Inte långt kvar..


Ja nu är det bara två dagar kvar till dopet. Idag har ja inte hunnit med lika mkt som jag hade tänkt. Anledningen var huvudvärk under hela förmiddagen och delar av eftermiddagen..Så jäkla typiskt att vakna upp med den då man har en del att stå i. Snälla älsklingen kom hem vid lunch och va så snäll å hade köpt med en avokadosallad till mig. Käkade det och hoppade in i duschen och sen mådde jag bättre ett tag iaf. Hann baka en till silviakaka.

Sen åkte vi och handla och då kom huvudvärken tillbaka. Men den släppte lika fort som tur var. Snälla Lotta kom hit och hjälpte mig att baka och fixa kronor till cupcakes:en. Bara så himlans snällt å ställa upp. Utan hennes hjälp hade jag fått hålla på i evigheter. Köpte ju så söta formar som ja skulle ha till dopet. Blev först en groda (såklart) där det står "kiss me" - så söta och sen små fotavtryck. Tyckte dem passade så bra till dopet.

I morgon kommer mamma hit ganska så tidigt. Hon har lovat att fixa med mina gardiner bland annat. Jag ska stryka våra kläder. Bära ner lite till källarn och sen till grovsoprummet. Ska fixa cupcakesen och sen maten till lör kväll. Sen så är det lokalen som ska ordnas med. Blir en hel del å göra där. Men det ska bli skoj och även skönt att ha det gjort. Så slipper man tänka mer på det sen. Inte stressa så mkt under lördagen utan ha det mesta färdigt. Känns skönt. Måste handla lite mer saker under dagen sen. små saker..

Nej nu ska jag bara fixa med det sista och sen ska jag sova. Jag vet knappt vad jag heter längre. Är bara så himlans slut. Jäkla lång dag och imorrn blir den ännu längre..
#1 - - Randy:

Åh vad gott ;)

#2 - - emma - mamma till meja:

tur att dopet är på lördag så du kan ta det lite lugnt sen :)

men ska vi ta måndagen efter där, vad blir det...den 25?



kram

#3 - - anna:

fina formar, var har du hittat dom, jag har letat men det är inte lätt!

#4 - - Annika:

Oj så mkt fint du har ordnat med inför dopet!!! Kommer bli underbart!! Lycka till med allt!



kramis!

#5 - - Frida:

Sänder massor av energi åt dig, dt kommer att bli en superfin dag i morron så stå ut idag med alla måsten.

Puss & kram<3

#6 - - mindy:

God eftermiddag gumman..Ja man får allt hoppas att man snart är frisk igen..Har sovit i några timmar & har jätte ont i kroppen nu..så jobbigt..åkt på en ordentlig infektion av förkylning denna gång..så jobbigt...Man har mindre emunförsvar när man har en liten i magen men inte så här mycket...helt sjukt..Så gott det ser ut med muffins...Lycka till i morgon min söta vän kram kram

#7 - - Kirsi:

Åååh vilka fina kronor=) Har du gjort dom för hand?

Jag hade också tänkt göra cupcakes, har dock aldrig gjort det tidigare så får öva mig lite innan. Har du gjort kronorna utav marsipa eller?

Har du lust att dela med dig lite tips?

Kramar

#8 - - sara:

Gud så fint med kronorna =) Vart köper du "degen" till det? Vill också göra så fina! Hoppas att allt går väl med dopet, och vi måste absolut ses snart!

Trevlig helg på er!

#9 - - Taweret:

Du är så himla duktig, imponerad över allt pyssel och alla förberedelser som du håller på med. Det är nog väldigt skönt att din mamma och syster kommer och hjälper till. Ska bli kul och höra vad alla gästerna tycker =)



Lycka till imorgon och hoppas att det int blir någon gråt i kyrkan.

#10 - - NinaN:

Mysig blogg du har! Hittade hit av en slump, och så såg jag att du också skulle på mammagalan :-)

Ha en trevlig kväll!

#11 - - Linda:

Har inte varit inne här på ett tag, haft en låg vecka med min allergi/förkylning..



Spännande att dopet nu är nära och vad duktig du är som bakar och står i:-) Jag är verkligen usel på att baka:-)



Ha nu ett riktigt skönt dop:-)



Kram..

#12 - - Frida:

Håller Tummarna för imorron...Det kommer att gå jättebra gumman.

Massor av varma kramar<3

#13 - - Angelica:

Dopet är i morgon va?

Då får jag bara hoppas att allt blir jättebra!



Ha en fortsatt bra dag nu!



Kramar