Busfrö


Då provar jag med en ny uppdatering. Hann ju inte sist. Idag sov jag ut lite - så skönt. Var så trött efter att Theo vaknade 4,40 i natt?? Förstår inte varför han skulle vara så pigg då. Men sen har han ju varit hur trött som helst under hela dagen. Vi åkte in till stan en stund. Kom in på söder och ja hörde en massa väsen. Väsendet var inte väsen - det var ju en hammarbylåt =) Åååå nästa helg så börjar allsvenskan igen! *sweeet* Hela laget var på plats, men orkade inte springa å trängas "bara för att".

Vi handlade gardiner. Hittade dem med Lillemor i tors. Nu tog jag med mannen och de blev våra!! Plus nya underlägg. Jätte nöjd. De hänger uppe för jag var bara tvungen å kolla =) De är dock föör långa eftersom de är 3 m långa???? Så dem måste sys om. Dessutom så är dem inte strukna. Jag har ju ingen strykbräda. Suck. Så det måste fixas. Men nu ser det lite mer hemtrevligt ut (även om det är lite skrynkligt etc. Måste även köpa nya sådana där grejjer på ikea - Där stången hänger på. hängen? behöver så att stången hamnar längre ut. Så att gardinen faller bättre. Sen ska jag köpa sådana där omtag - tror jag. Får se hur jag gör.. Glad iaf.. Äntligen gardiner!!

Vi kila runt i skatteskrapan och sen gick vi till ringen och kika lite. Hoppade in och handlade mat på samma gång. Sen blev det hemåt och laga mat. Fixade lasange. Snabbt och enkelt. Sen gott! Blev ingen ordentlig efterrätt utan marsglass. Allvarligt, hur beroende av choklad får man vara???!! Mums! Mötte mamma och brorsan. Käkade och kollade robinson. Sen nu är det match. Ska kika. Ååå fotboll, va trevligt det är =) Hejja Sverige!

Glömde säga - ja missa ju earth hour. asså hur dålig får jag vara. Såhär var det förra året med. Man tror att man har koll på tiden. Å så då mamma och brorsan gick kom ja på det. Så då släckte jag ner överallt. Klantmaja! Men ja får kompensera det med att ha släckt överallt förutom tv:n nu då det är fotboll istället.



Gå gärna in och rösta på mig, min blogg - Deliciously


Du kan rösta här under kategorin Sveriges Bästa Mammablogg
Även r  under kategorin Glamourbloggen
Och Här under kategorin Bästa Barnmodebloggaren

Tack alla Ni där ute som röstar *Stor kram*
#1 - - Mindy:

God kväll hjärtat.Allt bra med dig denna lördag kväll.Allt är bra med mig..sitter här & slappa medans min kära tittar på fotboll...tar igen den tiden med massa mys :)

Önskar dig en skön kväll.Söta bilder.kram kram

#2 - - Rebecca:

Naaw vad sööt :)

#3 - - Martina:

Jo vist var lailas låt bra de var den håller med dig att sån dans är jätte häftig:)



Han är ju för söt din lille parvel:) Ni ser ut att ha haft en bra dag ialla fall.



Hare underbart !

God natt!

#4 - - Hanna:

har röstat på dig nu!! ^^

pöss



#5 - - Therese och Henry:

Hej!

Har ni haft en bra helg? Verkar ju så i alla fall... =) Med shopping och robinson mm.



Jag var på Åhléns igår och kikade efter skorna igen men nix, inga skor där inte, bara rosa... suck hade jag haft en tjej hade jag köpt de rosa på studs! Hihi, hoppas att nästa bebbe blir en tjej, men stackarn vad hon kommer gå i klänningar och annat sött jämt... =)



Ja, men det blir ju jättebra då ju! Man ska ju ta den bilbarnsstolen som passar bäst. Den vi har passar bra i vår bil, en kompis hade en likadan i sin bil som är likadan som våran... svårt det där med att veta vilka som passar så det är tur att det finns experter =)



Helgen har varit jättebra! Fredags kväll var vi hos mina föräldrar och tittade på Lets Dance-finalen, Lailas showdans var ju såå fin men tyckte det var kul att Magnus och Annika vann ändå. Igår var vi på babysim, fikade med svärmor och så var vi på 40-års kalas! Det var kul, men mycket folk...



Nu ska jag uppdatera min blogg och sen gå ut i solen, idag är det härligt väder här! =)



Kram T och H

#6 - - L:

Hej hej. Japp massa ont hade jag men det var det värt=) men nästa gång får d nog bli fika stund mellan timmarna :D

Halsbandet var jättefint. Alltså inge fel på halsband och smycken men man får juh tänka på att barnet inte kan ha det förräns det är ganska stort. Eller om det är liten kedja men det brukar det inte vara på såna.

Saken var juh att Rebecca fick typ enbart halsband och sånt. Nu har hon juh massa kul med att kunna välja och vraka men det är 9år sen hon döptes :D

Och alla är juh inte som mig, dom blir säker jätteglada. KRamis

#7 - - Mindy:

God eftermiddag snäckan.Allt bra med dig denna söndag..Så underbart väder det är denna dag...Hoppas att ni har soligt & varmt väder med denna söndag.Kram kram

#8 - - Fii:

hejsan.. detta vill du inte missa :) När man som medlem på denna sida samlat ihop 400 poäng får man ett presentkort på 150 kr hemskickat. Man kan välja mellan Kicks, Åhlens, H&M & Nelly.com .. Jag har varit medlem i ca 3 veckor.. Om ens det? och har nu 329 poäng!!.. Så helt hopplöst är det ju inte.. Blir du medlem via denna länken får du 50 poäng direkt! http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=191211

#9 - - sara:

Hej, hoppas att allt är toppen, har inte kunnat skriva har haft så himla fullt upp med födelsedagsfesten!

Men angående dopet så förstår jag precis, ingen fara, även om det hade varit så kul att komma så måste jag ju acceptera om han inte vill att jag kommer, jag skulle nog inte heller vara så bekväm med det, speciellt om hans nya tjej är där ockås, superkonstig situation!

Men jag skulle jättegärna vilja träffa dig och Theo någon dag snart!

Hoppas att ni har haft en mysig helg, stor kram!

#10 - - Angelica:

Vilket busfrö :DD

#11 - - Nina:

Då kikar jag tillbaka :-) Vilken söt lite kille du har! Ha en mysig söndagkväll!

#12 - - Anna:

Då kanske det blir bra med den här sommartiden, om Theo vaknar så tidigt. Hade hoppats på nåt liknande med Nico, men han slocknade vid sju ändå. Han lät sig inte luras inte...



Vad skönt med gardiner. Ett område jag är helt inkompetent inom. Liksom solglasögon.



Kram!

#13 - - Erika:

då kikar jag lite inne hos dig med =)

#14 - - Therese och Henry:

Hej!

Dagen varit bra? Mysigt med brunch!

Robinson är ett måste hos oss nu, en kille från " byn" är med =) Erik Blomqvist, så man hejar ju på honom...



Åh, men vad snällt! Om du har tid och lust, det är inget måste. Han har storlek 19-21 typ. (Big feet, haha) Vore jättesnällt!



Ja, helgen har varit mycket bra. Synd bara att den går så fort förbi... Både tråkigt och skönt med måndagar, iaf nu när man inte jobbar. Får se hur det blev med bilderna. Vi lämnade in kameran igår, men vår kompis som jobbar på expert sa att det verkade dåligt med bilder på den. Skitsvårt att ta med engångskamera utan blixt. Men svärmor som var med tog lite bilder ovan vatten med sin digitalkamera så hoppas jag får ett par av henne i alla fall! Synd att det inte verkade bli något =( Men en kompis sa att vi kanske kan låna hans undervattensvideokamera någon gång och det vore ju asballt! =)



Vad har ni för planer för veckan?



Kramar T & H

#15 - - Erika:

Vilken sötnos! :D