3 månaders kontrollen..


Idag var vi på tre månaders kontrollen. Han vägde 6480 gram. Dvs inte nästan 7 kg som jag trodde sist. Iof så har han spytt och skitigt mer än vanligt. Så han kan ju ha blivit av med lite på så vis. Han vägde iaf inte det. Å han är 63,5 cm lång. Han har alltså växt 5 cm sen sist vi mätte honom.. Hans kurva har börjat jämna ut sig lite. Idag fick han även sina två första sprutor. En i vardera lår. Usch så ledsen han blev. Men det gick snabbt över. Sen blev han helt och hållet slut. Han sov en stund tills vi kom hem. Sen gick mannen och jag ut lite tidigare med hunden bara för att han skulle somna lite fortare.. Han var ju så trött. Fick väcka honom vid halv sex. Han hade väl sovit hela kvällen annars och vaknat pigg någon gång mitt i natten. Han var ju fortfarande såå trött. Så vi bytte på honom och latja lite. Sen vid 20 snåret så åkte ögonen ihop och han somnade i min famn.. ♥

Just det han rulla förresten för andra gången igår. Han låg i babygymet i vardagsummet. Så gick jag och hämta min macka i köket. Jag går mot honom och han ligger på mage. När jag sen kom till babygymet kolla jag ner (fem steg senare). Då låg han och kika på mig på rygg. haha. Så jag missa hela vändningen. Men självfallet så skutta jag till och ringde mannen på en gång. snutten min!

Håller på å kikar efter en ny bilbarnstol. Den vi har nu börjar han bli för lång för. Han kan säkert ha den ett liiitet tag till. Helst två månader om jag får som jag vill. Men så kommer nog inte att bli fallet. Så svårt att välja när det finns så många stolar. Men det blir mycket troligt en i samma märke som vi redan har eftersom vi är mkt nöjd med den vi köpte från vår vän. Så vi ska iaf ta oss i kragen här och se vad vi kan hitta för någe.
#1 - - Nina:

Åh visst är det jobbigt när de får sprutorna? Men bra att de snabbt glömmer av dem och somnar till slut. Eya slocknade inom två minuter!



Vi är också ute efter en ny bilbarnstol. Eyas fötter kommer ur den vi har nu och hon sitter jättetrångt i den. Kollar lite på blocket efter några billiga och bra.

#2 - - Rachel:

Va stor han blivit & ett riktigt charmtroll ser han ut att vara!! =)

#3 - - Angelica:

Ja,lila och rosa är fina färger :)

Vad händer idag då?

#4 - - Ida ♥:

hej! såg att du hade kommenterat hos bambi.blogg.se om någon utförsäljning som vila har-. Är den öppen för alla? tack på förhand :) / Ida

#5 - - Anna:

Va skoj, nästan precis lika "tung" som Nico var vid 3 månader (6420). Han hade dock inga ståtliga 63,5 cm att stoltsera med...



Har samma problem med bilstolen, benen får inte riktigt plats. Förstår inte hur det tänkt att en bebis på 13 kg ska kunna sitta i den! Fast vi har ingen egen bil, så det känns riktigt trist att behöva köpa en ny när vi åker så sällan. Samtidigt så måste man ju ha en. Som sagt, trist!



Vad duktig han är som rullar runt. Helt utan hjälp dessutom! Man känner sig ju lite snuvad när man inte får se. Fast det är lika trevligt med överraskningar!

#6 - - Erika, stolt mamma till Mira<3:

duktiga killen, mira kan också rulla från mage till rygg med lite hjälp!

#7 - - Linda:

Ja rutiner är verkligen ett gissel och alla dessa faser man går igenom med dom små liven, man kommer ur den ena fasen bara för att klampa rakt in i en ny..



Nä usch vad jag avskyr ordet fas:-)



Hoppas lilleman inte fick alltför mycke biverkningar efter sprutorna iaf..

#8 - - Ida ♥:

tack för kommentaren och infon :)

Man kanske ska ta och ta sig en titt då..



// Ida

#9 - - ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥:

Nej, jag fick ingen antibiotika!



Va skönt att allt gick bra med Theo sprutor. Vad tyckte du om browniesarna föresten?

#10 - - Fru Evelina:

stora killen!! tänk vad fort tiden går =)

#11 - - jen:

Läskigt med sprutor och ont kan dem göra också.



Jag har haft en del att tänka på men hoppas att komma igång snart igen med bloggandet. Saknar ju allt sånt och er.



Allt bra med dig?



Kram