Solsken!

Mötte Hanna och Wille vid pendeln och sen gick vi och handla oss en sallad. Knatade ner till Tantolunden och satte oss i gräset under ett par träd. Jätte mysigt. Pojkarna lekte och vi satt och snacka skit och käkade sallad. Mums! Gick sen hem. Men vi var ju ute i några timmar iaf. Va ju så skönt väder ute! Härligt att det kommer att bli ännu mer sol resten av veckan! Va riktigt skoj att träffa Hanna och Wille. Får passa på då hon har semester och inte är i Finland =) Hade iaf en kanon dag med dem.

Tycker det är så "trist" att det inte finns nån av mina nära vänner som har barn just nu. Tänk å vara mammaledig tillsammans och att ha ens ungar ihop, så att dem växer upp tillsammans. Mysigt ju. Man har ju så mkt gemensamt, mer än innan. Skulle ju vara så skoj för oss och barnen. Känns lite ensamt just nu just på den fronten. Visst man hittar ju nya vänner som man delar väldigt mkt med. jätte trevliga vänner. Blir som en ny liten krets man hänger i.. Så jag klagar absolut inte på så vis.. Nu är ju Lillemor på g vilken dag som helst. Hennes slempropp gick ju idag. Så jäkla skoj. Ringde henne och då lät hon så full i fan :D Å så berätta hon det. hihi. Så då är det ju snart dax för förlossning. Spännande värre. Snart kommer hennes flicka till världen!


Får se om mannen min är hemma i morgon. Om jag ska ta  mig en shoppingtur då. Vi får se. Ska iaf iväg å fixa pass, det är tanken iaf. Vill bara sätta mig på ett plan och åka till grekland. Helst då det börjar å regna här i sverige då dvs. Vill ju inte åka nu då det är super fint väder. Men så skönt att bara komma bort för en liten stund. Äta god mat heeeeeeeela tiden och dricka en massa gott å umgås med familjen.. mysigt!
#1 - - Veronica - mamma till Denver:

vad mysigt ni såg ut att ha det=) här blev det bara en liten promenad =/



känner igen det där med vännerna... Min bästa kompis blev ju gravid och skulle få barn nästan samtidigt som jag, men så fick hon missfall =( inte kul alls!

Sen har jag inte lyckats få ihop någon bra ny bekantskapskrets såhär i närheten med andra mammor... lite trist.

#2 - - Mindy:

Godmorogn gumman..Härliga bilder..Hoppas att du får en skön sommar dag i värmen som mig.kram kram

#3 - - Veronica - mamma till Denver:

jag förstår precis vad du menar=)



ne, min föräldragrupp blev splittrad, men jag började umgås med två andra mammor. Men en av dem har jag brytit kontakten med, hon drog bara in mig i massa skit. Så jag har en ;D och hon bor en bit härifrån, lite synd... Och babycafét/babysången/öppna förskolan hade avslutning för länge sen, så det har inte blivit så mycket umgås med andra mammor... Tror det hade varit lättare om jag hade bott i Örebro istället för två mil utanför ;)

#4 - - L:

HAha ja vi får väll se när lill tjejen kikar ut. Idag ska jag till Bm så då ska jag be henne kika hur det ser ut och kanske be om hinnsvepning.

Jag hoppas dock att det är på G av sig själv så man inte fuskar :D

Åh vad jag längtar.

Hoppas du får ytterligare en skön dag i solen! kramisar

#5 - - NADIA a.:

En fråga: Svartvitt eller Färgglatt? :)

#6 - - Veronica - mamma till Denver:

ne, absolut inte! så när jag satte ner foten och sa att jag inte ville vara inblandad mer så blev hon sur och jag skulle tydligen dra åt helvete ;)



ja, det är helt otroligt varmt! Vi väntar på en kompis och hennes bebis (hon från föräldragruppen som jag faktiskt umgås med ;)) och vi ska bara njuta av solen=) har blåst upp och fyllt vatten i pluttens pool nu också, så den ska nog invigas tänkte jag ;)



vad ska ni göra?

#7 - - Förvirrade Morsan:

haha, ja det kan man lugnt säga ;) jag tycker bara det är skönt att slippa henne nu ;D



ja, hoppas han tycker det är kul med poolen=)



hoppas ni får en bra dag ni också! ne, inne vill man inte vara en sån här dag ;)



kram

#8 - - Mindy:

God eftermiddag gumman.Så underbart sommar väder det är denna dag..Riktigt skönt att gå på stan i sommar värmen..Bara linnen & kort byxor..hoppas att det fortsätter så här fram till helgen..Är ledig på fredag..så skönt.Ha en skön sommar dag.kram kram

#9 - - Tims mamma:

Å vilka fina bilder! Det ser jätte mysigt ut! Invigningen av poolen gick fint, Tim har badat HELA dagen, bara mamma som är lite orolig för att han ska bli kall, Hönsmamma som man är:)

#10 - - Louise:

Vilken härlig dag ni har haft, mysigt med det fina vädret och att man kan vara ute och ha picnic mm



Skönt att hon kan ta honom så ni får lite hundfritt =) snäll mamma du har.



Skönt att det går så snabbt, bra att ha det förberett och klart.

Va mysigt att krypa ner igen och äta i sängen, ser fram emot sådat =)



Hoppas ni får det härilgt ute i det fina vädret.

Härligt när man kan vara ute och gå en massa istället för att sitta inne.



Var inne och kollade på dreggelapparna, såå söta =) tack för adressen och tipset. Skall ta och beställa till honom, hur mng tror du att man kan behöva?

Skall även in och kolla på åhlens här och se om de har den.

Japp det fina vädret har vi även här, sitter dock fast på jobb men slutar jättesnart, såå skönt.



hoppas att ni fick det trevligt ute =)



ha en bra dag du med

Kramar

#11 - - emma - mamma till meja:

känner igen det där med att kompisarna inte har bebisar :( trist, men det är ju kul att träffa nya vänner vilket man kanske inte hade tagit sig tid till annars...



kram