En trött mamma


Oj så trött jag är!! Kom väl hem runt ett i natt. Kändes som om vi var en av de första att lämna hotellet. men tiden va så himla bra, va ju så trött igår. även nu idag. men det va kanon trevligt! kanon! fick en massa massa saker. vann inget. men thea vann! hon vann två nya matstolar å badhandukar till bebisar.. men enligt henne så vionner hon aldrig ;) ;) haha.. jo men vänta. ja va med å vann trekampen! men det va god mat, trevligt sällskap.

helt sjukt mkt egentligen så mkt saker de delade ut! grymt kul tillställning. fixa smink, manikyr, å så var det föreläsningar. något ja ska gå på nästa år igen!

idag är det egentligen brunch. men ja ska inte gå. vi åker till ullared istället! wiii.. så nu ska ja sätta fart här. längtar tils ja e hemma! vill sova i min säng och springa runt i min lägenhet! borta bra men hemma bäst..

Uppdatering: Klockan 20,00 var vi hemma idag. Så skönt att bara komma in i sin egna lägenhet. Är mycket trött. Huvudvärken som jag hade under dagen har iaf släppt. Fick sova liiite i bilen med. Theo somnade däremot inte förrän 22,45 ikväll. Så sent. Får se hur han sover under natten. Här var det iaf ingen värme så man rann bort..

ska bli så skönt att sova i sin egna säng. Känner mej så himlans trött som sagt. Uppsvälld som fanken, pluffsig etc. Alltså mer än vanligt (än va ja redan är).. Mindre skoj. Har så ont i magen. Nej en god natt sömn och så är man kanske som ny imorrn. Kan ju hoppas. Å nu när värmen inte är här i sthlm så kanske svullnaden går ner litegranna..


Du följer väl min blogg?

#1 - - Amanda:

Ullared är ju inte helt fel! Hoppas ni får en finfin shopping!

Kram

#2 - - ♥ ♥ ♥ bambi - största Odd Molly bloggen på nätet ♥ ♥ ♥:

Hej! Jag är superduper trött idag och har ont i huvudet... även fast jag inte drack så mycket igår. Men det känns som om jag drack en hel flaska vin igår, i huvudet!



Nu vill jag bara hem!! Mitt tåg går vid 14-tiden... Det var jätterolgt att träffas!

#3 - - Sara:

lyckatill på ullared=)

#4 - - sara:

Bilder, bilder, bilder =)

#5 - - Jeanette:

Hej! Jasså det blir Ullared? På Ge-kås jobbar min dotter! Hon sitter i kassan där, nu på sommaren. Men idag söndag är hon ledig. Men det är kanske bra att åka dit en söndag. Det hade varit rätt mycket folk i veckan, sa Bella. Då får ni ha en trevlig dag där! Ha en skön söndag i övrigt! Kram!

#6 - - L:

Åhh avis!! Jag vill också till ullared!! Vi hade tänkt ta det på hemvägen från smögen förra året men vi måste total missuppfattat vart det låg så vi kom aldrig ens i närheten :D

Ska bli så skoj att se alla dina bilder från helgen sen :) Hare bra. kramis

#7 - - Therese och Henry:

Nu är vi hemma igen! =)



Hoppas ni hade det bra igår på galan och att du gör en massa fynd i Ullared idag, ser fram emot en massa bilder!! =)



Många kramar T

#8 - - Kirsi:

Jag vill också till Ullared =)

Tänk att innan jag flyttade ner till Skåne hade jag endast 3mil till Ullared och då var man ju där sisådär en 2-3ggr i veckan haha =)

#9 - - Elin (Edvinsmamma):

Synd att jag inte kunde vara med och träffa Er alla! Men nästa gala lovar jag att jag inte ska missa :)



Hoppas att du gjorde en massa fina fynd på ullared!

Kramar

#10 - - emma:

fin blogg =)

#11 - - Frida:

Hej Stump! Tack för igår det var såååååååå mysigt att träffa dig igen. På brunchen idag öste dom ut ännu mer saker. ALLA vann i princip ngt;D

Hoppas att Ullared var bra & att du hittade MYCKET där iaf.

Pussar<3

#12 - - Sophia:

Hej!

Kikar in så du kan hitta mig :)

Tack för trevlig middagssällskap igår!

Kram Miss Sophia S

#13 - - Susanna:

Nu har jag hittat hit =) Finfin blogg du har. Kul att ses i helgen och glatt sällskap vid middagen. Hoppas resan till Ullared blev fyndigt. Tittar snart in igen. Sköt om er. Kram

#14 - - ♥ ♥ ♥ bambi - största Odd Molly bloggen på nätet ♥ ♥ ♥:

Hej! Nu är jag hemma! Så skönt!! Duuuuu... när jag kom ner till brunchen så såg jag ditt namn på tavlan över vinnare av grejer från Lingon & Blåbär (jag visste inte ditt efternamn med jag tänkte att det var nog inte så många Nina från Årsta där). Jag som precis hade läst att du hade åkt till Ullared sa det till dom och då fick jag ta med din vinst hem. Det är en vit t-shirt (tjejmodell) med texten L&B på ena bröstet. Så den finns här! Vet inte om du vill ta en fika nån gång eller nåt?



Ska bli kul att se vad du fyndade på Ullared! :)

#15 - - Maria - f a s h i o n s t a r s ☆:

kan förstå att du är trött =)

#16 - - emma:

så lite =)

#17 - - Amanda:

Förstår du är trött efter denna helgen. Hoppas du får vila upp dig lite hemma nu.

Kram på dig!

#18 - - Frida:

Visst var det skönt att komma hem, jag sov som en stock hela natten. Hoppas att Theo sov bra efter att han väl somnat.

Vad kul klart du kan maila den!

Ha nu en mysig dag i det betydligt svalare Stockholm.

Puss & Kram<3

#19 - - Elisabet:

JA det är skönt att komma hem och sova i sin egen säng även om det är roligt att vara borta.

#20 - - Jennie:

Hoppas du haft kul! BIlder vill vi se!! :-)



kram

#21 - - -MeMilly-:

Hej! Vilken fin blogg du har!



Ska vi följa varandra via bloglovin'?

KRAM ♥