2 dagar kvar.. =)


Orkade aldrig komma in igår fast datorn var fixad. Nu går den så mkt bättre. Alla mina bokmärken är däremot borta *snyft* Men de är sparade på en annan hårddisk, så snart kommer ja in på de ställen som jag brukar. Känns bra det =) Annars så kom Sara förbi igår. Hon var här ett tag. Pratade barn och annat.. Va skoj att ses iaf, var så länge sen sist. På kvällen så fixade vi mat och sen så bakade jag! Helt otroligt. Gjorde sockerkakan från leilas recept. Tänkte prova och se om den var god - och det var den självfallet. Blev stor och fluffig. Hade citron i med *mums*

Kläderna är från dem vi handlade i fredags. Betalade hela 88,50 för dem plus en body till.. Billigt som fanken ju! Å brunt som ja är heeelt och hållet fast i. Måste börja köpa någon annan färg nu. hah. Men kan inte rå för det!

Idag så kom Lotta över på eftermiddagen. Vi satt och snacka och sen tog vi en promenad bort dit Lotta ska flytta. Är ju verkligen super nära där vi bor nu. Kanske kan ta 20-30 min att gå dit. Åka tåg 5 min. Vi hittade inte riktigt gångvägen där, så vi gick ju lite knas, men det blev en ordentlig promenad. Lite träning oxå. Ner för berget är väl ok, men sen när man ska upp för det sen - fy satan! Men det var mysigt. Visste inte att jag hade så jäkla nära till tantolunden. Hur mysigt som helst att gå vid vattnet sen till sommaren! Jag som älskar det. Nu kan jag gå där varje dag om jag vill det =) *lycka* Var som ett litet hammarby sjöstad ställe där.Mysigt iaf, blir nog jätte fint då det blir klart! Mötte sen älsklingen vid pizzerian och tog med oss falafel hem *jumm* Käka och kolla Eric och Mackan, sen åkte Lotta hem..

Nu ska jag ta och bläddra i kokboken här. Ska ju göra cupcakes bland annat till lördag. Sen så ska jag fixa cheesecake med. Dem ska jag göra i morgon eller på ons. Det går ju så fort och de ska ju stå i frysen, så det hinner inte bli dåligt. Måste skriva ner vad som ska handlas. Sen hoppas på att det blir gott och bra. Hoppas Hoppas.. Ska bli skoj att göra iaf, inte gjort sådana tidigare - alltid skoj med nya saker. Sen funderar jag på kärleksmums oxå - favvon. Det blir bra! Det ska ju ätas upp sen med - vill inte ha en massa gott hemma som ja kan nalla på.. eller ska jag säga glupska i mig *s* Två dagar kvar till födelsedag. Tänkte ordna med mys middag hemma, för jag orkar inte gå ut och äta. Ordna någe gott - det skulle  vara någe! Frågan är ju bara vad.. Måste klura på det...  Natti ♥
#1 - - C:

Tack för varningen. Vi har ju mac så jag tror inte vi fått det. Det är ju inte många virus som biter på mac som tur är. Ska be A kolla de.



Jo ja sa ju de, den bilden e fin den ;) he he he NOT men de bjuder ja på ;)



Ja hade också jättetrevligt idag! Såå skönt med långprommis också!



Kramis!

#2 - - Mindy:

Godmorogn snäckan..Så kalt det är denna morgon,,var o lämnade min kära på jobbet,,alltid bra med extra pengar efter allt..sen ska jag hämta honom om några timmar..tycker det är skoj när man väl kör bil..det är inte allt för ofta..Hoppas att försökrings pengarna kommer i denna månad så man kan leva normalt igen...Det är känt att man brukar få det några månader efter..så man får se om man har turen denna omgång.Ha en skön tisdag.krma kram

#3 - - Nina:

Kul att höra :)

Vi var här hemma hos oss och bjöd svärmor och svåger på mat, sen gick vi ut vid tolvslaget eftersom Eya fortfarande var vaken. Hon somnade i vagnen sen. Det gick jättebra :)

#4 - - Mindy:

Hej gumman..Söt bild på er :) Jag är så nyfiken på paketet som jag har fått av dig..men ska inte för jag får + på stickan igen..Kan säga att magen mår bra & det börjar avta ja du vet vad jag menar..kan ta det på msn när vi pratar mera privat..

Så nu är det bara en normal m som ska komma i gång sen är det koll på äg..ger oss inte förs det visas på stickan..om det är det ända som sker den tiden så är det det bästa för jag kommer bli så lycklig när den dagen kommer igen..Känner på mig att allt kommer gå snabbt..ger så mycket energi till kroppen så den kan läkas som den ska o må bra igen..Detta är ego månaden för min del..bar göra det som jag tycker är skoj..Sen kommer jag inte berätta något för mer än de närmsta nästa gång man får +,,lovar att berätta för dig..kan inte hålla mig då...Ska inte nämna något på jobbet för de ska inte ha det nöjet..vill inte tillbax där men har inget val..Ha en skön dag.kram kram kram

#5 - - Petra:

Ja. Luna har gått utt typ ett kilo varje månad sen hon föddes, hon stämmer bättre in på pojkarnas kurva än flickornas =), mest för sin längd tror jag. Men dom utvecklas fort. Nått nytt varje vecka, har du nog redan märkt!



Nej jag har varit in och kikat ett par gånger men har inte blivit medlem. Är du medlem där? Verkar vara en bra sida. (ser att du bakar en del, leilas recept? gjorde hennes nougatcrisp till jul, sjukt gott!)

#6 - - Helena:

Godmorgon! Det låter så mysigt det du skriver om promenader utefter vattnet till våren och sommaren, baka goda kakor, precis sånt som jag också gillar. Du är mitt uppe i din antagligen bästa period i livet och verkar vara så lycklig just nu. Är så glad för din skull. Hoppas att du får en jättefin dag, kramis!

#7 - - Lillemor:

Nej det förstår jag att du inte vill. Vad synd att jag jobbar =/

Men du kommer nog klara dig galant, ser manjuh på den smarriga sockerkakan.Nu vill jag ha sån:D

#8 - - Lillemor:

Jo det har du rätt i han ser rätt smal ut i ansiktet på dom bilderna :D Men han är juh inte direkt knubbig i verkligenheten heller=)

Men söt e han hela tiden ler

#9 - - sara:

Ja den såg ju verkligen god ut! Har inte kommit iväg och köpt boken än. Men jag SKA ha den och baka som en tok ska jag göra =)

#10 - - debela:

sv. ja, han blev jätteglad.. hehe.. annars, allt bra därborta??



kram kram

#11 - - Lillemor:

Ja skönt o kunna ta lite i taget.Jag har aldrig gjort cheescake för jag är verkligen inget fan av det. Men finns juh så otroligt många varianter.

Nån lär juh vara god :D



Jodå efter ett par dagar med magrpoblem,såsom knorrande tarmar och sånt så mår jag bättre idag. Dock e jag segare än segast,men det beror nog på att jag varit hemma så länge. Har tagit tag i att städa bort alla julsaker och kastat ut den jävliga granen äntiligen!

Varje år innan jul längtar jag efter att få pynta granen o se den stå o blinka o sen strax efter jul hatar jag den! den barrar o sticker mig när jag tar bort julkulorna.Nej usch nästa år blir det plastgran!Haha säger jag jämt!

Hur är det med er?

kramisar

#12 - - C:

Jag säger inte ordet men du vet vad jag menar ;) E nervöööös. Hoppas jag kommer in i rutinerna fort och får koll på allt ! :D



Vi ses på lördag. kramis!

#13 - - Kenny:

tack för titten på min blogg , och vilka fina bilder du har på din lilla skatt . . vad heter du inne på vimedbarn ? kram Edvin och Josefine