Rollover..

Mannen kom hem tidigare idag och tur var väl det. Fy fan vilken snöstorm. Inte roligt! Blev så less! Igår var det ju nästan borta och ganska så skönt väder tom och idag ett vinterlandskap. Jag tycker att det är så mysigt med snö - men runt jul. Inte i mars!! Det är Mars!!! Jag hade aldrig kunnat ta mig ut med vagnen. Vet ju för två veckor sen då ja pulsa omkring i snön. Jag var helt slut. Ville inte göra om det. La Theo på sin lunchvila och sen så knata ja ut i snökaoset. Inte plogat!

Sen så åkte vi till tandläkarn. Var helt ok å göra undersökningen - ingen panik alls. Men däremot då jag kom in på mottagningen  så kände ja den där tandläkarlukten. Usch! Ville vända i dörren.

Kom hem och vände nästan på en gång. Åkte hem till mamma och hjälpte henne med sin dator igen. Och sen så gick vi ner till fam Norell/forsberg som hade kalas. Så käka vi och åt tårta. Stackars Theo var sååå slut. Han som annars är van vid att slocka runt 19 snåret var dödstrött vid 20. Han slocka så fort vi gick därifrån. Kom hem för nån timme sen, så var det bara bums i sin säng där han tvärtslockna. Tyckte så synd om honom. Hoppas han sover läääänge. Imorse så sov han ända till 6 första gången och sen så sov han till 9,30 - sovmorgon! Händer inte ofta, men ja tar vara på varje min jag får.

Ska på dop i april, så skojs ju! Någon som har något bra förslag på vad man kan köpa? Är till en liten tjej..


Han rulla förresten 4 gånger idag! Antar att han var pigg efter all sömn. Men 4 gånger. Fick dem inspelat på mob dessutom. Är ju inte den bästa kvalitén, men det funkar å se på. Måste börja lägga honom utanför babygymet eftersom han börjar bli lite stor. Lttare å rulla runt då det inte finns något som slår i...

nej nu måste ja avsluta. Måste sova! ♥
#1 - - Fru W o Bebis H:

Har nu fixat så man kan kommentera till mina inlägg! =)

Ps. Vilket väder ni har här i Sthlm! I småland har vi nästan snöfritt och våren är på väg.. ;-)

#2 - - Helena:

Godmorgon! Usch för snö och usch för tandläkare. Jag deppade totalt ihop igår när all snön kom eftersom det var så torrt och fint ute. Idag har jag ont i kroppen, tror att det kan bero på kylan men har också lite ont i halsen. Skulle ha gått på en heldag med föreläsningar på Norra Latin, men jag tog mig friheten att stanna hemma och pyssla om mig själv. Skönt at slippa gå ut i all snö.Hoppas att allt är bra med er och att du får en fin onsdag, kramis!

#3 - - Martina:

Vad duktig han är nu går utvecklingen riktigt framåt:D hihi!



men urch va är de för jävla tandläkare sp sitter amn väll ändå inte coh säger till en som är livrädd. Jag hade fan aldrig gått till tandläkaren efter de:S

Skönt att du hittat en annan som är bättre för tyvär måste man ju ditt.



Idag ska ajg sitta på kurs mellan 13-17 känner inte alls motiverad till de:/ har ingen ork och största anledningen är väll at M veckan är på väg coh sen för detta trista väder SUCK!



kram på er!

#4 - - Mindy:

Hej gumman.Så söt han är att se på video...Hoppas att allt är bra med dig denna onsdag.Här är det bättre..Kan berätta om det på msn när du har tid..Sänder massa kramar till dig från mig.kram kram

#5 - - Mindy:

Gumman jag har inte ont längre..Det börjar försvinna nu.så det känns skönt..Aldra skönast är att man har varit hos läkaren så hon har tittat i mig & klämt & haft sig 3 gånger..Det var riktigt intressant att se hur man såg ut i underlivet med en ul kontroll...Så allt är som det ska vara med en..men man blir så rädd för det bara forsade ut så man han inte gå på toan o massa klumpar åkte ur en & man svimande av..så min sambo fick komma hem & hjälpa mig...Men nu är det bättre o knaoot något .så man ska jobba i kväll.kram kram

#6 - - Angelica:

usch..inte alls kul att gå ut nu.

Det snöar fortfarande här hos oss.

Funderar på att gå ut en sväng jag också.

Hoppas det går bra med barnvagnen.



kram

#7 - - Petra:

Ja jag vet, jag har inte varit hemma på några dagar :D blev en sväng till Lunas farmor och där blev vi kvar! Men nu är vi hemma.

VAd roligt med en film på guldklimpen!! Söt han ääär! Det går fort framåt! Luna har börjat ställa sig på alla fyra, så nu väntar vi på krypet hehe. Men jösses vad hon är aktiv! Ålar sig hela tiden när man håller henne och slänger sig hit och dit, gäller att vara med!



Det är svårt med dop-presenter.. Jag vill att allt ska vara personligt men det är lite svårt att veta vad en liten bebis kommer att gilla. Finns ju mycket fina ramar och roliga fotoalbum och sånt. Nej jag vet inte =P... svåårt! Ni hittar nog nått som passar!

#8 - - Soya:

Men vilken sötnos ni har! Vi ses på mammablogg-galan :)

#9 - - emma:

blev galen igår på snöandet, vad är meningen liksom???

vi har önskat skattkammarböckerna till meja i doppresent, det kanske kan vara nått att köpa en sån?

#10 - - emma:

med lite sagor, sånger, ramsor och liknande. den första är för barn under ett tror jag :)

#11 - - M A L I N:

awh vilken charmknutte :)



sv: nja jag vet faktiskt inte, möjligtvis E.M.D

#12 - - Elin:

Gud va söt han är! :)



Här är också en massa snö, långt ifrån barmark och vi har inte ens varit i närheten av det sen snön kom i början av vintern...



Kram

#13 - - Nina:

Eya tackar! :)



Oj va duktig han är! :D

#14 - - Anna:

Va duktig han är!! Rullar och ger sin mor sovmorgon.



Var nästan hemma hela dagen igår, gick till apoteket (som lyckligtvis har öppnat två minuter hemmifrån) och till konsum. Men det märks att jag är inne i nån trött period. Letade efter RIS i säkert 15 minuter... Affären är ju inte så stor, skandal! Hundar är jättemysiga (oftast), men jag skulle aldrig "orka" vara tvungen att gå ut flera gånger om dagen. Är lite för lat, tyvärr. Sen är sambon allergisk också, men han vill gärna ha en puli. De ser för roliga ut...



Vad svårt det är med doppresenter. Den enda idén jag har är nån slags alkoholdryck som lagras och blir bäst att dricka vid typ 18- årsdagen.

#15 - - L:

Haha sååå söt!! Snygg frissa har han också skratt

Ja du det är svårt med dop presenter.HAr verkligen inget förslag tyvärr.

#16 - - M A L I N:

sv. haha ja de ser ju lite småkomiska ut ;P

#17 - - Linda:

Vilket charmtroll:-)



Jag kollar mest runt på lågkolhydratsidor, men även anliga matsidor då jag letar recept:-)



Här finns iaf en länk till en bra receptsida och ett grymt gott recept på Chicken tikka masala.-) Vi lägger dock i en hel del chili i:-)



http://crazybeautifulworld.blogg.se/2009/february/middagstips-chicken-tikka-masala.html

#18 - - Pernilla:

Tittade in här för jag såg att du har anmält dig till mammablogg galan. Kul. Jag skall med gå.

Passar på att ge ett tips på doppresent. Till en tjej tycker jag de här små burkarna är så söta

http://www.guldfynd.se/page.jsp?node=170&articleNo=5181003&step=5&&productType=0&priceRange=&attributeType4=&articlesPerStep=8&attributeType2=452&attributeType1=&search=Visa+resultat+%3E%3E%3E

Söt son du har.

#19 - - Nina:

Ja det är ng så att de testar tonläget.. Men Eya har en otrolig stämma, det tar verkligen i öronen. Har aldrig hört ett barn skrika såå högt :) Hoppas Theo har det i en period bara nu för annar lär du bli tokig ;)



Det finns en sida du kan ladda upp på om du inte vill använda youtube.. www.photobucket.com Sen klistrar du in en kod därifrån precis som med youtube.

#20 - - L:

Ja visst var det=) men påslakanet var grymt stort. Men det ska passa täcket vi ska köpa.Uj vad stort täcket kommer vara då.Men kommer ändå köra med antingen bara pyajamas eller en tunn filt i början då det är sommar.Fattar inte varför dom gör spjälsängs täckena så stora?

Haha ja inte lätt o friser sötnos hår med guck i:-P

#21 - - Nina:

Ja ibland tror jag det faktiskt ;)

#22 - - Erika:

duktig kille :D

#23 - - Tims mamma:

Duktiga killen!