Ett skratt förlänger livet..

 Bild 1: Pappa fjant är rolig, Bild 2: Theo koncentrerad då han pratar..
Usch jag är så trött idag, förstår inte varför. Vet att jag somnade sent i natt och att Theo höll mig vaken, men jag sov längre på morgonen och sen så sov jag även en stund på eftermiddagen. Ändå så känns det som om ögonen vill åka igen. Blir nog väldans tidigt ikväll.

Har haft en mysig kväll med mina älsklingar. Pappa läste sagor för Theo. Han skulle hålla i boken och tittade väldans noga. haha. så jäkla sött. Jag smälter då mannen läser för honom. fy så kär jag är i den karln. (i lör på festen så läste han alfons för Theo tills han somna - ja dog, hihi). Theo och jag hade babymassae här ett tag. så mysigt. Sen kom mannen hem med jätte god middag från restaurangen här uppe i centrum som vi blev tipsade om. Blev oxfilé med potatisgratäng och grönpepparsås, sen en stor sallad bredvid! Var ju inte sista gången som vi åt där inte. Theo somnade sen strax efter 19. Han ser ut å sova så gott i sin säng. Vill oxå vara liten och krypa ner mer honom där.

En rolig sak som hände idag var att Theo skratta. Fem gånger på raken. Ja promenerade med händerna på hans mage å sa någe ljud. trodde jag hörde fel att han skratta, men det blev bara mer å mer tydligt för varje gång. ja börja rå lipa! hah. man blir ju så sjukt känslomässig. sprang och hämta kameran för å filma. så att mannen fick höra. då sluta han! självfallet! ska försöka igen i morgon. var bara så gott skratt som kom från honom..

Angående de sämre nyheterna som vi fick igår så har dem inte blivit bättre idag, snarare tvärtom.  Blev bara så ledsen. Tycker bara det är för sorgligt och jag får så ont i magen av alla minnen som jag får tillbaka. Önskar att man slapp gå igenom denna "fas" i livet. Men alla goda saker har även det sitt slut.. =(

Nej nu ska jag sätta mig i soffan med älsklingen och mysa! ♥ krams
#1 - - Katja:

Åh så mysigt med skratt, längtar efter att få höra Tuva. Hon är nära att skratta ibland men det kommer liksom inte ut som ett skratt :). Ha en mysig fredagskväll. Hoppas att du får sova inatt.

#2 - - Eva:

Theo är ju bara ett sånt charmtroll :D Man blir ju alldeles kär när man ser honom.

#3 - - Erika:

fina bilder!

#4 - - Linda:

Mysigt med barnskratt:-) Det är ju verkligen det mest underbaraste att höra som mamma:-) Förutom alla kommentarer som kommer då talet är på G:-)



Tråkigt med dåliga nyheter:-( Jag vet inte oftast då man mår som bäst själv så brukar det alltid poppa tråkiga saker.



Hoppas du är ite piggare idag:-)



Kram

#5 - - Nina:

Ja, det finns så mycket man kan göra och köpa till Cupcakes :)



Har fortfarande huvudvärk, den vill inte ge sig :/ Mannen är inte hemma heller vilket jag skulle behöva för jag behöver ta det lugnt nu en stund.

#6 - - Nina:

Det blir så oftast att man hellre sitter vid datorn än städar ;)

Hon vilade en liten stund förut och jag gjorde det med men det var bara en halvtimme typ, det räckte inte :/

#7 - - M A L I N:

hihi hoppas du får det inspelat nästa gång han skrattar då :)

#8 - - L:

Haha jag glömmer hela tiden bort om jag svarat eller tänker att jag svarar senare men då tänker jag att jag redan svarat.haha.

Idag är inte en bra dag.Är super irriterad på J som tycker så synd om sig själv nu när han är förkyld. Är uttråkad för d inte finns något att göra och har så grymt ont i rygg,höft och ännu mer ont vid axeln.

HAr tagit panodil men det hjälper inte.

Måste städa imorgon så jag hoppas det är borta då eller bättre.

Kramis

#9 - - L:

Jag kollade och den kan inte frysas (bitringen) kollade lite på andra också och verkar inte som någon kan frysas.

Nej usch jag förstår honom men samtidigt är det juh inte så kul att ångra sig sen om hon går bort och ni inte åkte dit. Men det e svårt.Får hoppas det löser sig till d bästa.

Kramar

#10 - - Ida ♥:

åh tack för infon!! :) i´ll be there :)

#11 - - Martina:

jo vi hittade allt en hel del där:) du får försöka övertala honom hihI!



ja vi ska äta lite gott här hemma, sen blir de melodifestivalen och dipp med morötter och efter de blir de singstar:D



urch låter inge kul att få såna nyheter hoppas de inte är någe allvarligt. Förstår om du inte vill skriva va de är.



va kul att han skrattar:D



kram sköt om er!

#12 - - Angelica:

Åh,en utförsäljning.

Jag bor bara 1 timma med bil från shlm.

:D

Vilket butik är det du pratar om!



Hoppas du får en trevlig helg.

Kram

#13 - - Anna:

Åhh, visst är det härligt med skratten. Jag skrattade så jag grät floder första gången jag hörde nico. Men de kan vara lite luriga, varje dag är det nya grejer som lockar fram skratten. Så häftigt att lära känna bebisarna, gång på gång. Hoppas ni får skratten på film sen så ni kan titta när ni vill!



En i min föräldragrupp babysimmar på Rosenlunds sjukhus. Tror hon tycker det är bra. Jag kikade också på den, men jag ville så gärna att båda föräldrarna får vara i och bada. Fast titta måste de väl få göra, och så kan man ju turas om...



Vad mysigt med läsning och babymassage. Kul att han gillar det. Det gör inte min bråkstake. Böckerna vill han helst äta upp och ligga och slappna av är inte riktigt hans grej heller, tyvärr. När han var pytteliten och hade kolik bröt jag ihop totalt för att han inte gick att massera, jag ville så gärna. Men det går ju inte att tvingas...



Yes, två nya sprutor blir det på måndag... Hoppas det går lika bra som förra gången, att han bara sover lite mer :) Efteråt ska jag få klippa mig också, så jag längtat massa!



Hoppas ni får trevligt med melodifestival och god mat och att theo sover bättre!

#14 - - Dorothéa -Nybliven tvillingmamma till Noah & Jolie.:

Oh hoppas de tråkiga snart blir bättre.

Stor kram på dig

#15 - - Annika:

Hahaha, högra bilden är ju för klockren! S Hejja Teddan! Kram!