Mysig helg..


Jag och min älskade igår *myyyyyyyys*

Morfar kom förbi och han bjöd på grekiskt här uppe i centrum. Fy farao så gott! Mmm älskar grekisk mat, men fy så dyra dem var. Vi var fyra personer som åt för en tusenlapp. Löjligt. Men det var trevligt iaf. Åkte sen hem till mormor å så gick vi en promenad å så baka vi. Sen åkte Theo på golvet å lekte med bollen å ludde som vanligt =)

Idag så hade vi lite kalas. Kan knappt kalla det för det. Mannen min ville inte firas, men mormor å morbror ville komma över å lämna present så då fixade ja tårta. Skulle egentligen ha mött Lotta i tors men det blev inte av, så hon kom förbi idag innan hon åker iväg på äventyr.. Sen hade inte heller Lillemor någe för sig, så hon kom över med hela sin familj. Så ja bakade sockerkaka, silviakaka och sen tårtan dåra (Vanlig enkel jordgubbstårta)..

Lillemannen fick feber någon gång på eftermiddagen. Han va ju helt ok på morgonen. Men sen kom feber och den har hållit i hela kvällen. Han va helt kokhet så på 30 min så steg febern från 38 till 39,2. stackarn. Så vi prata med sjukvårdsupplysningen. Men hon sa att det inte berodde på tanden (som vi trodde). För att febern va för hög. Utan att det rörde sig om 3 dagars feber. Så vi får se hur han mår i morgon. Har kollat till honom titt som tätt och han är helt kallsvettig. Men alvedonen verkade iaf hjälpa. La en kall handduk på hans huvud och det verkade han uppskatta en massa. Lillen. Får hålla koll hela natten nu. Hoppas på att han mår bättre imorrn!

Han fick förresten en sån söt boll av Emmie. Något som ja faktiskt skulle köpa, men som ja glömt hela tiden. Men han lekte bara en stund med den ikväll och sen släppte han allt för å krypa till Ludde å sno hans boll igen *Skratt* Så söt han är. Å tack Lillemor för bollen!

Å imorrn då avgörs allt *jobbigt å vänta*
#1 - - Pappapoet:

Men vad söta ni är :D

#2 - - Erika:

Fina bilder på er!!



..Och stackras lilla Theo som är sjuk :(



Kryp på han... Kram!!

#3 - - Sassih:

fin blogg :)

#4 - - Angelica:

Stackarn att få feber. Peppar peppar ta i trä min lille har inte haft feber en enda gång ännu men det kommer nog.Så söta kläder han har på kortet.



Ha en bra dag

#5 - - Helena:

Godmorgon! Mysiga bilder. Blev lite nyfiken på vad det är som skall avgöras, hihi.Hoppas att du får en fin start på veckan,kram!

#6 - - L:

Hihi den var ju från Emmie ;-)

Håller tummarna att ni kan komma iväg.

Idag är emmie ännu mer förkyld =( stackarn. men hon verkar glad ändå. Ska ringa bvc o ställa in idag tror jag.känner inte för att dra ut emmie dit med alla bakterier och blåsten ute. kramis

#7 - - Marlene - Blivande Mamma:

Hihi vilken glad liten bebis! (:

Kram

#8 - - Linda Olsson:

Sv: Tack så mycket! =D

Söta ni är på bilderna, ni ser verkligen kära ut! =D

Ha en bra dag!

Kram

#9 - - Anonym:

söta ni är ni två. har ni varit tillsammans länge?

#10 - - Anonym:

söta ni är ni två. har ni varit tillsammans länge?

#11 - - Anonym:

söta ni är ni två. har ni varit tillsammans länge?

#12 - - Anonym:

söta ni är ni två. har ni varit tillsammans länge?

#13 - - Anonym:

söta ni är ni två. har ni varit tillsammans länge?

#14 - - louise:

Oj hehe, mamma berättade att det var samma med min bror, hade 62 direkt.

BM har sagt att hon tror att han kommer bli lång.¨

Inte kul om han inte kan ha alla de söta kläderna i storlek 56 som jag köpt.

Spara till nästa barn i så fall.



Ser att ni var och åt grekiskt med din pappa. vad gott =)



Din man e som min, vill inte heller fira sin födelsedag =)



Har varit hos mina föräldrar hela helgen och var hemma sent på söndagskvällen.



Blir till att jobba lite denna veckan, ledig onsdag och fredag. Såå skönt. sitter och känner att jag verkligen inte orkar jobba mer nu, trots att det bara e halvtid. Får gå upp innen 6 då jag börjar kvart i 8 och bussen tar 25 min ner.



hoppas att ni får en bra vecka.

Underbar bilder du hade som vanligt =)

Kram