Dagen..


Snygga jag och Theo idag *S* Går runt med mannens t shirt här hemma, mina sunkiga trekvarts byxor, okammat hår, osminkad. En riktig slappar dag helt enkelt. Har varit ute med hunden som blev asskitig pga vädret. Fick lov att bada honom. Blev klar lagom till att Theo vakna i vagnen. Han har inte varit sig själv idag. Han har inte pratat, knappt skrattat eller gett mig ett leende. Han har bara varit sååå ledsen. Inte kinkig utan ledsen. Vet inte vad det är. Tror inte att han varit såhär nån gång förut. Han känns inte varm eller nått. Ja la honom nu i vår säng där han somnade bredvid mig. Lillen. Nej nu vakna han bara för det..

Usch han var ju bara för ledsen igen. Han sov kanske 30 min om ens det. Då störtgrät han då jag kom in i rummet. Tog upp honom och försökte trösta honom utan resultat. Gick runt med honom, försökte med nappen. Inget funka. Tillslut så somnade han vid mitt bröst. Å då menar jag däcka han. Han var så slut stackarn. Har sprungit in i rummet flera gånger och kollat till honom så att han verkar ok. Kolla att han har täcket på sig och att han inte är allt för varm. Lillen. Tycker så synd om honom. Man blir bara så ledsen själv då man inte kan göra något för att få honom att må bättre. Nej men nu vakna han igen???........
#1 - - Anna:

Näe, stackars Theo! Han kanske är på väg in i en ny utvecklingsfas? Vet inte om man ska hoppas på det, Nico var nästan odräglig i en vecka. Fast bättre det än att han är sjuk... Om han är som Nico så kommer han strax börja tycka om att ligga ner på mage igen. Han verkade komma på att han kunde pilla på sina leksaker lättare så.



Ja, vi har också tvättmaskin hemma, men nu var det alldeles för mycket stora grejer som skulle tvättas. Fick fyra rejäla stötar och bara amningskudden blev torr. Fick hänga allt hemma, var lika fuktigt som en regnskog.



Babysittern var en life saver här också! Nästa gång ska jag dock köpa en som gungar av sig själv :)



Åh, är det dags för Sickla opening?! Kul, måste jag nog ta och kolla in, älskar ju trängsel!



Ska fortsätta mitt studerande till sjuksköterska. Hela april ska jag läsa om barn, ungdomar och förlossningar. Det är mest böcker som ska läsas så det kan jag göra hemma. Maj däremot har jag praktik och det är ju lite värre (9-17 4 dagar i veckan). Då får sambon vara hemma från sitt plugg så mycket det går. Men sen har jag sommarlov i tre månader så jag längtar till juni! Ska bli skönt med sommar!



Bäst att Theo vaknar på rätt sida imorn då, man blir ju så ledsen sjölv när lille älsklingen är det.



Kram!

#2 - - matilda:

Se hit!

Inga får glömmas bort.

Länka till mitt inlägg i min blogg http://elitecyclist.blogg.se/?tmp=17190235 och sprid detta!

Ingen får glömmas bort. Alla är dem barn, barn som ska få hjälp.

/Matilda

#3 - - M A L I N:

så söta ni är :)

#4 - - L:

Men gubben då..:( han kanske är på väg att bli sjuk?

Hoppas han e gladare imorgon.

Skönt att ni kan stötta varandra! Ska definitivt äta en godis åt dig:D

Jovisst kan jag det! Jag vill också kolla runt lite. Åhlens och sånt men tycker åhlens på söder hade mer än åhlens i farsta.Kanske kan åka dit? där har dom juh lite butiker och nära för dig och rätt nära för mig. Dock kan jag inte lova att jag e bra stöd i dop present shopping.Det är så himla svårt!

#5 - - L:

glömde säga att det var jättefin bild på er, men man ser definitivt att han tappat lite glöd liksom. plutten.

#6 - - Therese & Henry:

Hur är det med lille Theo, fortfarande ledsen? Kan ju vara en fas, eller kanske tänder redan! H fick sina första för en månad sedan, så man vet ju aldrig.

Har kollat upp den där mammagalan, lät ju såå mysigt och roligt. Men det är mitt i min mans semester och han har bara två veckor. Så måste tala med honom om det... innan jag bestämmer mig. Men låter ju superkul!!

Kramar T

#7 - - Erika:

Härligt med slappar dagar också :D det är bland det bästa som finns ;)

#8 - - Caroline:

Japp jag ska oxå på galan.



Vilken söt Theo du har:)

#9 - - Anonym:

Mmm, låter definitivt som tänder på G! En tjej i föräldragruppen har det precis likadant som dig. Med H hade jag det väldigt lätt för att vara första tänderna. Var mest dregel och så vill han bita på något heeela tiden. Men var mest innan och i början när de stack upp, så de kommer nog på Theo vilken dag som.



Mmm, har pratat med min man. Han ska iväg på annat den helgen. Så har nog möjlighet att komma tror jag, vi måste nog bara komma överens om hur vi ska göra med H. Så ska bearbeta honom fort innan de sista biljetterna försvinner. Såg att det inte skulle vara betalt ännu och det var bra...



Ja, precis, det är fleece på baksidan av dom dregellapparna. Jättebra med det! Har hittat liknande på Åhléns en gång men inte mer sen. Snyggare med såna här med än tråkiga haklappar ju. Vill ju ha en cool kille och inte en tönt, haha.



Ja, det var verkligen full rulle idag, så snart ska jag gå och lägga mig, innan klockan tolv i alla fall... hmm...

Kramar T

#10 - - Therese & Henry:

Glömde ju...

Jo, Henry verkar gilla fruktnätet. Nu har jag ju bara testat ikväll men han fattade ju med en gång vad han skulle göra med den. Och är ju ett jättebra sätt att få i dom färsk frukt utan att behöva kolla dom eller mata hela tiden. Vi fick rådet från BVC att ge färsk frukt hellre än på burk så då är ju nätet jättesmidigt. Var lätt att rengöra med!

Kram T

#11 - - Caroline:

Håller med!! Ska bli jättespännande att träffa nya människor!!

Jag åker dit själv (är lite skraj för det faktiskt.Hihi man blir tydligen aldrig vuxen:))



Du då, åker du själv eller med någon annan mammabloggare?

#12 - - Therese & Henry:

Men va tråkigt att inte bilderna syns! Är det så på alla inläggen? Försökte hitta nåt på inställningarna om det var något man kunde ändra där men inget om bilder alls...

#13 - - Therese & Henry:

Ja, jag kan ju boka och sen avboka när jag vet lite närmre. Såg att det var i april någon gång man kunde avboka senast. Men tills dess kan jag ju kolla upp eller boka barnvakt. =)



Ja du får ha lite uppsikt över munnen närmsta dagarna och se vad som händer. Ge honom lite alvedon ifall han skulle fortsätta ha lite feber och vara ledsen. Det hjälper ju lite.



Ja, att det ska vara så otroligt svårt att slita sig... s

#14 - - Therese & Henry:

Åh vilken tur att bilderna syns i alla fall! blev lite orolig där ett tag. Hade ju blivit jättefult och tråkigt annars ju...



Kramar och God Natt! (nu måste vi verkligen Zzzzzz)

#15 - - Nina:

Åh tack för awardsen! :)



Även fast du är osminkad och allt det du säger så ser du hur bra ut som helst :) Du skulle se mig sån haha Ingen vacker syn säger jag bara ;)

#16 - - Therese & Henry:

Har fortfarande inte kommit i säng... suck Men, jag har förbokat mammagalan!! Yey!!

Så nu ska jag gå och lägga mig... =)

Kramar T



Ps. Hoppas lille Theo mår bättre imorgon!

#17 - - emma:

men stackars lillkillen :( hur mår han idag?



kram

#18 - - Anna:

Visst har vi våra dagar. Kommer ihåg precis i början, då var INGEN dag den andra lik.



När Nico höll på i en vecka var det som att han var riktigt missnöjd, fick bära och bära, mata och försöka söva. Sista gången han var gnällig lade han till ett sånt jävligt ljud (som gnälliga morrningar) så jag höll på att bli vansinnig. Hoppas, hoppas Theo får vara glad idag!



Jag är nästan säker på att jag ska vara på vårdcentral på praktiken. Och en vecka på MVC. Ska bli lite roligt också, även om jag inte kan förstå hur jag ska kunna vara ifrån Nico så länge...



Lycka till med lokalen idag, skönt att få det ur världen!



Och STORT tack för awardsen, blev jätteglad!

#19 - - louise:

tråkigt med sådant väder. Inte kul med skitiga hundar heller.

Vi har testat det en gng innan, fetaostkrämen.

Längtar tills jag kan äta fetaost igen. e så himla gott.

Hoppas du får en trevlig onsdag

#20 - - Helena:

Godmorgon! idag har vi äntligen fått lite sol, var jtätedeppig igår och hae ingen lust med någonting alls, allra minst bloggen. Hoppas att du får en jättebra dag, kanske en skön promenad med Theo i solen, kram!

#21 - - Caroline:

Va kul att ni födde på samma dag...vilken grej:)



Ja det blir lugnt när man väl är där och jag får helt enkelt titta efter dig om jag känner mig som den ensammaste i hela världen:)

Nämen hur som helst, det ska bli såå kul, längrar!



Caroline

#22 - - Therese & Henry:

Hej!

Hur är det idag?

Natten blev sådär här, H vaknade strax efter tre och var ledsen, men han vart jättetäppt och snorig. Lite hängig idag är han idag med.

Kollade in mammagalans hemsida, får se hur det går med min bokning. Såg nu att det var fullbokat och alla bokningar efter 16e mars står på väntelista... Skulle komma fler biljetter till dagens aktiviteter men måste ju ha någonstans att bo... Nåja, vi får se vad som händer!

Kram T och H

#23 - - Nina:

Usch, har man fått för lite sömn så är man ganska så borta. Man orkar inte med nånting.

Du får ta o vila när Theo vilar så du orkar hela dagen!

Med oss är allting bara bra tack! Eya har blivit så otroligt lugn och snäll :) Kunde inte vara bättre!

#24 - - Rebecca:

Fin bild och vilken liten underbaring!!!

Önskar Er en härlig dag.

Kram Rebecca

#25 - - Maria:

Hej vilken fin blogg ! kolla in min på : http://www.Marianedic.blogg.se



Hej då!

#26 - - Angelica:

Nä,vad jobbigt att han fortfarande är så där ledsen att man inte kan sätta fingret på vad som är fel :S



SV:Ja,det är inte det roligaste att pendla. Men tur att det inte händer jämt :D

Oj,vad kul att ni varit tillsammans så länge. Får väl säga grattis till allt :)

Grattis!!

#27 - - Judit:

Nej stackarn.. :( jobbigt när man ej vet vad det kan vara! När de inte kan tala...

#28 - - Anonym:

Ja, det var som sambon sa, vad får du äta egentligen.

Min mamma kollade på listan och sa att hon åt det mesta av det när hon var gravid och det var inga problem. Så man undrar ju lite.



Nä inte kul om ng annas barn heter samma namn. Man vill ju gärna ha ett unikt, som inte ng i vännkretasen har =)

Besvärligt det där med namn. Hade också ett namn som jag egentligen ville ha men min kompis döpte sin son till det och då är det ju inte alls lika kul längre

#29 - - Anonym:

Har själv ställt mig den frågan =)

Känns som allt e lite känsligare nu för tiden.



Namnet kommer från sambons morfar som dog i cancer, men ingen annan i släkten har det =)

#30 - - Angelica:

Men ni är så snygga ändå på bilden ser inte alls sunkiga ut :)

Kramar