Några månader av planering..

Gud jag är helt slut i huvudet på all planering. Är ju inte en sak som ska fixas och allt händer på en gång. Tur att man kan dela upp "problemen" lite. Kan tyvärr inte skriva om allt här, så det kommer i den andra bloggen. Men så fort allt är avklarat så kommer jag att skriva om det. Så trist att jag inte kan skriva om det alls. Men jag vet ju inte vem som kan läsa det. Pratar om en viss person. Äh ni förstår allt sen då ni får reda på vad det är.

Dopet har ja sen att planera. men det mesta är klart. Är ju den där lokalfrågan som gnager i huvudet. Anledningen till att kyrkan vill att vi ska betala 2000:- för den där lokalen är bara för att vi inte tillhör sofia församling. Å jag som trodde att kyrkoskatten betalades till alla kyrkor, alltså inte nån speciell? Hyresgästföreningen har dessutom så taskigt med lokaler överallt så man blir ju tokig. Gulliga bloggvänner har tom skrivit och erbjudit att skriva lokalen på dem om ja hitta nån - men utan resultat. Känns ju bara så bittert.

Uppdatering→ Fick tag i en tjej idag som har en lokal här i området. Problemet är då bara att vi inte tillhör deras förening. Men det känns som OM lokalen står tom den dagen så är det väl inte hela världen om de lånar ut den till oss. Vi betalar ju då hyran såklart. Den ligger på 200-400 kr. En jäkla skillnad mot 2000. Så imorgon kväll så måste jag pallra mig ner och kika på lokalen och se vad dem säger. Ett till problem med den lokalen är att den tar 50 pers. Så vi får skära ner på en hel del inbjudningar (vilket är så jäkla trist). Men det är så mkt pengar det handlar om. Hoppas hoppas hoppas på bra nyheter! Men jag har väl otur som vanligt..Vi får se i morgon helt enkelt hur det blir.

Sen fick jag den glada nyheten att Killen som vi bett om ska sjunga på vårt dop, han KAN den dagen!! tjoooheeej! Men den stora nyheter är ju att jag får dem låtarna som jag ville ha! Ja vi ville ha. Men det är jag som letat noter. Tex, Theo´s sång finns inga noter till. MEN han är så pass duktig att han kan höra vad det är för melodi.. fy fan. Blev så glad så ja börja böla.. Såklart! Vad annars *Skratt*

Sen nu i sommar är det fler planer. Om vi ska åka till USA tex. Vi får ju se om det blir av. Just nu känns det lite som om det ligger på is. trist. Det sägs ju att det ska vara lättare att åka utomlands med en liten en än när de blir kanske 1-2 år å har myror i rumpan. Men vi får se som sagt. Vi vill ju åka. Blir det inte USA så sticker vi nån annanstans.

Och i juli ska vi ta en weekend i göteborg. Så vi ska fixa med hotell och sånt. Finns ju en massa weekend paket. Får se om vi tar något sånt. Men anledningen till att vi åker dit är för att jag ska vara med på mammablogg galan! Något som jag ser fram emot en massa. Ska umgås med min nyfunna vän Dorothéa. Ska bli så skoj att ses! Vi har ju pratat sen strax innan våra bebisar föddes (på samma dag dessutom).. Kommer ju att komma en massa mammor dit som man pratar med. Så det ska bli hur skoj som helst!
#1 - - M A L I N:

hoppas det ordnar sig med lokal o så :)

#2 - - Mindy:

Så underbart söta melodi som ni kommer ha på dopet..Vilken dag ska ni ha dopet på? Kram kram