Helgen som varit..

I fredags så mådde jag inge vidare alls. Mannen kom hem tidigare och ordnade lunch och gick ut med hunden och Theo så att jag fick vila. Älskar den mannen så fruktansvärt mycket. Han är bäst på att ta hand om oss. Vad skulle jag göra utan honom?! I lördags så var jag väl inte sådär jätte pigg. Men jag var uppe tidigt och gick ut med hunden själv. Efter halva rundan så började ja må sämre igen så det blev raka vägen in i sängen med alvedon. Piggnade däremot till på eftermiddagen då vi åkte till farsta och hämtade mina glasögon som varit på lagning. Skönt att äntligen få tillbaka dem. Även om ja har vant mig vid att gå utan nu. Jag ser ju. Bara det att ja inte kan se vilken buss som kommer 50 meter bort. Iaf skönt att ha dem tillbaka. Dem kändes nästan starka då jag satte på mig dem igen.

Sen åkte vi hem till Hanna och Crille som flyttade i lördags. Så mysigt rum Wille kommer att få. Jätte fint! Där kommer han att trivas. Vart stort och luftigt. Blir nog bra då allt är på sin plats. Vi stannade där ett tag och jag hjälpte till litegranna. Sen for vi hem. Matade Theo, mannen var ute med hunden. Sen åkte vi över till mamma å käka och kolla schlagern.. Å ja ska inte prata om schlagern nu för då blir jag bara upprörd :P

Idag så har jag haft huvudvärk heeela dagen. Verkligen hela. Börjar bli värre igen bara för att jag suttit vid datorn. Men idag har vi iaf tagit en liten promenad hela familjen. Var så jäkla skönt väder ute även om solen inte var framme! Ååå va jag längtar till våren! så skönt det ska bli!

I morgon så blir det BM igen. Ja det är föräldrargrupp klockan 13. Ska bli jätte skoj att kila dit eftersom jag missa det förra för att jag var dålig. Men nu ska vi dit och det är smakisar som står på tur =) hihi.. Gav Theo lite juice idag. Väääldigt lite. Minen är så jäkla rolig. Vad är det hon stoppar i mig? Smakar gott =) Är sån där juice som är utan socker och tillsatt socker. så det är ju skit bra. Men svårt att hitta produkter som innehåller mindre sånt.. Ska bli jätte skoj att prova på lite nytt. Se vad han tycker om eller inte. Gud va lillen börjar bli stor, sötis!

Nej nu ska jag ta och lägga mig. Försöka få så mkt sömn jag bara kan så kanske huvudvärken är borta till i morgon. Man kan ju alltid hoppas!.. Natti natt!
#1 - - L:

hahaha nejdu det godis kommer du inte åt lipar har dock bara halva asken ferrero kvar.dom är juh beroende framkallande och rebecca ville också smaka suck.:D

Man tycker ju att barnmorskan borde informera om det innan man går upp mycket isåfall.för har man väl börjat så kan man inte sluta äta liksom.! helt stört.

Din omsättning kommer säkert igång i sommar. Så fel att vissa bara tappar vikten när dom ammar. Jag fick kämpa som ett as i 1år för att gå ner liksom.



haha så rolig bild på theo.är det vatten i håret??

#2 - - Therese & Henry:

Hoppas du mår bättre, inget skoj att ha ont i huvudet! =( Vilken söt bild på Theo förresten, söt liten kalufs han har!

Hmm, jadu det är lite olika fyllningar, ofta gör jag någon mousse. Mycket grädde är det i dom i alla fall... =) Det är så kul att göra tårtor, särskilt när man kan göra så mycket roligt med dom så har inget emot att göra tårtor till andra. Bara dom betalar vad det kostar att göra dom så...

Hmm, nej vad är det för någon gala och var är den!? Låter ju skoj i alla fall!

Hoppas du får det trevligt med föräldragruppen, ska också träffa min föräldragrupp, vi har fikaträffar varannan måndag, mysigt och kul att se alla bebbar. Nu ska jag krypa ner i min goa säng... =)

Kram!

#3 - - Mindy:

Godmorgon gumman.Ja våra män är det bästa som har hänt oss..de ställer upp för oss när man behöver dem som mest..Ska bli så underbart när vi med får en liten som man kan ta handom..Vi övar för fullt..hihih..Hoppas att du får en skön måndag.kram kram

#4 - - Nina:

Krya på dig! Inte kul att ha huvudvärk och må dåligt.

Idag ska jag prova gungan med Eya, hon har inte gungat än kom jag på :)

#5 - - Nina:

Glömde en sak; Så söt Theo är! :)

#6 - - Dorothéa -Nybliven tvillingmamma till Noah & Jolie.:

Sötnosen.



Tusen tack för dina kommentarer.

Ja det är lite jobbigt nu, bläh.

Men livet är ju som det är,och får väl försöka fokusera på de små underbara liven vi nyligen har fått.

Hoppas allt är bra med dig. Kram

#7 - - Linda:

Sv. Har även avnjutits härhemmaoxå i helgen:-)



Ja du schlagern, jag skrev ett inlägg om att jag skulle tjata sönder bloggen om en viss blondin skulle vinna, men jag orkar inte ens nämna det.. Pinsamt hur vi tittare röstar, tom Leia på 2½ år tyckte vi skulle byta kanal då hon sjung för det var såå dåligt:-) Nä usch vi kommer inte ens ur semifinalen i år:-)



Jobbigt med huvudvärk, men skönt att du har en hjälpsam karl vid din sida:-)

#8 - - Mindy:

Du har fått en utmärkelse på min blogg.

kram

#9 - - Angelica:

Hej vännen. Nu kommer jag förmodligen hem i dennna veckan hoppas jag.

Ah vi ska också ha smakisar på schemat på torsdag när vi ska på föräldragruppen. Det är så kul när man kan börja ge dem vanlig mat :)

Hoppas allt är bra med er..Kram

#10 - - L:

Haha så gulligt,Theo helmer liksom!

Japp den Camilla :D

Jag e fan konstant sugen på onyttigheter tycker jag. inte skoj!!!

Men ska äta middag snart och sen frukt hela kvällen så jag inte orkar trycka i mig dom sista ferrero :-D

Får se om planen fungerar.

Nej nu börjar jag blir riktigt hungrig måste börja med maten. Höres senare. Tjing!

#11 - - Anna:

Usch, fy vad jobbigt med massa huvudvärk. Tur att mannen din är så snäll och omtänksam!



Vilken häftig frisyr Theo har, såå avis! Går det bra med skorvbehandlingen? Nico har lite, men jag har aldrig tagit tag i det ordentligt. Det borde gå över snart...



Dags för smakisar alltså, vad snabbt tiden går. Det är så roligt, se till att filma!



Krya på dig, kram!

#12 - - Angelica:

Hej finns en sak inne hos mig till dig...

#13 - - Helena:

Svar: Nejdå, du har inte så! Förstår att något som dominerar småbarnsfamiljer är bristen på sömn och förstår att du är ständigt trött. Jag är trött som ej har små barn, men det är nog bara för att det är vår och har varit en lång och mörk vinter. Hoppas att du har kunnat vila lite, kram!

#14 - - jen:

Va jobbigt med huvudvärk. Hoppas att den är bättre i dag.

Han är ju för söt. Sista bilden är ju bara för söt. Lite frisyr har han också.

Kram på er.

#15 - - Tim:

Hoppas du mår bättre nu! Här är det bra, Tim har flyttat in i eget rum, stooora killen!;) När är mammablogg galan du skrev om?