Helgen...


Ringde Mio i fre och undra vart vår tv bänk hade tagit vägen. De sa att den skulle komma runt min födelsedag (7 jan) men inget dök upp. tänkte att eftersom det var en röd dag den veckan så ger vi den lite tid. Var någon som kommentera om att deras kompis hade fått vänta jätte länge på sin möbel de beställde därifrån. Å nu kan ja säga att det kommer vi oxå att få göra *Snyft* Jag ringde ju och svaret som de sa först va "oj, har ingen ringt er". Så nu kommer vi inte få bänken förrän i mars *mutter* Men vi vill ju ha den och den passar perfa, så vi väntar...

Ja lyckades med att baka några choklad muffins under dagen. Gjorde däremot ingen frosting. De blev så goda som de var. Har fortfarande kvar som jag sitter å smaskar på. Fyyy så goda dem är =)

 På kvällen så åkte vi först till globen, sen hem till brorsan som bjöd på middag. Blev fläskfilé, potatisgratäng och sallad. Sen chokladpudding till efterrätt. Kom hem ganska så sent.

I lördags så åkte vi hem till svärföräldrarna. Så vi var där hela dagen och kom hem sent på kvällen. De hade tom snö där. Så hunden fick roligt utanför. Försökte leka lite med honom, men höften ville sig inte. Försökte springa å jaga honom och ja trodde ja skulle ramla - höften är inte stabil, jag är inte stabil. vingel maja.

Igår så åkte vi och storhandla. Vi glömde hälften. Hah. Jag måste börja skriva en lista. Men nu tänkte jag, men det här kommer jag ihåg. Men mitt uppe i allt så vakna Theo å gallskrek. Han va hungrig. Är ju inte så att man kan sätta sig mitt där inne i butiken. Så vi stressa ut för å sätta mig och amma i bilen. Var en upplevelse. Kom hem å märkte då att jag hade glömt en massa. stod ju helt still i butiken.. På kvällen sen så sov grabbarna. Så ja kolla på bandy å handboll medans ja laga mat för ett helt kompani inne i köket. Laga matlådor för veckan. Å så mat till igår dåra.. Sen vart det å diska å tvätta - så kvällen försvann.


Idag så var vi vakna vid 10 efter en hackig natts sömn. Var så sjukt trött. Theo va inte glad (ont i magen).. Mata honom å klädde på honom. stoppa honom i vagnen. knata ut med hunden. sen vände ja vid dörren och åkte direkt till mannens jobb. var dax att fixa naglarna så då passa ja på å lämna Theo med mannen som jobbar 10min därifrån. Va perfekt. Sen hämtades ja upp utanför när jag var klar. Käka matlådan då ja kom hem för jag orkade inte lag mat. Å så knata ja å Theo ut med hunden för att sedan tvärdäcka då vi kom in. Theo sover än. Vakna å la mej i ett bad. är fortfarande så jäkla trött.

I morgon ska jag och Theo träffa Nina och Tindra på en fika i stan. Ska bli skojs! Så nu ska ja ladda för å orka det. Man är ju verkligen inte pigg av sig.. Men det ska bli roligt att träffas igen..
#1 - - sara:

asså gud vad jag höll på med den där jäkla pajen, två dagar tog det! Gjorde degen och citronkrämen på lördagen, hann inte mer för att jag skulle jobba. Fortsatte dagen efter med marängen...fick ihop det till en paj...men fasiken vad kaos den blev, krämen var rinnig och alldeles för sur...nä fy fan bara jag tänker på den mår jag illa, måste ha blivit något fel med krämen tror jag...

#2 - - Helena:

Godmorgon! Hoppas att du är piggare idag och får en mysig stund på stan.

#3 - - Mindy:

Hej gumman..

Så gullig du är som vill ha fler bilder på mig med mina glasögon :) Vi får allt se...

Allt bra med dig denna tisda morogn eller snart middag? Fan vad jag längtar tills man får sin normal m vecka så man kan smått börja ha koll på läget..hihi...det kommer när det kommer..känns inom en till två månader så man på tjuken...:)

Ha en skö tisdag söta du :) kram kram

#4 - - Angelica:

Hej.. Ni verkar ha haft fullt upp ihelgen. Och chokladpudding fy vad det lät gott :)

Det är väldigt lätt att glömma hälften när man inte skriver en lapp med vad man ska ha..

Kram

#5 - - sofie:

svar: jaa! :D

#6 - - ~Nina~:

Ibland har man fullt upp :)

Kan vara skönt med ibland för då njuter man lite mer av att vara ensam sen ;)

#7 - - jessica:

snygg tv-bänk!

#8 - - Helena:

Svar: Jo tack det går framåt, men gör jag den minsta lilla felrörelse så gör det ganska ont.Känns så onödigt att ramla, men det kunde ju ha gått värre. Känner mig också trött och lite deppig, det måste vara vädret tror du inte? Jag har ju inte ens fått barn, hihi. Hoppas att du mår bra, kram!

#9 - - Malin:

den var fin :) trist att ni behöver vänta på den bara.. åh, muffins. får man smaka? :)



sv: jodå, allt är kalas här! själv?

#10 - - Sanna:

Längesen jag kikade in här. Ser att du fått en bebis :D gud så söt =) !! grattis.

#11 - - alicia:

mm muffins!

#12 - - angela:

Tack tack :-D nej då det är inte svårt, det mesta kan man köpa i vanliga matbutiker. annars handlar jag mycket från english shop i söderhallarna eller på www.kakburken.se eller www.tartdecor.se

Nu finns de dessutom bilder på dagens tårta om du vill kika

#13 - - Mindy:

God kväll snäckan..'

Min kära har köpt hem en nya data till hans å ajg tar över hans rätt så nya bärbara..:) I kväll ska vi fixa så jag kan lägg upp bolder o fem tillbax mina andra bilder..

Ska börja jobba på måndag igen..ska bli skönt att börjar jobba igen o komma tillbax till vardagen igen..hoppas att du får en skön kväll.kram kram

#14 - - Mindy:

Ang resa så väntar vill till våren.Pratar lita om Rom resa..men vi ser längre fram..kanske tar en när vi fyller år...än kan jag inte resa förs jag har fått svaren på proverna o återbesök...tar en dag i taget o ser..Längtar bara till våren..ljusare tider o varmare :) kram kram

#15 - - Lillemor:

japp gumman var ursnygg=) hehe.

Du som tycker om rött så mycket=)

Får hoppas storleken på koftan e stor då för bebis kommer juh inte kunna ha stickat förräns hösten,vintern. =) Mamma håller redan på o stickar kofta till bönan. Hahaha. Rebecca har fått hur mycket koftor som helst.

Jag varken hann eller orkade med att rensa garderober o städa bakom spisen=/

Får så ont i ryggen så det blir basic städning m dammsugning och sånt bara. Får samla krafter till spisen o rensning i helgen eller nåt.

hur är det med er?? kram

#16 - - ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥:

Trist att behöva vänta så länge på tv-bänken. Jag har också hört en del negativa saker om Mio.



Va fina dina naglar blev! Jag skulle också vilja unna mig lite manikyr :)

#17 - - Petra:

Nämen det är ju en likadan tv-möbel som Erika fick vänta på =) haha då är det ju Mio som klantar sig...



Ser att du är lite trött.. ordet "trött" fick en helt annan innebörd efter att man fick barn =) man är ju tillgänglig dygnet runt! blir man trött så är man trött hehe. Snygga naglar! Har förmånen att ha en svärmor som är nagelteknolog... men nu är det länge sen jag gjorde några.

#18 - - Barnens Hjältar:

Åh det var inte lite väntetid det. Den som väntar på något gott ?



Ha en bra kväll

#19 - - ~Nina~:

Ja ibland hinner man o då får man passa på ;)

#20 - - Helena:

Hoppas att dagen har varit bra och att du får sova gott, antti, natti!

#21 - - Debela:

sv. tack för tipset.. men jag får börja springa när jag har en okej kondis.. något jag INTE har nu.. annars, allt bra?? kram kram