2 tänder på g..

Min lilla sötis har varit dålig i magen nu i tre dar. Från början så reagerade jag inte så mkt på det, men då det började bli lösare igår så började jag undra. Först föll tankarna till vaccinationssprutan. Men inte fasen borde det ha kommit så långt efteråt. Sen började ja undra om han hade ätit något annat än vad han brukar. Han åt ju majspuré igår, det var väl det enda. Men han va ju lös redan innan dess. Han somnade sent igår igen för andra dagen i raden. Han somnade alltså kl 23. Förstår inte hur han orkade hålla sig vaken. Han vakna dessutom kl 6 första gången och ville ha mat. Å så sov han väl bara till 7,30-8,00. Sen låg han å pratade och hade sig. Inte på dåligt humör alls.

Han somnade vid 11 snåret då jag var ute med hunden. Han skulle promt vakna då vi kom in. Så då var det bara å leka lite med honom. Han var trött, men ville inte sova. Men en timme senare så slocknade han. Sov 1½ timme. Lyckades baka både en mjuk kaka och småkakor med hallon i.. gott. Sen så vaknade han igen och det var då humöret började. Gnällig. Han brukar inte alls vara sådär. Verkligen kinkig. Käka på allt och dregglat har han ju gjort sen en tid tillbaka. Han satt i liggdelen av vagnen. så bra för då har han skyddat åt alla håll. Men så började han störtgråta som om han hade ont. Han hade ju inte slagit sig eller nått. Men då han hade öppen mun då såg ja det. Två tänder som håller på å komma. Det har spruckigt i tandköttet just där dem är på väg upp å man känner lite hårt. Så ja hämta tuggringen som va i kylen. Han höll den vid tänderna och så slutade han gråta. Då föll även den dåliga magen på plats. Men då vet ja iaf varför han är som han är och varför rutinerna inte varit som dem brukar.

Kommer mer uppdatering ikväll (om dopet).. Nu ska ja klirra cheesecake...

Uppdatering: Å nu orkar jag inte blogga om dopet bara för det. Är så trött och ska hoppa in i sängen med älsklingen och mysa lite innan man somnar.

Theo sover nu iaf. Han somna för två timmar sen. Han verkade ha jäkligt ont iaf. Han fick en alvedon och då blev det lite bättre. Badade med honom en stund med och då vart han lite gladare. Däremot efter kl 20 så var han så ledsen så igen. Men som sagt, han lyckades somna. Blev ingenting gjort alls. Får fixa cheesecaken å allt annat i morgon då jag hinner. Har fullt schema.. Ska iväg under dagen och förhoppningsvis så ska jag hinna klippa mig med. Får se om allt hår ryker - om ja vågar. Har ju så långt nu, men ja skulle vilja ha som min profil bild igen., får se hur ja gör.. ska sova på saken..

Natti..



NU HAR RÖSTNINGEN STARTATS OM
Gå in å rösta på min blogg
Röstningen pågår tom 20 Maj!

Tack alla ni som röstade mig till final!

#1 - - Erika:

jag tror mira har tänder på g också :P

#2 - - Frida:

Tänderna kan verkligen göra livet upp & ner för dom små... Två samtidigt är inte lätt för honom lillgubben. Ja du är verkligen uppe sent på kvällarna, tänlk på att du måste vila oxå..

Vilken jättefin bild på dig längst upp till vänster, är den ny eller är det jag som helt enkelt missat den. Ha en fin kväll!

massor av kramar<3

#3 - - M Y O L S S O N:

sv. ja den har varit super! och din dag? <3

#4 - - emma - mamma till meja:

stackrs lilla killen som ska ha ont :(



tänkte klippa lite mer frisyr med typ lite uppklippt i nacken och lite längre fram. skulle vilja att luggen växer ut också, är tröt på den, får väl se vad dom kan hitta på med den så länge...



kram

#5 - - Therese och Henry:

Stackars liten! har ont av tänderna... man känner sig verkligen dum som inte fattar vad det är som felar förrän man ser tänderna, då går det upp ett liljeholmens, ha ha. hoppas det blir bättre nu då för det brukar det ju bli när de väl spruckit igenom! =)



I veckan blir det mest tårt-bak, har två att göra till helgen. Ska fika med en kompis i morgon och på onsdag ska vi mammor i föräldragruppen träffas, sen är det olycksfallskursen på kvällen igen. så torsdag & fredag blir nog att fixa inför helgen. Sen på lördag är det kalas för Henrys kusin som fyller tre (det är han som ska ha tårtorna). Kanske ska klämma in ett biobesök i veckan med, får se om det hinns med, vill se den nya "Änglar och demoner" =)



Nu ska jag fixa utmaningen! =)



Ser fram emot bilder på baket sen. blir så sugen... mums



Kramar

#6 - - L:

Åh snutten. Inte skoj det där. Tur du har den där bitringen. Får hoppas det inte gör så mycket mera ont nu då.

kramar till honom.

#7 - - Dorothéa -Nybliven tvillingmamma till Noah & Jolie.:

Hallå

Ojoj två tänder på G.

Oh my!



Svar: Ja det suger ju, men men.. sånt är livet med bil =)

Det verkar lös sig helt okej iaf.. så det blir nog bra om någon vecka eller så iaf.

Tur att vi har mamma och dem här bredvid å vi kan låna deras bil å så.. eller kanske mest tur att de har så förbaskat många bra bilar -så vi kan låna en.

Haha.



Ja visst var den fin!!!

Gjorde jag av käääääääärlek.. thihi.. å barnen var så duktiga.. riktiga kont



Jo Jeppe fyller år idag han =) Så vi ska bara mysa hela dagen tänkte jag -å äta gott.

Så klart.

Missade dock vinet jag hade tänkt köpa hem.. nedrans.. men vi överlever nog.



Hoppas ni fått en bra start på veckan. KRAM

#8 - - Angelica:

Hej!

Näe,bor i Västerås....Inte alls ute på landet!

Men det är grymt mysigt där..

Har du träffat Doris hemma hos henne?

#9 - - M A L I N:

ååh han är ju så charmig :D

#10 - - Malin:

Ja, det är helt otroligt att jag lyckades både ladda, få med kameran och dessutom komma i håg att faktiskt filma.:) Nu tyckte ju dotten att jag ego filmat lite väl mycket på henne och inte på själva dansen och de andra.

Jag försvarade mej med att jag faktiskt är en stolt mamma och filmar självklart mest på min dott.;)



Här håller vi oxå på med tänder. Vad du bakar och fixar. När ska ni ha dopet? Ska ni ha hemdop?



Kram Ma

#11 - - Nina:

Kul med en helg med fart :)

Hur är vädret hos er då?

Här är det soligt idag! Det har regnat i flera dagar nu så det känns skönt med lite sol igen.



Han börjar bli stor nu med två tänder på G :) Kul!

#12 - - Intenso:

söt unge

#13 - - Angelica:

sv: Jaha på så vis..

Vad tråkigt att du inte visste det!

Men nu vet du iallafall det till nästa gång. Ser nämligen alltid det possitiva :) hihi

Men jag förstår att du måste kännt dig snopen när du fick reda på att dem bodde så nära :)



Hoppas ni får en underbar dag!

#14 - - Caroline Andersson:

God morgon :) Lite sen på att svara men bättre sen än aldrig ;)



Bracy.se har förresten en liten tävling där du kan vinna armband !

Klicka in på länken:

http://bracy.blogg.se/2009/may/varva-samarbetspartners.html

#15 - - L:

Oj vad du gör små ändringar hela tiden i din blogg :)

Ja det är alltid lika kul att vara efterklok.



Jag har varit med på alla skolavslutningar så jag vill verkligen inte missa denna.Men som du säger, jag har väll inte så mycket att säga till om :)

Bebis kanske kommer innan så då får hon vara med på storasysters avslutning :D

Barnsmorskan vart lite stressad när hon fick reda på att Rebecca föddes 37+0. För hon ville ha ett möte den 8de,ge papprena och kolla allt.Men antagligen får vi ta ett till emellan den om 2v och den 8de. haha.

Ja d får vi hoppas på att lillen e glad på sitt eget dop jue =/

Ska bli så kul.

Jag sov väll lite halvbra inatt. Helt okej.

Känns som jag har massa saker att göra nu. Ska packa bebis bb väska och förbereda min. Måste städa massa innan bebis kommer. Så är det dopet, och hotell övernattning nästa lördag. Så tiden springer iväg.hihi.

Hhur är det med er idag?? kramisar

#16 - - Frida:

Hej Vännen!

Hur har ni det med tänderna idag??

Hoppas att han är bättre, har du gjort cheesecaken, om du vill får du gärna lägga ut receptet. Eller det kanske är en väl bevarad hemlighet hihi!

Ha en fin kväll gumman.

Kramar<3

#17 - - Dorothéa -Nybliven tvillingmamma till Noah & Jolie.:

Hallå vännen.



Okej.. nej eller alltså åker du in på den vägen och förbi vårt hus, kan man fortsätta på den vägen i 20 min sen är man i vås =)



Å vad skönt att ni iaf gjort hälften, ni verkar väl vara i fas iaf =)

Men varför tog du inte bara två psalmer då?

Det var väl allt man "var tvungen" att ha? Jag har ju tre men ska välja bort en av dem. Lite vsårt att välja just nu bara.

Hehe, men jag tror vi kommit fram till ett beslut nu!



Ja jag vet vilket stycke det är som föräldrarna får läsa, men jag vet inte hur vi ska göra nu..

Om jag ska läsa själv, eller om vi ska läsa ihop -för att prästen ska läsa låter ju lite trist =S Men samtidigt vad gör det.. jag ska ju lixom redan läsa den där långa dikten så jag känner ju att jag knakse inte orkar läsa mer.

Jag är ju jätte nervös som det är. Haha.

Jag ska ringa min syster å kolla om hon vill läsa det där andra så säger jag det till prästen på fre när jag ska ringa henne. Får vi se hur det blir =)



Nej jag vet ju inte riktigt vart dde ligge någon kyrka, har ju bara vart där mina morföräldrar hade den där sommarstugan.. så inte så stor koll på det lilla samhället =)

Ja jätte synd, hade vart så kul att träffa er. Men nästa helg då?

KRAM

#18 - - Hanna:

usch och fy... inte kul att dom ska behöva lida så av tänderna! =( men det är kul att dom tittar ut iaf. hihi...



kram på er!