Baby snack..

Theo äter upp sin groda..
Dagen har inte direkt varit rolig. Har inte mått någe vidare faktiskt. Ont i huvudet och halsen. Kroppen värker, tempen något hög men har inte feber. Har haft frossa och bara känt mig slö. Har behövt sova, men sötisen ville inte det. Han sov till 8 imorse och sen var han vaken tills vi gick ut med hunden i den hemska snön! Som tur är så hade de plogat sååå mkt bättre denna gång - det var väl tur det. När vi kom in så ställde jag honom vid balkongdörren som jag brukar göra. På så sätt slipper jag väcka honom plus han blir varken för varm eller kall. Perfekt helt enkelt. Där brukar han sova allt från en till tre timmar. Så jag tog mitt täcke och kuddar och la mig på soffan. Hann bara lägga mig ner och så tyckte han att han inte skulle sova någe mer.. självfallet! Av alla dagar han haft å välja på så valde han den dagen då mamma inte mår bra. Så det var bara att sitta med honom ett tag. Sen gick vi å la oss i sängen. Han somna tillslut med flaxa så mkt när han sov, så att jag inte kunde sova.

Sen vakna han nån timme senare och då var det full fart. Mannen kom hem tidigare och då gick jag och la mig och sov. Han kom in med Theo då han var hungrig, men jag hann knappt mata honom förrän han sov. Då var klockan halv sex. Han brukar aldrig sova så tidigt. Men det gick inte att hålla honom vaken. Han sov sittandes tom. Så vi la honom ner i sin säng. Han sov till 19. Som tur var får ja väl säga - trodde att jag skulle få en hemsk natt och morgon framför mig. men han vakna som sagt var sju och var superpigg. Så vi satt och snacka å skojja ända fram till 21. Då vart han helt slut igen. Så nu ligger han och sover än i sin säng. Förhoppningsvis länge dessutom! Håller tummarna!

Hans huvud börjar bli bättre nu. Han fick mjölkskorv. BM sa att använda bröstmjölk, men det funkade ju inte. Så vi köpte en salva på apoteket som stinker apa! Fy fasen. Man ska smörja några gånger om dagen, men det har ja inte gjort. Klarar inte av lukten alls. När ja lukta från tuben så kändes det ju inte så farligt. Det var sen då jag hade smetat på som det lukta ännu värre. Ändå står det att den är oparfymerad. Men det börjar bli bättre som sagt. Å snart kan han se normal ut i håret oxå. Just nu ser han ju helt galen ut *garv* Antingen så ligger det slickat eller så är det spret åt alla håll å kanter.

Å när jag ändå är inne på samtalsämnet salvor. Finns det någon bättre salva än Inotyolen?!!! Svaret är NEJ. Var Lillemor som tipsa om den innan jag ens hade fått ut Theo. Så jag köpte på mig det, lydig som jag var ;) Å det har jag inte ångrat. Herregud. Den funkar på allt. (har dock inte provat den på mjölkskorv). Men så bra! Å dryg - den räcker ju hur länge som helst! Riktig bra investering.

nej nu ska jag väcka mannen på soffan och flytta in honom i sovrummet. Jag ska då INTE bära honom! hahha. men att försöka få in honom dit kan man ju alltid prova på..  Natti!
#1 - - Nina:

Jag skulle så gärna vilja gå dit men tyvärr har vi inte råd till det :/ Men kul skulle det vara!

Läste att dui ska dit, hoppas det blir riktigt skoj! Ska rösta på dig sen ;) För jag har för mig att man kunde göra det via datorn.

#2 - - C:

Vet vad du menar.. trött blir man. Och det känns som om det är likadant överallt?? Normaltrevligt bemötande verkar svårt att få till iaf från dom läkare jag varit hos? Otur eller inte.. ?



Läkaren säger att det inte alls är diskbråck, medan naprapaten menar att det är början till diskbråck och att det kan bli det om man inte behandlar. Jag har ju massa konstiga symtom och värk men det ville han inte lyssna på alls... han ansåg att inget var fel med min rygg (förutom ryggskott som jag nu har).. Och jag som tyckte vårdcentralen var hemsk.. det var för tusan ännu värre idag. Det som var bra var att jag åtminstonde fick starkare tabletter så värken är mkt bättre. Dock e jag supersnurrig och trött av citodonet men inte mkt att göra åt de. Jag verkar vara supersensitive??



Tack o lov fick jag en tid hos sjukgymnasten redan på fredag för dom ansåg att man ska behandla det även när man har såhär ont. Får se vad det ger och kanske får jag gå där sen med på rehab.





#3 - - C:

Tråkigt att du mått dåligt idag! Hoppas du kryar på dig! Kramar!

#4 - - Nina:

Jo, jag har för mig att alla som kommer blir automatiskt med i "listan" så man kan rösta på dem.

Ja, det var ju väldigt smart att göra så. Ska man åka själv bara så blir ju allting lite svårare :)



Jag är också usel på att lägga mig i tid :/ Borde egentligen ligga och sova nu, men istället sitte rjag här och segar.

#5 - - Jennie:

Hej tjejen!



Hoppas du blir frisk snart.. tyvärr är det ju inget ovanligt symptom när man har en liten skatt och sömnen kanske inte riktigt är helt på topp...Any way krya på dig!



Ville bara säga att inotyol (som förövrigt är grym, jag håller med!) ska man tydligen vara lite försiktig med för den innehåller ett ämne som kan vara cancerframkallande och/eller allergiframkallande ... fast å andra sidan vad är inte det nu för tiden..? Bepanthen är ett alt. också från apoteket som är bra, på samma vis fast den är helt färg och lukt-fri så det inte rikserar fasta i bebisarnas små goa veck. Funkar på brösten om man får problem av ammningen också :-) Ett tips bara.. :-)



Sov gott!



Btw! Jätte fin bild på lilleman!

#6 - - M A L I N:

sv: jo fast det visste jag inte till en början så har redan fått hem ifyllda papper som ska skrivas på + att jag vill ha eftersändning också och då kändes det smidigare med adressändring.se men det kanske det inte är. ah, ja vet inte :)

#7 - - Henke:

Prova salicylsyrevaselin 1%

Finns oxå på apoteket och luktar inte så mycket.

Tror det står Salsy-Vase på tuben.

#8 - - Mindy:

Godmorgon hjärtat..Hoppas att du får en skön onsdag.kram kram

#9 - - Mindy:

Hej gumman igen..Nu börjar det avta,,,bara lita kvar..man kan undra när allt ska vara borta så man kan börja om på nytt igen...Vill så gärna ha en bebbe i magen igen...

Hoppas att du mår bättre denna dag...Jag sänder massa sol kramar till dig från mig.kram krma

#10 - - Martina:

Hoppas de är bättre med huvudet och så nu! Fin bild som vanlit:D



Hoppas ni får en bra dag!

kram

#11 - - Helena:

Godmorgon! Fasen att inte vintern släpper sitt grepp om oss så vi slipper alla förkylningar och allt annat skit. Jag känner mig ju bättre, men blir inte helt ok förrän det blir lite varmare tror jag.Inotyolsalva är sååå bra, skönt att det har blivit bättre. Hoppas att du får en bra dag och inte känner dig alltför dålig, kram!

#12 - - Dorothéa -Nybliven tvillingmamma till Noah & Jolie.:

hej hur lägger man in en sån där mammablogg gala grej, jag är helt värdelös på sånt där.



Nej det gick inte så bra.. tyvärr.. nu har jag självklart jätte bråttom men jag kan givetvis förklara sen. Har ett inlägg om det hela jag skrev imorse, men vet inte hurvidare jag ska publicera det eller ej..



kram

#13 - - ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥:

Vi använder också Borago på Zack och jag kan bara hålla med om att det stinker apa. Men vi gör så att vi smörjer in honom bara en gång/dag och det är innan han ska gå och lägga sig. Så då smörjer vi in honom ordentligt så att det får verka under natten och vi slipepr känna lukten!

#14 - - L:

Haha jag sa juh det :-P Den är riktigt bra. Ska köpa ny tub till bebis.

Usch ja den där smeten lukta inte gott men om det funkar så kan d juh vara värt det.

Igår och idag har jag också känt mig sjuk. Halv febrig,snuvig och hängig.Idag efter några timmars vila så mår jag bättre.

Är bortbjuden på lördag så hoppas att jag mår bra då.

kramis

#15 - - Helena:

Svar: Ja håller helt med dig, blev "tvingad" att se lite på skiten när jag var borta i helgen och såg Caroline af Ugglas. Gud vad bedrövligt dåligt det var, ja förresten allt var ju uruselt!

#16 - - Anonym:

Tack va snäll du är! Nej jag vet inte.. Har tränat lite odisciplinerat men promenerat dit jag ska med vagnen mest. Tror att det är promenaderna... Även om jag kanske gått ner kilona så är det den överflödiga huden på magen som jag vill ha väck.. :-) Må gott! Mvh Jenny

#17 - - Jenny - Tvillingmamma till Idalee & Havannah:

Det var jag som skrev kommentaren nu senast! =) Tror inte namnet kom med!

#18 - - Hanna:

neo hade oxå den salvan mot skorv, luktar playdo (stavning?) tycker jag! hahaha...

hoppas du blir frisk snart!



pöss och köss Hanna

#19 - - L:

jaa jag kan tänka mig! helt otorligt stort.Kanske

köper ett vagn täcke också längre fram. Ikväll åkte J på kryssning så jag återser honom imorgon.För hans skulle hoppas jag han återkommer med en hel del godis :-P hihi

#20 - - Debela:

sv. den var en mysig hemma helg.. =) behöver du tips på present? kika då gärna in på min blogg! =) Kram

#21 - - Angelica:

Åh,vad bra.. Lite jobbigt att gå om det inte var plogat :)

Så vad har ni haft för er idag då?

Ligger snön kvar eller har den smält?

#22 - - Linda:

Recept kan man aldrig få för många av:-)



Boragon stinker men den funkar faktiskt:-) Dock kommer det tbax då man slutat med den tyvärr..



Du har även en liten Award inne hos mig:-)



#23 - - sandra:

Känner igen det där. Niklas är lika dan. Så fort man själv inte har någon ork så tok vägrar han att sova och vill vara med hela tiden. Det är precis som att de har små radar i sig och känner av när man börjar tat känna sig neråt:P

Hoppas att du känner dig kryare idag.



hugs

#24 - - Elena:

Det är bra med mig. (:

#25 - - Martina:

Hon tackar för gratulationerna;P hihi!



Hoppas ni får en bra Fredag!

kram

#26 - - Helena:

Godmorgon! Förstår att du är trött, jag var helt slut igår och jag har inget lite barn hemma. Hoppas att du har sovit gott och får en jättebra fredag!

#27 - - Hanna:

ja, idag mår han bättre! han vakna redan vid 5 i morse... =/ har lekt som en tok fram tills nu. haha! nu sover han igen!



händer det nått kul idag?? kraaam H

#28 - - eelinjohanssson:

Söt Unge! ha en jätte bra dag & helg :)

#29 - - eelinjohanssson:

lugnt :)

#30 - - maglate:

Söt blogg du har :]





Gå gärna med i bloglovin :]