Smakisarna :D


Igår så fick ju Theo prova sin första smakis. Blev med potatis. Han förstod inte varför det kom en sked in i munnen. Inte heller varför konsistensen var så annorlunda och smakade konstigt. Minen var ju bara föör rolig. Vi skratta så jäkla mkt. Vi fick i honom lite. Han verkade inte helt emot det. Idag så fick han en ny portion och då gapade han efter skeden. Lite roligt hur snabbt de små snappar upp på nya saker. Har förberett nya smakisar. Blev potatis/majspuré, Potatis/morotspuré, Potatis/palsternackapuré. Sen ska jag fixa en med broccoli, blomkål å så var det nån mer - står still här.

Idag så har vi badat och pysslat lite här hemma. Tog hunden på en kort promenad och sen så tog vi bussen till söder. Träffade Sinica för första gången sen okt. Alltså första gången som hon träffa Theo. Känns som om det var ett hål då hon varit borta eftersom hon var med mig då jag mådde som värst. Va iaf kul att träffa henne. Visa upp min sötnos! Sen kom mannen och hämta mig. Vi åkte ner till hammarby sjöstad och käka subway - så gott juh! Det vart vår middag. Så nu på kvällen har ja hunnit städa lite. Nyss somnade Theo och nu är det Lets dance. Sen förhoppningsvis kommer ja i säng lite tidigare idag. Skulle verkligen behöva sova ut! Så skönt med helg och att mannen är hemma!

Hoppas alla får en trevlig helg! Svarar på kommentarerna imorrn! krams
#1 - - Angelica:

Hehe..vilka kuliga grimager han ger ifrån sig :DD

Jo,min dag har varit jobbig. Så nu vill jag bara sova :))

Ska jobba i morgon kl 8-15.30

Sen ska vi säkert ut. Ni då?

#2 - - Katja:

kul med smakisar, ser framemot att få ge Tuva "riktig mat" för första gången :) Hoppas att du får sova ut i natt =) Kram

#3 - - Sofie:

Hej! Snodde en bild på mig från din blogg som jag lade upp på min. Hoppas det var ok. Kika gärna in ;)

Kram/Fia

#4 - - emma:

det är så kul med mat, man känner verkligen att dom börjar bli stora, eller hur?

#5 - - Sofie:

Haha, joo. Har inte velat flasha med den förrän jag kommit igång på riktigt. Har en tendens att påbörja grejer och sen tröttna, men det här med bloggande, det var ju kul! Allt är bra med mig, tack. Hoppas du & familjen också mår bra!

#6 - - A -*:

Hahha yeah:D



förövrigt asså theo komemr blir riktigt snygg när ha nblri stor :D:D

#7 - - Nina:

Ja haha hon har en massa fina tänder :) Det ser ut som att hon kommer att få glugg också ;)



Jag älskar med shopping men ekonomin tillåter inte det alltid. Så kul när man kan köpa nästan vad man vill men det kan ju gå till överdrift ockås som du sa :)



Kul med smakisar! Bra att han verkade gilla maten iaf :)

#8 - - A -*:

Ha jo jag tror det:D han ser ut att bli en riktigt snygginghaha :D

#9 - - Helena:

Mysigt med lite gäster om man orkar förtås, här är det ganska långtråkigt, men ser fram emot påsken och hoppas att det blir lite sol så man kan sitta ute mot någon husvägg och sola lite. Hoppas att du får en trevlig lördag, kram!

#10 - - Mindy:

God kväll hjärtat.Tack för inbjudan..skulle vi var i stockholms trakten så hojtar jag mer än gärna till..Hoppas att du har haft en skön lördag..kram kram

#11 - - Angelica:

Ja,hoppas jag också.

Men Sandra har lite problem hemma så hon kanske inte känner för att gå ut.

Men än är det ett par timmar kvar att fundera :DD

Så vad ska du hitta på idag då?

#12 - - C:

Va sött! Hi hi. Va kul att han kan börja smaka på puréer och sånt nu :) Stora killen! :)

#13 - - Rebecca:

Aaw vad sööt! :)

#14 - - Tims mamma:

Å vad kul att det funkar bra med smakisarna! Gullungen där! :)

#15 - - Helena:

Godmorgon!Känner lite bloggleda just nu, händer så mycket skumt på bloggen. Folk som blir mordhotade och annat tjafs, tänk vad mycket dårerar det finns. Hoppas att allt är bra med dig och att du får en fin torsdag, kram!

#16 - - Helena:

Svar: Jag har sagt åt henne att polisanmäla och även Roland på blogg.se har sagt det. Det är kanske bra att de ändrar lagen om IP-adresser!