Saknar dig!..


Lillen sov ända till 6 imorse. Matade honom och så somnade vi om. Jag vaknade 9,30 och gick upp medans Theo sov ända till 10,15. Vilken lyx!! Jag kände mig så utvilad imorse. Jag käkade frukost och klädde på oss. Sen gick vi till kyrkogården. Glömde allt hemma. Ljus och sånt till graven. Så jag fick köpa på plats. HIttade en söt liten bukett som jag la på graven. Tände två ljus. Var där en stund och sen gick jag hem igen. Theo sov under hela färden plus en timme till då vi kom hem. Så jag hann äta lite i lugn och ro och sen vila i 20 min. Blev däremot så sjukt trött och utmattad eftersom jag troligtvis tog ut mig. Jag tror att jag klarar av att gå och tänker inte på höften och benen. Kroppen värkte riktigt då jag satte mig ner. Men jag gick ju över en mil, så det kanske inte är så konstigt ändå. Det här med begränsningar vet jag inte vad det är.. Dagen har iaf gått bra trots allt.

Vi skulle åkt iväg och handlat mattan idag men jag hade verkligen noll ork. Så vi strunta i det. Får ta det någon dag då man känner sig som en energiknippe. Vi har spenderat hela kvällen i soffan tittandes på serier. Theo somnade vid 21 snåret. Åter igen så somnade han sittandes. Sötis. Han är pigg och glad, pratar ena sekunden. Den andra så har han somnat *S* Lite roligt är det iaf. Vi bytte kläder på honom och sen så flyttade vi in honom i sängen där han nu sover så sött.

Hoppas han sover bra under natten och morgonen. Imorrn ska vi till sickla vid 13 snåret. Man vill ju vara utvilad och på bra humör. Nu blir det soffan igen..




Nu har alla IP adresser blivit nollade. Så ni som har röstat kan rösta en gång till!! Passa på =)

Tack för alla röster!


#1 - - mindy:

Godmorgon hjärtat.Hoppas att du får en skön tisdag..Söta bilder...Tiden är så jobbigt när någon fyller år o inte finns kvar det tynger ner i hjärtat..Snart börjar det närma sig maj månad o det kommer vara en jobbig månad för det var då våran älskade dotter skulle komma till oss :)..men hon har det bra i himlen på rosa moln & svävar & övervakas oss från ovan...Har vi tur så kanske det finns ett liv i magen snart igen som kommer ge oss lycka igen :) kram kram

#2 - - Martina:

Hej vännen!

Vilka mysiga bilder:) Oj de va en lång promenad du gick förstår att du vart trött.



Hoppas ni får en bra dag idag med!

kram

#3 - - Therese och Henry:

Hej hopp!

Hoppas du får en trevlig dag idag då, på fikat menar jag =)



Fina bilder du tagit av besöket vid graven. Det är sorgligt, men med tiden känns det lättare. Man får tänka det som var bäst för den som gick bort. Försöker tänka så angående min farmor som dog förra året, hon var så sjuk på slutet och hon ville själv dö, men man kunde ändå inte förbereda sig på sorgen och saknaden man kände när hon gick bort.



Åh, det vore så snällt. Ja, typ 22-23 kan du titta på med.



Låter som du har en del planer då, sån där försäkringsmäklare hade vi med hos oss, men vi ändrade inga försäkringar ändå. Denna veckan är rätt lugn för oss. Skönt det, är alltid så mycket annars. Mysigt med dop! Har du köpt för present?



Kram T & H





#4 - - mindy:

Hej gumman igen..Jag man börjar bli lita misstänksam men det återstår att se hur det blir med det...:) vill inte ha för stora förhoppningar...men det känns som det är så...men ska ändå vänta tills nästa vecka för att se...Hoppas att du får en skön dag.kram kram

#5 - - Linda:

Ja du orken har verkligen varit bortblåst och ska nu ta och ge mig ut i solen för en kortare promenad så jag får lite energi, måste jobba imorrn, och som det känns nu så vete tusan hur jag ska orka med 12 vildingar imorrn:-)



Hoppas du får en underbar dag ochh att din värk försvinner..



Kram kram..

#6 - - Angelica:

Go morron!

Vad trevlig dag ni verkade ha haft det igår.

Skönt att han sover lite längre nu! Då kanske även du kan vila ut lite :)

Hoppas ni får en lika bra dag idag :D

Kramar

#7 - - Fru Evelina:

haha jaa.. men jag kan gärna ha lite halsont bara allt är bra med bebis 0)

så söt han är theo, och härligt att han sover så länge!

kram

#8 - - mindy:

Hej gumman.Ja det ska bli sant nöje att se om det stämmer med mina symtomer..:) allt återstår att se..kram kram

#9 - - Angelica:

Heheh..så sant så :0)

Här händer inte så mycket!

Har diskat och ätit frukost,ska tvätta senare under dagen också.

Sen kanske iväg till gymmet en snabbis. Vem vet?!

Hehe

Sj då?

#10 - - Angelica:

Hehe..jag försöker att vara effektiv på dagen så allt är fixat och klart. Så man bara kan andas och göra det man vill sen :)

Jo,då solen skiner för första gången på 1 vecka nu.

Så en promenix skulle inte sitta fel :)

#11 - - mindy:

Ja det ska bli intresant att se hur det går..Om inte så får man på det igen.kram kram

#12 - - emma:

ja det är bra. men ibland längtar man ju efter att få sova lite mer ;) och sommar, kan det inte bli lite varmt? och sluta blåsa? :)



ha en bra dag!

#13 - - Angelica:

Hihi...slit dig och spring till gymmet! Du kommer att känna dig så fräsh och lätt efteråt.

#14 - - Angelica:

Jaha oj

Trodde du pratade om dig själv.

Läste lite fel där Hehe..

Nä,det är lite för långt att gå dit..den orken har jag inte :P

#15 - - Angelica:

Jag kör min kära bil =)

Hehe...men kanske tar en promenix runt kavrteret bara :)

#16 - - emma:

ja hon är lite bättre :) men hon har ju fått för sig att det är fel att sova på dagtid suck det orkar man ju inte när man bara är fyra månader så det blir ju lite gnälligt. jag kan inte få henne att sova, innan har i alla fall alltid vagnen funkat, men inte nu längre. har du nån bra idé?

#17 - - Petra:

Skönt att ni har fått sova =)



Här har det varit rätt sömnlöst. Luna har vaknat en gång i kvarten hela natten... Och då har man fått ta upp henne och gått runt i lägenheten tills hon somnat. Så har vi hållt på hela natten. Snorig och hostig (och hes efter natten).. Handlade nässprej igår, hon har ju "åldern inne" =).. Så ett par timmar fick vi sova inatt. Men men första riktiga förkylningen kommer ju nån gång. Tar en dag i taget och hoppas på att det inte blir långvarit =)



Hoppas det är bra med er! Nu ska jag in och rösta en gång till sen sova brevid tösen... :P

#18 - - Martina:

Hej vännen!



jo vila är en riktigt bra butik finns mycket snyggt där:)



jasså men va skönt att du inte känner nått:)



jo de är bara bra här:) sj?

#19 - - Therese och Henry:

kika på www.doppresent.se om du inte hittar något skoj annars, där har den en del fina saker =)

H fick två halsband i doppresent, jättefina, men som du säger så använder han dem inte nu direkt. glömmer lätt att sätta på honom dem men nu sliter han och drar i allt ändå... men kedjorna var rätt långa så om ett tag så...



Så hemskt när det blev så oväntat. Hann du ta farväl?

Så var det med min morfar, men jag var så liten då så jag kommer knappt ihåg hur det var (15 år sedan nu). men mormor saknar nog honom väldigt mycket.



Hoppas du och annapannan hade trevligt i sickla!



Oj vad duktig du är med tvätten, körde tre omgångar i söndags, men är skönt att ha "eget" så man kan tvätta lite när man vill annars. längtar till värmen så man kan hänga den på tork ute, torkar ju mycket fortare då!



Nu ska jag kika på film och sen blir det en promenad. har regnat idag men nu verkar det torka upp =)



Kram kram



#20 - - Felicia:

Fin blogg :)

#21 - - L:

hej hej.Har röstat på dig igen nu :D

Skönt med långpromenad,synd att du fick ont dock =( inte skoj.

Tror inte jag tar med Rebecca på dopet, hon kommer nog tycka det är tråkigt och vilja åka hem.Men jag ska fråga henne. Annars blir det jag och johan iallfall:)

Ja jag såg att hon hade vunnit massa.=)

Haha jag kommer gärna och leker försöks kanin på dina muffins=)

Ja precis, så skönt att ha honom och Rebecca som blir super orolig och fattar inte alls varför mamma gråter och skrattar samtidigt hihi. Men jag förklarar juh så hon inte blir rädd. hon e så söt. Jätte snäll o hjälpsam nu när jag är sjuk.



Kramis

#22 - - ♥ ♥ ♥ bambi - största Odd Molly-bloggen på nätet! ♥ ♥ ♥:

Hej! Usch, vilka tråkiga erfarenheter du verkar ha haft med vården! Det måste verkligen ske en STOR förändring med den svenska sjukvården, så här kan det ju inte fortsätta!

#23 - - Rebecca:

Söta bilder :)