Rolig dag...

Å vilken bra dag det har varit. Jag vakna tidigt - trött. Men vi somnade en stund på förmiddagen så då blev man ganska så pigg. Sen att vi vaknade med skinande sol som lös på oss underlättade. Klädde på oss och knatade ut med hunden. Sen gick jag till ringen centrum. Mötte upp Lillemor och sen började shoppingen =) Vi skulle egentligen ha fikat, men vi fastna med all shopping istället =) Blev en hel del ja fick med mig hem. Sen väntade ett paket på mig då jag kom hem. Så då blev det ännu mer saker =) Men riktigt roligt att träffa Lillemor och shoppa!



Blev en till tiger pyjamas - älskar den. Två tiger set med linne och shorts. Ett tiger linne, Tre par nya strumpor, 4 bandanor (löv), ett bar converse liknande skor. sååå fina! en keps till i sommar - rebel, hihi, en till pyjamas (nalle puh), sen badbyxor (tiger). Sen köpte jag en badanka, en halsduk och vantar som matchar hans mössa. Blir bra till våren och hans vårjacka som jag spanat in.

Nu orkar jag inte uppdatera mera. är så slut. imorrn kommer bilder på theo när han prova sin smakis för första gången =) Va riktigt roligt och lyckat.
#1 - - Therese och Henry:

Skorna var ju ursöta!! Var köpte du dom??



#2 - - Linda:

Mysig dag ni verkar ha haft:-) Här har det varit jobb och en trött mamma hela veckan,men i helgen ska vi ut på en lite road trip så man kanske piggnar till:-)



Visst är det underbart att solen gjort oss sällskap och det är just det jag älskar med mitt jobb att jag verkligen får ta del av den med mycket tid ute med mina små ligister:-)



Ha en skön kväll:-)



#3 - - Therese:

ler Vilken härlig bild;) Sån liten sötnos du har :D



Jodå efteråt kändes det hyfsat, men tårarna forsade när jag satt där och jag ville mest skrika och sparka på något... Han fattas mig riktigt mycket :S



Hoppas du får en fin dag idag! KRaaam

#4 - - Helena:

Godmorgon! Min dag var inte rolig, titta får du se på min blogg. Hela bloggen är raderad efter ett hot om böter på 2000 kronor per bild så det vågar man ju inte ha kvar. Det konstiga är att de flesta bloggar "lånar" bilder!Hoppas att du får en jättefin fredag, kram!

#5 - - Martina:

OJ vad mycket fint du köpt:D du gillar verkligen nalle phu tror du är ett bättre fann av dem än vad jag är hihi;P



Jätte söt bild på din lilla goding:D



ha en super dag! kram

#6 - - alexandra:

så söt han e

#7 - - emma:

mycket fint. linnebodyn var min favorit :) HM?

#8 - - Duracellmamman:

Du har fått en tid för Make-Up på Galan kl 11.40.



Hör av dig om den inte fungerar.



Kramis!

#9 - - Nina:

Alexandra - Tack (din länk funkade inte)

#10 - - Emma:

Hej. Vart har du köpt skorna? Hur tuffa som helst. Vilken strl har sötisen på fötterna? Har en Viggo som är nästan lika gammal och jag har ingen aning om vad man ska köpa. (man kan ju prova iförsig men inte om man beställer på nätet)

Fin blogg förresten! Här kkommer jag fortsätta läsa. :-)

#11 - - Hanna:

åh va massa fian saker. har oxå spanat in dom där linne/shorts setten! ^^ så fina! han hade ett sånt sett förra året, men han aldrig växa i det innan det va höst. =(



neo tackar för gratulationen! tänk va tiden går fort... =)



hoppas ni får en bra dag! kram hanna

#12 - - Lina:

Guuud vilken søtis!

Och va fina kläder då =)



Så gullit!



kram

#13 - - Helena:

Svar: Har får svar från Roland på blgog.se och det var en som kallades sig IT-ansvarig på blogg.se Kennie Johanssen, dock har de inte någon sådan anställd, så det var en bluff, någon som är ute efter att tjäna pengar verkar det som. Men de kan tydligen återställa bloggen, så jag kanske skall göra det. Ha en fin fredag nu, kram!

#14 - - Therese och Henry:

aha, så det var på åhléns ändå! har sett dom i rosa där men inte dom med stjärnor, får kolla igen helt enkelt, vill ha och priset är ju kanonbra men tanke på hur kort tid man kan använda dom...



Vi köpte en akta graco, kommer inte ihåg modellen. Maken som styrde upp det hela... Men den funkar bra tycker jag! Vilken köpte ni?



Ska snart ut en sväng jag med, det har slutat snöa nu (äntligen) men det är blaskigt och blött som attan efter att ha snöat hela natten och morgonen - blää. Får bli gummistövlarna på!



Hoppas ni får en trevlig helg!!

Kram T och H

#15 - - Nina:

Åh så fina kläder du köper jämt! :) Kul med shopping!



Det blev en Sony DSC-W130 :) jättebra kamera, verkligen!

Ja, här är det med snöstorm. Var ute en sväng imorse men ut går jag inte mer idag.

#16 - - Mindy:

God kväll gumman.Var inom H&M I dag & såg dessa kläder & tänkte på dig..skulle tipsa dig om det..men du han förre..hihihi ,..:) De är så söta :) Tiger är så söt.Hoppas att du får en skön fredag kväll med din kära.kram kram

#17 - - Anna:

Tänk när Theo vaknar en dag och inser att han inte lever i Sjumilaskogen?! Såå fina kläder, badbyxor och grejer. Måste ta mig i kragen och shoppa lite också, Nico behöver verkligen ett par byxor till.



Var det verkligen sol igår? Svårt att tänka mig när jag tittar ut nu. Satans snöyrväder!



Trevlig helg!!

#18 - - Martina:

haha jo jag har sett de;)



idag har vi mest tagit de lugnt var på familjeträffen, cornelia vart jätte glad över att få träffa andra barn hihi!



Ha en underbar helg!

#19 - - Anonym:

Vilka fina kläder!

#20 - - marina 15 gosupermodel:

ååå han är så söt