Vänner med barn..


Tycker det är så skoj med vänner som har barn. Idag så fick Theo träffa Wille för första gången. Wille har växt en massa sen vi sågs sist. Han blir två nu i april - tiden går ju så fort. Sen ska ju Lillemor få sin bebis i juni. En kommande kompis till Theo. Vi kommer ju att vara mammalediga samtidigt vilket e superskoj. Man kan fika och gå promenader. Bara snacka dag å natt om våra bebisar =) Man kan ju inte tröttna på det! Hah..
#1 - - Angelica:

Tackar så mycket :)

Ja det är skönt att det gula har börjat försvinna han är lite gul i ögonvitorna ännu men det kunde ta några veckor innan det försvinner..

Åh vilka söta kläder Theo har på bilderna här..

Jag ska röja igenom massa lådor nästa gång vi åker till stugan. Min mamma har sparat massa käder som jag och min broder hade när vi var små på 70-talet och det är ju verkligen mordernt igen :)

Kram

#2 - - Nina:

Om du orkar nån dag så får du gärna ge mig receptet på den! ;) Älskar cheesecake!

#3 - - debela:

sv. tack tack!! kanske lite sent att önska en trevlig helg nu då?? eller så får jag önska dig det tills nästa vecka?? hihih



va mysigt att vara mammmalediga samtidigt.. =)



ha det så bra å trevlig söndag!!

har precis uppdaterat, kika gärna in..! Kram

#4 - - SENSUELLT:

åh så söta!

#5 - - Nina:

Hmm.. den finns inte på min mail.. Kanske jag skrev fel mailadress..? nbaby@hotmail.com

#6 - - Mindy:

JA det är underbart med barn o vänner som också har barn ,,Snart så kommer jag igen & då är det ett år mellan våran om allt går som det ska bli--Fan vad ja gär helt beroende av salt godis..hihihi...Väntar bara att allt ska ge upp så man kan börja så smått på att öva igen & hålla tummarna på snabba resultat.:) kram kram

#7 - - C:

Du får ha i efter eget tycke och smak. Det är receptet jag lärde mig i thailand men då lagade vi ju bara varsin portion så om man ska göra till två så får man ha i mer. Dock inte för mkt cocosmjölk eftersom smakerna blir svagare då. Cocosmjölken ska späs 50/50 med vatten ungefär.. eller lite mer vatten. Soya kan man ta i som man vill men det ska va mer än några droppar. Några matskedar e ok.



Citrongräset, ingefäran och citronbladen kan man överdosera!!! eftersom det är det som ger smaken...

#8 - - ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥:

Klart att man inte tröttnar på att snacka bebis! Ha en trevlig söndagskväll :)

#9 - - Sanna:

jo men tack! :D

jag har haft det trevligt.. hoppas att din helg var lika trevlig?

#10 - - Debela:

sv. ja det är härligt att kunna plocka fram den och drömma sig bort lite.. hehehe..

#11 - - Katja:

Vilka söta :)