Mysig dag..


Idag så märkte jag inte av sommartiden alls. Han vaknade 5,20 och tyckte inte det var roligt att ligga i sängen längre. Jag kände mig ganska så pigg och klev upp. Mannen vaknade runt strax innan 10 - lät honom sova ut. Sen gick jag och la mig och sov till 13! Var så trött. Vi fixade till oss och åkte sen och åt på värdshuset som ligger här i krokarna. De har brunch varje söndag. Så vi åt en massa. Verkligen en massa. De hade så mkt utbud och allt var verkligen super gott! Sen åt jag även efterrrätt. Var någon kolapaj med nötter i. Gud! Den var underbar! Verkligen super god...

Vi handla en snabbis och sen åkte vi hem och däcka i sängen allihopa, inkl hunden. Vaknade upp en timme senare, då ville Theo upp. Så vi gick upp och lekte och käka. Sen så hoppade vi in i badet igen. Han gillar sin nya anka, men inte för å leka med den utan för att käka den. Knasis. Låg i badet en bra stund och duscha med. Kör honom under vattenstrålen - det reagerar han jätte bra på.. Funderar på å slopa hela grejjen med babysim. Får se hur vi gör.

Nu på kvällen så såg jag på Theo att han var helt slut. Men han ville inte sova. Han var inte gnällig utan skulle kolla på tv in i det sista *S* Han satt och stirra på tv:n. Så vände jag blicken upp och prata med mannen. Då blev Theo så tung (trodde han lutade sig framåt som vanligt). Men då jag kika på honom så sov han *garv* Vi skratta gott åt det. Så vi la honom och han somnade bums. Älskade sötnos.

Kvällen har spenderats med å kika på bilder och förbereda inför dopet. Måste ju handla en hel del nu. Jag ska köpa en dopklänning. Vill ha en egen som man kan påbörja en ny generation med. Så mysigt ju. Skickade även ut önskelista idag. Många som hade bett om en. Så vi skrev ner det vi kom på. Så svårt.

Pratade med Théa på msn och då fastna jag med cupcakes. Ska ju baka det är tanken. Måste ju hitta nya recept och baka - se vad som är gott och inte. Har köpt lite nya bakprylar och formar. Roligt! Ska iaf ha mina chokladcupcakes. Så jäkla goda. Men vill ha nån annan med. Som alla kan äta - även om man är allergisk. Måste även baka en cheesecake till den dagen. Den är så jäklans god och bra för dem som inte tål allt. För den tål oftast dem flesta.

I morgon blir en tung dag då min mormor skulle ha fyllt år. Ska ut till kyrkogården om jag orkar ta mig dit. Ska bara sätta några ljus på graven. Blommor kommer jag att sätta i mitten på april i samband med hennes dödsdag. Förhoppningsvis så har vädret stabiliserats och det går att sätta dit lite vårblommor. Vill ju att graven ska vara fin. Känns jobbigt redan nu. Men det är bara att acceptera läget. Är ju inte så mkt som jag kan göra åt saken. Usch vad jag saknar henne.

Nu ska jag ta mig i säng här är planen.
Får se hur lillen sover i natt. .
Natti natt!


Glöm inte att rösta på min blogg!!
En gång per IP adress!

#1 - - emma:

skickar dej en stor kram det kan man behöva inför en jobbig dag!

#2 - - Dorothéa -Nybliven tvillingmamma till Noah & Jolie.:

Sötnosen.

Hihi.



Bli det "baka baka liten kaka" snart då.

Haha

#3 - - Martina:

Låter som ni haft en bra dag igår. Va kul med en egen generation av klänning:D hihi!



SV: jo de finns allt en del snygga bilar fler kommer de bli på bloggen mot sommaren hihi;P



Kramar

#4 - - Angelica:

Heheh...jag bakade faktist cupcakes otroligt mycket för ett tag sedan.

Sen slutade jag,vet faktist inte varför. Men jag hade bakat så ofta att det inte va kul längre. Sen så äter inte sambon min så mycket sötsaker så det blir bara liggandes här hemma :((

Brukar visserligen åka över till mamma och min syster men det funkar ju inte hela tiden!

Ska väl köpa mig lite formar och baka idag hehe

#5 - - emma:

vi åker den 18 och kommer hem den 22 :) ska bli superskönt att komma bort lite från vardagen, får bara hoppas att meja också tycker det. min fasa är att hon ska skrika sig igenom flygresan...

#6 - - Angelica:

Ja,det är ungefär så man får lov att göra jue..Du,jag och Thèa =)

#7 - - mindy:

Godmorgon hjärtat.Hoppas att du får en skön start på veckan med din söta älsklingar :)Underbart söta bild :)

Kram kram

#8 - - Erika:

så mysigt när de små badar :-)

#9 - - Martina:

Jo jag kommer allt nå mitt mål snart så:D hihi!



ja de där med vikten är inte alltid lätt, men de gäller att äta rätt mängder och rätt mat och sen ut och göra aktiviteter:)



händer idag?

kram

#10 - - Jeanette:

Vad gullig han e! Har nästan glömt hur det var. Mina barn är snart 20 och 18 år nu!



Vad sugen jag blev på att baka, helt plötsligt! Får ta och göra det ikväll kanske, men jag är faktiskt lite trött efter vi ändrade klockan.



Jag har ett nära förhållande till min mormor, så jag kan förstå att det känns jobbigt. Än så länge har jag mormor kvar men hon börjar "tappa" bort oss mer och mer. Får se hur det blir sedan, jag vet inte hur jag ska klara mej utan henne, hon som funnits i hela mitt liv?



Ha en bra måndag trots allt!



Hälsningar Jeanette



#11 - - Petra:

Vilken duktig kille som badar! Luna gallskrek i panik i lördags när jag skulle bada henne. Hon gillar inte att bada. Det gick bra när hon var liten men inte längre. Inte så kul =/ får tvätta av henne med tvättlappar men det funkar ju det med. Rickard ska prova ikväll så får vi se hur det går...



Gud vad gott det lät med brunch! Måste börjas med! I sommar får det bli brunch på våran uteplats, guud vad jag längtar!!

#12 - - Angelica:

Jeppsi!

Har muffinsen i ugnen nu!

Ska bli så kul att smaka dem när dem svalnat och är färdiga ^^

#13 - - Fru Evelina:

ja det känns underbart! jag blev gravid 9-10 feb så den 2 november är det beräknat!



kram

#14 - - Fru Evelina:

haha ja... fast jag tror inte det flyttas många dagar isf, eftersom jag vet när jag hade äl =)



att få barn i november är ju perfekt, då är magen lagom stor hela sommaren haha!



kram

#15 - - Angelica:

Ska prova receptet som Thèa la ut på sin blogg.

Jag lägger bara till lite choklad i smeten. =)

Annars ska det nog bli som hon har skrivit :D

#16 - - Anna:

Usch vad jobbigt med din mormor. Har varit rätt skonad själv, men jag kan förstå att det måste vara fruktansvärt ledsamt. Tur att det finns kyrkogårdar och gravplatser så att man har ett fysiskt ställe man kan gå till. I tankarna och minnet finns de ju alltid.



För min del är det inget problem med att hitta tid för fika :) Plugga får jag göra på kvällen, vill inte "stjäla" tid från Nico. Och han mår bra igen, förkylningen verkar ha släppt nu. Skönt! Jag är ledig hela dagen, och för vår del går det inte att säga att nån tid är bättre eller sämre. Det är helt dagsformen som avgör... Hur ser det ut för er?



Och vilken underbar sovmorgon! En sån ska jag önska mig i fördelsedagspresent av Nico.



Hoppas dagen blir fin och inte för jobbig. Kram!

#17 - - Elisabet:

Åh vad söt bebisen är! Ser gott ut med cupcakes!

#18 - - Therese:

kramar om Hoppas dagen idag inte blev alltför jobbig för dig??? Vilka underbara bilder du har =)

#19 - - Angelica:

Hon kanske har tagit bort det inlägget :S

Har inte provat dem än.

Men bäst för dem att dem är goda hehe

#20 - - Angelica:

Absolut..vilken kokbok använder ni?

#21 - - Jennie:

Ja men vilka muffins! Ser super goda ut! :-D



Söt bild lilltrollet också! :-)

#22 - - Angelica:

Åh,tack så mycket!

Ska absolut kika in den boken ^^

#23 - - Dorothéa -Nybliven tvillingmamma till Noah & Jolie.:

Hallå.

Jo det är bara bra, hur är dte med er?

Hoppas ni haft en toppen dag.

Stor kram

#24 - - L:

Tack tack=) Vart så himla glad! Jag vinner juh aldrig i tävlingar annars och nu två stycken på samma dag. Helt otorligt. Men jag tror babyland saken är något dom flesta får som nåt slags pr trick. Kommer inte ihåg tävlingen jag var med i.

Idag handlade tävlingen om såna där naturvänliga påsar man kan ta med sig istället för att köpa plastkassar på ica och sånt. DOm är super snygga och finns i massa mönster.

Kommer dock inte ihåg vad jag skrev skratt du vet alldeles för mycket snor i hjärnan. hihi.

Ska försöka mig på det där varenda dag så får vi se hur det går. Undrar om dom har maxgräns för hur ofta man får vara med och hur ofta man får vinna??

Ska definitivt lägga upp vinsten när den kommer :)



Ja hormonerna är som ett skämt. Gråtit 3 el 4 ggr idag.Varav 2ggr under familjen annorlunda,vilket jag ALDRIg gör annars.hahaha.

Tur att jag har johan har är så duktig på att göra mig glad annars skulle jag nog deppa ner mig.

Hur är det med er?? Gud vad jag ser fram emot er dop mottagning asg alla läckerbitar du ska baka. Jummy!!Underbart. Nu ska jag snart sova. Sitter och fryser och febern är på väg uppåt =( kramis