Sorgligt..


Lilla Pixie gick bort i morse. Svärmor ringde för någon dag sen och sa att hon var dålig. Hade varit slö och inte velat gå ut. Hade ont i buket etc. Imorse var hon ännu sämre. Så de gick och kollade upp henne. Hon hade så ont stackarn. Hade troligen en massa tumörer i magen. Så de avlivade henne. Fick nyheten då ja klev upp imorse. Usch va ledsen man vart. Pratade sen med Kerstin på eftermiddagen och hon lät så ledsen i telefonen. De gick och begravde henne lite senare. Så nu ligger hon med sin mamma och sina syskon. Ledsamt. Undrar hur Ludde kommer att reagera nästa gång vi åker dit. Han som gillade henne så mkt. Va ju 2 veckor sen vi såg henne sist och då verkade hon ju ok. Gick så snabbt alltihopa..

Min namnsdag idag oxå, 24:e..

Tittade igenom en massa bilder på datorn. Bland annat då vi var på kreta sist. Myys! Längtar tillbaka nu som bara den.

Hittade den här bilden som är tagen för kanske 4-5 år sen på oss. Ahh så kär ja va i den mannen (Och är fortfarande!!!!!!). Underbara man, va skulle ja göra utan dig och våran älskade son!

Så svårt att beskriva med ord vad jag känner för honom. Men han är min luft. Känns som om vi varit tillsammans hela livet, men som om kärleken är som när vi precis träffades. Riktigt kittlar i magen på mig. Fnissig. Nej livet är allt bra måste ja säga. Med två prinsar som förgyller min dag, om å om igen!
#1 - - Pappapoet:

Men usch så hemskt, jag beklagar verkligen.

#2 - - Eva:

Tråkigt att höra om Pixie aldrig roligt när djur måste tas bort.



Roligare avslut på ditt inlägg, visst är det härligt att fortfarande känna den nyförälskade känslan fast man varit tillsammans länge.

#3 - - jen:

Usch det är så jobbigt och sorgligt när våra djur lämnar oss.. Hon har det bra nu och slipper sina smärtor.

Jätte fin bild på er där.

Kram

#4 - - Helena:

Godmorgon! Åh vad tråkigt, det är så jobbigt att mista ett djur. Saknar fortfarande vår labbe som dog för många år sedan och även min förra katt, som jag tänker på varje dag nästan. Snygg frisyr du har på bilden under!Hoppas att du får en fin lördag, kram!

#5 - - Frida:

Det är det som är riktig kärlek...

Kramis<3

Lilla Pixie vila i frid<3

#6 - - Dorothéa -Nybliven tvillingmamma till Noah & Jolie.:

å vilken fin bild på er.

ni är å fina tillsammans så =)



stor kram

#7 - - Dorothéa -Nybliven tvillingmamma till Noah & Jolie.:

hej igen kära du!

tusen tack för din kommentar ang. barnrummet.

såg den precis.

du är så go!



kramar

#8 - - Therese och Henry:

Åh så tråkigt med Pixie. Vet precis hur du känner... =( Man saknar dom så mycket. Men hon har det bättre nu och slipper lida mer.



Fin bild på er btw!! =)

kramar

#9 - - Rebecca:

Vilken underbar bild på er tillsammans!

Beklagar sorgen. Det är så tråkigt när sånt händer och man förlorar en familjemedlem.



Ha en härlig helg.



Kram Rebecca