Helgens äventyr..


I lördags så åkte vi hem till svärföräldrarna. Dem bor ju i stort sett på landet - så det var lungt och skönt. Tog en liten promenad i området. Finns liksom inga ordentliga vägar där. Så man går på sidan av bilvägen. Men som tur är så är den inte hårt trafikerad - snarare tvärtom. Var bara ute en stund med Theo. Däremot med Ludde så hade vi skoj. Han älskar ju snö och där kan han springa löst hur mkt han vill - så han passade på. Vi grillade tom på kvällen - så gott! Vi kom dit tidigare än någonsin och åkte hem likaså. Man får ju en helt ny rutin på dagarna nu när man har Theo..

Hann med lite shopping både på lördagen och söndagen. Så skoj. Hittade två fina linnen till ett bra pris så jag slog till. Mjuka och sköna. Passar till det mesta. Glömde mina dreggellappar hemma hos svärföräldrarna (blev så irriterad på mig själv) så jag köpte nya! Flera st. Men dem kan man ju inte ha för få av. Köpte två nalle puh set till sommaren *längtar* Och sen en sån där som Theo kan prova mat i - har hört en massa bra om dem.. Fick även fem st bodys av mannens farmor som hon hade skickat upp förut. kanon! Hittade även en vårjacka/sommarjacka åt Theo. Men jag tänkte avvakta och se vad mer som kommer in i sortimentet framöver..

Igår så var vi lite överallt. På babyland bland annat. Tjejen som jag pratade med var så himlans otrevlig. Var så förbannad då jag gick därifrån. Men sen fanns det en kille där som var hur hjälpsam som helst. Han hade verkligen rätt jobb. Vi hittade bilstolen som vi ska köpa. Så den kommer med oss hem på onsdag! Tittade även på lite vagnar. Vill ju ha en ihopfällbar resevagn. Som inte tar så mkt plats och som inte gör så mkt om man skulle bli av med den. Fanns ju en hel del å välja på - men jag tror att jag hittade en som jag ville ha iaf.. Men den behöver vi ju inte köpa nu.


Köpte med oss hem lite gröt igår. Ska bli skoj å testa hur han reagerar på det. Köpte även lite modersmjölkersättning - se om han gillar den. Ska ju iväg på ons, så det är skönt om mannen kan fixa det lite snabbt med maten till honom. Så slipper ja sitta och pumpa dessutom. Ska iaf bli skojs. Ska koka potatis här nån dag och se om han tycker om det. Däremot så glömde jag att köpa med olja hem. Men jag ska fixa det här nån dag - eller om jag ber mannen köpa med det hem. Ska bli så skoj med smakisar..

Idag så åkte vi aldrig ner till nyköping till mannens farmor. Hon orkar inte ha besök. Så vi kommer nog inte kunna träffa henne något mer, vilket svider i mitt hjärta. Tycker synd om min man som står henne närmre. Blir bara ledsen av tanken. Så hemskt att man inte kan få ta avsked, men det är ju inget vi kan göra åt saken.


 Så idag så har vi inte gjort så mkt. Det är sånt jäkla skitväder här i stan så det finns inte. Nyss så snöade det. Grabbarna låg här på golvet. La ner Theo och så kom Ludde på en gång och la sig bredvid. Theo har upptäckt Ludde mer och mer och verkar gilla honom lika mkt som Ludde gillar Theo. Igår fick Theo tag i Luddes hår å ryckte ordentligt =) Såg lite kul ut. Idag var det mest skratt och en massa pussandes. Ludde la sig å kelade med Theo - trodde väl att han skulle klappa honom - han förstår ju inte att han e så liten.. Dem är iaf söta ihop. Knasbollarna.

Längtar till älsklingen kommer hem! Saknar honom så mkt idag. Vi satt ju ihop igår hela dan - bokstavligen. Så nu idag så känner jag mig inte hel då han inte är hemma. Han saknar mig på jobbet och jag saknar honom här hemma. Hoppas han kommer hem tidigare - står inte ut. Så mysigt då vi sitter hela familjen i soffan å gosar. skulle kunna göra det varje dag - dygnet runt alltså..  Myys! Nej nu ska jag och Theo ta ett bad här..
#1 - - emma:

gulligt med theo och hunden :) var köpte du den där "nätmatprovaren", på babyland, eller?

#2 - - Erika:

fin shopping ;D

#3 - - Petra:

Jag bara älskar dräggellapparna =) Luna dreggar inte värst mycket men dom är ju så tuffa! Köpte en med fleece på undersidan som hon har haft som halsduk!

Vad är det för matprovargrej förresten? Har jag inte hört om.



För tillfället sitter jag och retar upp mig på att inlägget jag skrev nyss inte publiceras... hm... syns det kanske för andra? Inlägget heter Äntligen.

#4 - - Martina:

Va mkt fint du köpt:D Den där nappen man kan ha frukt i är jätte bra, har en sån till Cornelia och hon älskar den.



Sånt är så himla tråkigt när man går in i en butik så ska man ju vara trevlig emot sina kunder. Har själv drabbats av de och de är skit tråkigt då vill amn ju inte ditt någe mer. Men skönt att ni fick hjälp tillslut ialla fall.



SV: Jo med oss är väll bara bra kom nyss hemifrån att ha hämtat min syster på dagis. sj?



kram

#5 - - matilda:

väldigt fina bilder i inlägget!

#6 - - Katja:

Fina foto, speciellt de på Theo och hunden!! Så fina tillsammans!

#7 - - Mindy:

God kväll snäckan..Söta bilder på Theo & Ludde :)

Nä man blir riktigt sur & irriterade på vissa människor i butikerna..man kan undra hur de har fått jobben..Tråkigt när man åker på dem...Fy för vad trött jag är denna dag..har knappt kunnat hålla mig vaken på jobbet & då & då ömar det i brösten...hiihihi..börjar bli lita misstänksam..men vill inte ta ut något förs i nästa veckan..

Kan lätt säga att jag har glömt hur jag kände de första 3 veckorna..fast det inte var allt för längesedan...man glömer vist snabbt..har tillomed glömt hur ont det gjoirde att föda...

Hoppas att du får en skön måndag kväll.kram kram

#8 - - Angelica:

Åh,vad kul ni verkar ha haft avis

Själv jobbade man och hade som sagt ont i skallen.

Men nu är allt mycket bättre.

Tacka som frågar =)



Åh,så det va en tand. Vad kul

#9 - - L:

JA det är juh inte sällan som blogg.se strular! Får se om det löser sig.

Japp skanstull på torsdag=)

Jag tror det blir perfekt med sån där avtrycks tavla. Och får hon fler så kan man juh spara och göra fler avtryck när hon blir äldre.Annars kan hon juh byta dom andra hon får som inte är köpta på internet:)

Alla kan juh inte tänka likadant?

JAg kom på ett nytt namn idag som jag vart lite kär i så får se vad J säger när han kommer :D

Haha ja du berättade om pojk generna! Så kan det gå, ni får se till att göra allt ni kan för flick spermierna.Finns juh massa tricks,vi gjorde alla dom.Bada varmt olika ställningar som ska hjälpa. Haha och det verkade juh funka:D

Idag mår jag illa,har fått tillbaka halsbrännan så nu knaprar jag losec igen.Magen är inte min bästa vän heller nu.Ska äta massa fil o banan o hoppas det blir bättre. Fortfarande seg o dann.Så tråkigt att vårvädret försvann,det gjorde mig på lite bättre humör! Vad tråkigt att läsa att ni inte kunde hälsa på Js farmor =(



Kul att ni ska börja med smakisar.MEn satans så snabbt tiden går! Vad är det för munchkin grej? Aldrig sett eller hört om.

kramis

#10 - - Dorothéa -Nybliven tvillingmamma till Noah & Jolie.:

Gud vad söt han är, plutten!!

=)



Hehe ja.. nej det där med att vinna är väl kurt, men som sagt.. ingenting man hade förväntat sig från första början heller ;)



Jo leila så klart =) Jag dem igår, men jag tyckte de var sådär.. lite för söta för min smak. Men min lillebror tyckte om dem =P



Men kul att pröva lite, tänkte göra peanut men jag tror dem kan vara lite för.. peanut lixom!!

Har du smakat dem?



Ursch jag är alldeles vimsig i huvudet.. haha, tror jag har svarat på allt.

Eller ja.. en sak till -vi har inte gjort ett skit idag. Haha.

Ni då?

Kram

#11 - - Helena:

Svar: Ärligt talat känner jag mig lite deppig. Vädret tror jag är den största boven. Man jobbar hela veckorna och när det äntligen blir helg vill man itne vara ute för det är sånt skitväder. Men det blir väl bättre man kommer in i såna där svackor ibland.Du verkar ni ala fall ha haft en bra helg och fina saker som ni fått till Theo. Han är verkligen jättegod, hihi go förstås ( internt skämt, tänkte på det du skrev om Wilma).Nu blir det TV här, krm!

#12 - - Linda:

Förhoppningsvis kommer våren snart till oss igen:-)



Fina saker ni shoppat och fina kort som vanligt:-)



Vi hade ju hund då Leia var bebis oxå, vi sålde ha tyvärr förra året pga för mycket jobb, men det var så gulligt att se hur mycket dom tydde sig till varandra och hur tålig gaston var då Leia klättrade och drog han i öronen:-)



Han kunde va den fumligaste hunden annars, men då Leia var i närheten blev ha så försiktig:-)



Usch vad jag saknar honom då jag tänker på honom:-(



Tråkigt att det inte blir någon resa ner för er:-(



Ha en skön kväll med familjen.. Kram

#13 - - Martina:

Fan va elakt. Sånna människor kan man verkligen bli griniga på:/



jo jag vart riktigt glad av kommentaren:D

kram

#14 - - matilda:

tråkigt att läsa att han inte kommer kunna ta avsked... men minnena av vad dem hade en gång i tiden kan ingen ta ifrån honom :) det är guldvärt.

#15 - - Alexandra:

Vilka mys bilder.

Ha de gott

#16 - - matilda:

Sv: Tack så väldigt mycket :)

#17 - - Angelica:

Ja,den klänningen har jag länge tänkt att beställa. Så nu är det gjort :DD



Oj,vad jobbigt att vara trött så pass tidigt. Men då kanske du förhoppningsvis kan känna dig utvilad och pigg i morgon :P

#18 - - Dorothéa -Nybliven tvillingmamma till Noah & Jolie.:

Hallå.

Nej precis.. man får ju inte det.

Typsikt.



Näe nu måste jag vila, hel slut. Kram

#19 - - Annica o Liam:

Hejhej! Vad söta Theo och Ludde är ihop! Skönt att dom gillar varann, blir så jobbigt annars :) Ha det så bra! Kramar Annica o Liam

#20 - - L:

Okej då förstår jag, får se om han gillar det då S



J vart väl inte över förtjust i namnet direkt. Suck. Men han får tänka över det så får vi se.



Har också tvättat idag=) Tycker det blir tvätt oftare o oftare, fasar för el räkningarna.

Lycka till med girl making skratt

Sov gott. kramisar

#21 - - Dorothéa -Nybliven tvillingmamma till Noah & Jolie.:

vad vart du nominerad i =D

#22 - - Dorothéa -Nybliven tvillingmamma till Noah & Jolie.:

haaha, men jag hittar ju inte dig...

ja jag ligger i två =)

#23 - - Dorothéa -Nybliven tvillingmamma till Noah & Jolie.:

ja det var ju roligt =)

ska jag leta reda på dig i dem å rösta, hihi

#24 - - Dorothéa -Nybliven tvillingmamma till Noah & Jolie.:

Ja precis, sveriges bästa mammablogg + vardagsmamma bloggen =)

Men du borde ju få pris, du ligger ju i lite mindre grupper..

Jiho!

Vad roligt.

Jag håller tummarna för dig.



Ska ni hitta på idag då?

#25 - - Fru Evelina:

vilka härliga bilder! och så söta de är tillsammans, syns att de är bästa vänner =)

#26 - - Anna:

Dåligt avundssjuk på att ha tillgång till badkar! Särskilt när det är lite ruggigt väder. Höll på att blåsa bort när jag var ute tidigare idag. Var förbi Sickla och tittade in det nya. Var nog där lite tidigt för det var inte alls mycekt folk. Eller så kan alla sprida ut sig lite mer nu... Skönt och luftigt, inte som invigningen antar jag :)



Är också sugen på det där fruktnätet! Var får man tag på sådana?



Jobbigt med mannens farmor, måste kännas bra för honom att du finns där och ställer upp. Det är nog det enda du kan göra!



Ha en bra dag, kram!

#27 - - Mamma Melissa:

Åh, nu smälte jag! Hund- och barnkort... åh, längtar tills vi kan få sådana som inte bara innebär barn-grav-hund utan faktiskt direktkontakt barn-hund!:.))

#28 - - Rebecca:

Vilka jätte fina bilder. Och vilken härlig helg Ni haft.

Kram Rebecca

#29 - - AMANDA FALK:

så mycket fina bilder :D

Hoppas du får en fortsatt härlig kväll, goodnight!

#30 - - Maria:

Vilka fina bilder på bästa kompisarna! =)

#31 - - cicci:

Vilket charmtroll ni fått grattis

Jätte fin kille!!

Och malamuten gillar jag också, såååå fina är dom!

//cicci