Härlig solig dag!..


Idag var en bra dag. Visst så vaknade vi tidigt - redan kl 7. Men ändå en ganska bra dag. Huvudvärken släppte. Vi tog en promenad med hunden och sen gick vi upp till gullmarsplan för att gå på föräldrargruppen. Så sjukt vad alla hade växt =) Vi prata om smakisar - så skoj! Ska bli kul att se vad Theo gillar och inte gillar. Är ju en helt ny värld som han ska träda in i. Vi ska ses på ons igen, ska bli skojs. Sen gick vi hem och tog hunden på en sväng då vi ändå hade kläderna på. Härligt med sol idag!

Sen har det varit myspys hela kvällen! Blev god mat. Chevapcici med fetaostkräm. Morötter i ugn en god sallad och smörstekta champinjoner. Inte fasen trodde man att det var måndag då.. Känns bra även om det är tungt att det bara är just Måndag. Så långt till fredag ju! Vi mös en massa i soffan och hade skojs. Theo smälter mitt hjärta ♥
#1 - - Dorothéa -Nybliven tvillingmamma till Noah & Jolie.:

Ja visst är det så..

Försöker pyssla och dona för fullt här hemma så jag ska tänka på annat. men så fort man sätter sig ner..

Ja då är allt förstörd.

Suck.



På onsdag börjar allt, då ska jag till c-laarettet sen fortsätter det till och med fredag.

Phu.

Hoppas det går så bra och smärtfritt som det kan gå.



Tack för din kommentar också. Kram

#2 - - Therese & Henry:

Vad skönt att du mår bättre!

Ja, visst är det kul att se hur dom växer och förändras, går så otroligt fort! Smakisar är riktigt kul, mycket att se fram emot har du, men kan även kännas lite förvirrande ibland med. Det är så mycket att tänka på...



Hmm, den där mammagalan lät ju himla skoj! Ska kolla upp det! =)



Förra gången jag gjorde en tårta åt en tjej i föräldragruppen så var kostnaderna på 200 kronor ungefär. Tog 300 av henne, så gjorde lite vinst, men inte så mycket. Är ju inte därför jag gör det. Självklart ska jag lägga upp bilder på det jag gör! Halva nöjet! hihi. Det är nu till helgen jag ska göra doptårta igen, vet inte riktigt än vad jag ska ha för fyllning, måste höra med dom som ska ha den om vad dom vill ha, man kan ju välja nästan precis vad som!



Nej nu ska jag med lägga mig, är alltid uppe alltför sent.. suck

Hoppas du får en trevlig dag! kramar

#3 - - Carolita:

Det där såg gott ut! Hur blit morötterna frresten? Hade aldrig hört talas om dem i ugn men dem ser väldigt goda ut!

#4 - - Dorothéa -Nybliven tvillingmamma till Noah & Jolie.:

Jag kommer få åka hem emellan men får inte ara själv, utan måste vara hemma med en "vuxen" samt att jag inte får "ta hand om" barnen.

Så Jesper ska vara hemma.



Så håller vi alla tummar och tår att allt går bra nu.



Kul att ni ses med mammagruppen, våran grupp verkar inte träffas igen.. lite trist.

Men jaja, jag och jenny sa redan det efter första gången vi sågs.. det här kommer säkert inte vara en sån grupp som kommer vilja träffas efteråt.

Lite trist, speciellt nu när man har tvillingar också. Blir ju lite annorlunda.. för visst är det kul att umgås med "vanliga" mammor, men det är ju en helt annan sak att ha två. Så erfarenheter och tips å så hade ju vart kul om man kanske kune ha fått samla på sig från dem.

Jaja.

Thats that.



Hoppas du får en trevlig tisdag nu. Kram på dig!



#5 - - louise:

Vilken mysig dag ni hade. Och vad god kvällsmaten såg ut. blev supersugen, får nog ta och äta samma ikväll.

Ha en fortsatt bra dag

#6 - - Anna:

Åh så mycket mys och god mat! Själv sitter jag nyfrukostad med bebisen i vagnen för sin första förmiddagslur och väntar in tid i tvättstugan. Jag hatar tvättstugan!



Fy vad läskigt med allergier mot salvan. Tur att det var du som reagerade och inte lille Theo ändå. Skumt att det kommer mer... Jag brukar bara pilla bort det, men då kommer det ju tillbaka efter några dagar. Fontanellen blir ju lite problematisk, där vågar jag inte hålla på. Så han har alltid en fläck med skorv just där, stackarn...



Nico var 3,5 månader när vi provade hoppgungan. Kommer inte ihåg om det stod att den var från 4 eller 5 månader, men han har alltid varit så stadig och aktiv så det gjorde nog ingenting. Han har aldrig varit i den mer än 10 minuter per dag. Visst vore det trevligt om det enda som behövdes var en filt! Tyvärr skulle det varit helt omöjligt för oss. Nico har vägrat att ligga ner tills för en månad sedan ungefär. Han behöver några "stationer" att varva mellan.



Annars är det mesta under kontroll. Tills jag tänker på att jag börjar plugga om TVÅ veckor. Då får jag lite panik. Hoppas din dag blir lika trevlig som igår!



Kram!

#7 - - Fru Evelina:

ja det går fort när de är små, växer ju en himla massa på bara en vecka!

hur gammal är theo nu?





Allt är jäääättebra här ;-)



kram

#8 - - Mindy:

Godmorgon pinglan..Söt bild på sötnosen & maten ser riktigt god ut.Hoppas att solen har hittat upp till er med denna dag.kram kram

#9 - - Annica:

Hej!

Din blogg är dagens utvalda på min blogg. :D

Jag väljer ut en mammablogg om dagen av alla de som anmält sig till Mammagalan!



Ska bli skoj att ses där!



Kram

Annica

#10 - - Jennie:

På den här bilden var han väldigt lik sin mor!

#11 - - Angelica:

Hej. Jag ser verkligen fram emot att få prata om smakisar på föräldraträffen..

Nej det är ingen som jag umgås med ännu. Men jag tror att vi ska få telefonnummer till varandra nu denna träffen på Torsdag. Så då blir det nog att man tar och slår en signal till någon och hör om man inte kan hitta på något..



Kan tänka mig att barnen har vuxit bra i våran grupp också :)

#12 - - Nina:

Ja, det är så kul n när hon blivit lite större och man kan göra en massa roligt med henne :)

#13 - - Erika:

Maten såg jätte god ut! :D

#14 - - Angelica:

Guuuuud vilket söt bild på Theo :)



Sv: I sthlm. Trodde inte ni hade så mycket snö där. Själv bor jag i V-ås och är typ all snö borta. Skööönt att få se det bruna gräset lite :D hehe.



Vi hade jätteskoj i lördags. Sj då?

#15 - - M A L I N:

ah vad god mat du gör nina :D