. har ni gett Theo mycket fruktdryck och liknande eller?



Grattis på morsdan :) hoppas på en bra dag

KRAM

#11 - - Veronica - mamma till Denver:

ja, jättesynd=( men vii får ta det en annan gång=)

#12 - - Martina:

hihi gött att du får i han lite vatten. Har cokså problem att få i Cornelia men amn får försöka:S



Hoppas ni får en härlig morsdag:)

#13 - - Carma ♥:

Hihi. ja man kan ju undra hur det kommer sig att man alltid fastnar ;-)

Hoppas att du är lite kryare idag och att du får en toppen första morsdag!!!

Kramar om <3

#14 - - Lillemor:

Hej hej gumman. Hoppas du får en superfin morsdag!

Kramisar!

#15 - - M A L I N:

sv: hehe jaså? inte följt det så bra då? :) näe ellenor skulle ju absolut inte ha vunnit i alla fall.

#16 - - Mindy:

God kväll gumman..Hoppas att du har haft en skön & varm helg som mig..Inte skoj att du blev dålig när du var hemma hos din bror..Har ni haft det varmt & skönt denna söndag som oss i Skåne? Du får allt se när jag har varit på första kontrollen kommer att meddela dig när jag vet hur allt är med lillen i magen...Ha en skön kväll.kram

#17 - - Dorothéa -Nybliven tvillingmamma till Noah & Jolie.:

Hallå.

Nu är det klart och jag har återhämtat mig. Tack för dina sms, ville svara men hade knappt ork till det.

Haha.

Dagen var fantastisk och vilket väder.

Kan inte fatta att allt klaffade, helt otroligt!!!!

Eller ja.. prästen döpte ju iof Jolie till fel namn. Haha.

Hon sa "JOlie Elia Lee Stolt" och hon heter ju Jolie Ella Lee Stolt.

Hahahaha, jaja.. så kan det gå ;)



Ska frösöka få tag på bildena sen.. har typ ingen själv.

J:s pappa + en fotograf som tog alla. Men hoppas jag kan få dem så snabbt om möjligt.



Hoppas du fick en underbar mmors dag med dina grabbar.

#18 - - Hanna:

haha, vilken liten buse han är!! ^^ har ni testat nån annan flaska än den på bilden??



passar på att tipsa om min nya bloggtävling oxå: http://hannaofsweden.blogg.se/2009/may/min-forsta-tavling.html



kram krma

#19 - - Anna:

Jasså, du fick en puss alltså!? Vad mysigt! Och kul att dagen blev så lyckad...



Jag har också svårigheter att få Nico att dricka vatten. Med pipmugg går det jättebra, men i flaska vägrar han. Han tycker den är en leksak och viftar omkring så det blir vatten överallt, förutom i munnen. Jag försökte ge honom vatten ur pipmuggen på natten en gång, men då blev han ursinnig. Flög i luften varje gång det kom lite vatten. Fick byta till flaska med ersättning...



Ha det kalas, kram!