Lördagsmys!

Hade väl inte den bästa natten eftersom Theo vaknade strax efter midnatt och var super pigg! Han tjoa och tjimma ända till efter tre, då somna han. För en timme. Å så höll det på fram till klockan 9. Då var ja så slut så då väckte jag mannen som fick kliva upp och så fick jag hela stora sköna sängen för mig själv! ah! Sov till halv tolv och sen började jag städa och dona. Så nu luktar det rent. Grabbarna håller på å skruvar ihop vår tv bänk! Glad! sååå glad!

Ska strax börja laga mat. mamma och brorsan kommer vid 18 snåret. Vi ska käka och kolla schlager som vanligt.. Blir thaisoppa som jag hade lovat (men inte mindes).. å sen så blir det kladdkaka tillefterrätt. mums! Ska laga maten inför i morgon oxå. Känns skönt att ha det klart, så slipper ja stressa med det imorgon..

Nej nu ska ja ägna min tid åt matlagning =) Bilder på tv bänken kommer imorrn (om ja kommer in här då)... Hoppas alla får en trevlig lördag!
#1 - - Ida ♥:

gud va söt han är eran kille! :)





Ok, synd att jag inte har några pengar just nu :/ för det var vila imorrn va?

får flörta lite med mannen kanske ;)

#2 - - Angelica:

Hej Jag har inte kommit igång med bloggen igen.. Jag är bara hemma över dagen... Jag har inte mått så bra det senaste..

Men jag hoppas verkligen att jag är på väg tillbaka snart..

Kramar

#3 - - Petra:

Nu så har jag uppdaterat =) Har haft inte haft så mycket tid att blogga idag. Men jag tror jag slog rekord och bloggade på rekordsnabba 7 minuter hehe...



Ska bli spännande att se tv-bänken sen!! Ha en trevlig kväll!

#4 - - Viktoria:

Gud så otroligt söt han är din lille son!



Du undrade lite om puréerna på min blogg, jag har testat potatis, ärtor och morötter. Jag kokar potatisen och mosar den med mycket bröstmjölk (eller ersättning om du inte ammar) och lite osaltat smör. likså moroten. Ärtorna kokade jag som vanligt och mosade i en vitlökspress det var en höjdare! Se upp bara om du vill ge burkärtor då det oftast innehåller både tillsatt salt och socker. Och börja försiktigt mer ärtor då det är gasbildande.



Mer avancerade puréer än så har vi inte gjort ännu men Wilmer tuggar och sväljer och verkar vara intresserad! Han får även lite vatten tills om han gillar jättemycket :)



Ha en trevlig dag!



Kram Viktoria och Wilmer

#5 - - Angelica:

Åh,vad kul det lät. Ska du dit?



Kramar

#6 - - L:

Jag vet!! Jag sa det igår ang killar o föda barn till min mamma.Aldrig att dom skulle klara det! hahaha.



Mitt humör är pyttelite bättre.Får hoppas d blir bättre o bättre.Imorgon ska jag till mina päron o äta choklad tårta o bullar,sen blir det nog kanske ikea om rebecca har någonstans att vara.Får hoppas det.

Hon är inte super förtjust i ikea.

Låter gott med thai soppa!! Hoppas ni får en trevlig kväll. kramar

#7 - - Mindy:

Sänder massa krammar till dig hjärtat från mig.kram kram

#8 - - Linda:

Kalla det amningshjärna;-)



Gott med thaimat, älskar verkligen thai och indiskt, just nu är dte dock väldigt mycke indislt härhemma:-)



Jobbigt med mannens farmor:-(



Ha en skön kväll med familjen:-)

#9 - - Debela:

sv. det var ju verkligen det.. annars, allt bra?? haft en skön lördags kväll??kram

#10 - - Mamma Melissa:

OJ! Vad du fixar och grejar trots sömnbrist! Vänligt av mannen att gå upp också... tänk om man hade en sådan snäll en;.)

#11 - - C:

Nej våran lägenhet kommer vara helt vitmålad i stockholmsvitt. Sen ska vi ha mörkbruna möbler till det... det var det jag syftade på.. kontrasterna mellan mörkt och vita väggar. Sen vill jag tapetsera en fondvägg men måste fråga bostadsförmedlingen först om man får det... Isf blir det nog en vit medaljongtapet i vardagsrummet på en vägg.



På måndag skriver vi kontraktet.. kan inte fatta att det är så nära till flytt nu :) WEE! Middagar ska vi ha!!!!

#12 - - C:

Nice!!! ja lägg upp bild så jag får se :) Förstår att du är nöjd! Så kul med inredning juh!!! Kan ligga och kolla på inredningsbilder dag ut och dag in.. det enda jag sysslat med här i över ett dygn typ ;) hehe.



Ja väggord är fint. Vet bara inte vart jag ska ha det... men jag skulle vilja ha d. Får se när vi flyttar in...



Såg du sängstommen som ja la upp bild på? Sååå snygg. Jag typ dör så snygg. Exakt sån som jag vill ha... men den finns bara på webbshoppen så ska leta i affärer först och se om den finns så man får se den först i verkligheten.



Nu har vi hittat ett valnötsbord för drygt 3000 kronor :)

#13 - - Dorothéa -Nybliven tvillingmamma till Noah & Jolie.:

Du kunde sova med oss i götet.

Bra va =)



Nu ska jag sova. Natti.