Tråkig måndag..

Jag och Theo sussar i soffan

Usch har varit så trött nu i några dagar. Inget som vill ge med sig och inget som vill bryta ut helt och hållet. Inget som jag kan göra åt saken. I natt så vakna Theo vid 4. amma honom och lyckades få honom å sova TILL kl 6. Seriöst. Jag var på sååå dåligt humör i morse. Man försöker ju så gott man bara kan, men när mannen åker iväg och jobbar så måste man ju ta hand om honom. Kan ju inte lämna över honom en timme för att få sova. Försökte med det mesta, men inget hände - alltså han blev inte trött. Klockan 8 gick vi å la oss igen, men han låg bara å sprattla och lät som om han sprang - så inte kunde man sova för det. Sen blev han kinkig. Jag gjorde misstaget att byta ut mina minifom mot semper droppar. Semper dropparna tar man ju bara en gång om dan, medans minifom är varje gång innan måltid. Men det verkar som om semperdropparna inte fungerar. Så han har blivit uppsvälld igen och gasig. Så idag gick ja tillbaka till minifom. Se om han redan är bättre i morgon.

Iaf är sjukt trött, så jag ska försöka gå och lägga mig strax. I morgon måste jag upp i hyfsad tid. Oavsett om Theo sover eller ej. Ska på återkontrollen då. Så jag ska ta mig in till skanstull. Så najs att jag inte behöver byta och ha mig utan bara hoppa på bussen här utanför. Sweet! Gratis dessutom =) Tänkte då passa på och kika lite i affärer. Så mkt jag orkar. Är jag helt väck så får det vänta. Har ju kvar mina presentkort, så jag vill hitta nattlinnet på hm som ja inte hitta sist.

Annars har ja inte gjort ett jäkla dugg. Ja förutom lagat mat (så att jag har matlådor att värma på-smidigt), varit ute med hunden och kollat handboll. Riktigt skönt. Nu är mannen ute med Ludde. Så jag ska ta och kolla om Theo är vaken. Om inte annat så kanske man ska gosa lite med honom så att han vaknar.. Nej nu vakna han!! Tajming!! =)
#1 - - Malin:

aw, söt bild!



sv: ne nu är det inga problem :D

#2 - - Helena:

Vilken söt bild. Kan tänka mig att tröttheten kommer nu efter förlossningen. Man är väl antagligen så uppskruvad den första tiden att man inte känner hur trött man egentligen är. Min egen teori förstås men tycker att den låter rätt rimlig eller hur? Jag mår bättre nu, har dock fortfarande ont och är livrädd för att ramla. Men har börjat arbeta i alla fall och det kändes lite trögt. Nu skall jag krypa i säng, hoppas att du får sova och du blir säkert piggare. Våren är ju på väg, nåja snart i alla fall, kram!

#3 - - Nina:

Va söta ni är! :)



Jag shoppade en JÄTTEFIn klänning, bild finns på den under nåt inlägg jag skrev igår ;) Sen fick hon även en body och två par strumpbyxor.

Imorn ska jag nog iväg till stan och leta efter en overall. Hittade inget sist.

#4 - - Anna/Levindas Värld:

Hej!



Halsbandet du var intresserad av hos mig kostar 140:- inklusive frakten. Mejla mig gärna på levinda81@yahoo.se om du fortfarande är intresserad :)

#5 - - Mindy:

Godmorogn min söta vän :) Underbart söta bild :) Helt klart sin mor upp i dagen med sov stilen :)

Min kävll i går blev en lugn hemma kväll med min kära.

Hoppas att du får en skön tisdag.kram kram

#6 - - Mindy:

Tack gumman för du röstade på min bild :) kramkram

#7 - - Angelica:

Hej skönt att du är piggare nu. Ser mysigt ut med eran lilla tupplur i soffan :)

Hoppas på att du hittar ditt nattlinne.

Kram

#8 - - Rachel:

Jo det är bättre med feber & så men nu har lillan börjat hosta =( Men hon är iaf pigg & glad...



Hoppas du är piggare idag! Kram!

#9 - - Helena:

Godmorgon! Hoppas att du känner dig lite piggare idag och får en fin dag med lille sötnosen!

#10 - - Dorothéa:

Naww vilken söt bild =)



Åh vad jobbigt.. med dropparna tänkte jag på.. jaja, tror nog att det går bra att byta tillbaka till minisarna. Vi hade ju båda ett tag och sen tog vi bort minifomen lite i taget.

Och det fungerade bra för Noah, har även slutat med semperdropparna nu och det verkar fungera bra för den lilla maggen =)

Tur är väl det.

Hoppas det blir bra igen, emn det blir det säkerligen.

Kraam på dig

#11 - - Anonym:

svar: åh kan förstå det:D hihih men du är hemma, mamma ledig nu eller? =)



hihih, visst är han=)

#12 - - Annica ("Snigel"!) o Liam:

Hejhej! såg att du varit inne på Liams sida- kul:) Vilken fin blogg ni har förresten! Gällande Semperdroppar o Minifom kan jag tipsa om att köra bägge delarna, dom hjälper ju på olika sätt. Här är killen lugn o go så länge vi kör båda! :)Ha det bra!

#13 - - ida josefin engdahl:

Okej , den var verkligen svin fin! Hur mår du och bebisen dåå? :D

#14 - - Katja:

Tack sötis :)

#15 - - Gabriella:

Hej hallå!

Har själv använt både minifom & semperdroppar men vet att det kan ta upp till 2veckor innan semper ger resultat & då är det VERKLIGEN RESULTAT vi snackar om =)

Hoppas han blir bättre i magen iallafall;-)

Men jag förstår hur trött du är VERKLIGEN! Har själv två natt vakna barn =( Sömnbrist ÄR tortyr!!

Kram på dej!! / Bella

#16 - - alicia:

söt bild!

#17 - - Elin:

Vilken söt bild :)



Sv. Älskar också den där färgen! Och velourbyxor är ju ett kanonplagg som man har mycket användning av. Edvin har haft flera stycken i dom flesta färger, men känner att jag vill ha fler :)

Jag tänkte kolla först om dom finns på Lindex i sollefteå annars beställer jag dom. Jag bor ju 7 mil från närmsta Lindex affär så isf beställer jag hem och får ta fraktkostnad, för jag ska ha dom :)

#18 - - Rebecca:

Vilken jätte söt bild och mysig blogg!

Önskar Er en skön dag!

#19 - - Lisbeth:

Vilken mysig och fin bild :-)



// Lisbeth