Chilikyckling med ädelost



Ingredienser för 4 personer:
400 gram kycklingfilé
250 gram broccoli
½ purjolök
½ ask sockerärtor
1 msk smör
1 ysk salt
2 krm svartpeppar
75 gram ädelost ( vi tog cambuzola - lite mildare ädelost)
½ dl sweet chilisås
ris/pasta

Gör så här:
  1. Koka ris eller pasta - det du väljer att ha till rätten.
  2. Skär kycklingfilén i bitar. skölj och skär broccolin i mindre buketter. Skölj och skiva purjolöken. Skölj sockerärtorna.
  3. Stek kycklingen i smöret till fin färg. Salta och peppra. Tillsätt grönsakerna och fräs i 5-10 min.
  4. Strö över ädelosten och ringla över sweet chilisåsen. Låt osten smälta en aning.
  5. Servera med ris/pasta och eventuellt en grönsallad. (sallad kändes inte så nödvändigt).
#1 - - Mindy:

Mums vad gott det ser ut att vara..ska lätt göra den rätt en dag :) kram kram

#2 - - Carolina:

Vad gott det lät! kram

#3 - - C:

Gott!!!

#4 - - Erika:

super gott ju!! :)

#5 - - Amanda:

Mums! Vilka underbara recept du lägger ut. Tusen tack. Detta ska jag absolut prova. ^^

#6 - - N:

vilken fin blogg du har :D

#7 - - Angelica:

Åh,vad gott det där lät då =)

#8 - - ♥ ♥ ♥ bambi - största Odd Molly bloggen på nätet ♥ ♥ ♥:

Haha... den gjorde vi också för några dagar sen.. från den där tidningen som vi fick. Men jag gillade inte riktigt maträtten, blev lite konstigt med ädelost och chilisås.

#9 - - Sandra [2barnsmamma]:

Åh det såg supegott ut.

Kanske man ska prova :)

#10 - - Susanna:

Kopierar receptet. Lät jättesmarrigt ju! Kraam